- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
soultrapp #29153 üzenetére
Nekem a temp, a cache HDD-n van, és bőven lehet hallani, hogy kerreg a vinyó, mint állat. Hülyeség, de minél nagyobb a cache, annál nagyobb kínlódás a vinyónak kibogarásznia onnan, hogy mi van már letöltve, és mi frissebb a weben, mint a cachelt változat. Egy gyors nettel már rég lejött volna addigra...
Amúgy nekem a FF a leggyorsabb. Próbáltam operát, gyors, meg izé, de vannak rossz viccei, elég sok oldal nem szereti, ha operával nézegetik. A króm pedig az elmúlt 3-4 verzió óta a többfüles böngészéskor szar. Fül váltáskor krómban a két fül közé bevillant egy disznónagy világosszürke lapot, ami engem marhára idegesít. Amúgy sincs benne kedvencek oldalsáv, meg a címsorban lefelé nyíl, szóval hanyagolom. Marad a FF. -
darvak
senior tag
válasz
soultrapp #29158 üzenetére
Nekem se annyi, inkább kevesebb
.
Nem tom, ott az első link amit küldtem, nekem az alapján van beállítva. De többeknek itt alap beállításon is gyors.
Használok Ccleanert +még kitöröltetem a browserrel is a search history-t+cache-t+sütiket is.
Tisztán raktad fel a FF-et, vagy sokadik frissítést raktál egy régi verzióra?
-
darvak
senior tag
válasz
soultrapp #29153 üzenetére
Milyen firefox verzió? Pl. FF16-ban a maxrequest száma 100-on áll defaulton, én azt hagytam is annyin.
Ez a teszt mennyit mutat?
A konfigodtól is függ, h milyen gyors, meg a net kapcoslatodtól is.
Én ezt használtam, kivéve a 3-mas pontot, mert már újabb a FF-om, mint a cikk.
Alap beállítások mellett is gyors a FF.
Cache törlés? Hát minden fehalmozódás jól belassítja a géped, én minden kilépésnél töröltetem. Meg a history-t is. Utána úgyis újra lementi magának, ha oda-vissza lépegetnék az oldalra.
[link]Esetleg mérhetsz Ph betöltődés időt ezzel.
Érdemes többször mérni, mert tud fals méréseket produkálni.Persze előtte ki kell törölnöd mindent a böngészőből, különben nincs releváns adat.
Ugye elsőre x érték jön ki, de ha utána törlés nélkül újra megnyitod, nyilván töredéke lesz a cache miatt.
Ha nem több 4 secnél, nem hinném, h lassú lenne. -
darvak
senior tag
válasz
soultrapp #29151 üzenetére
Hogy érted,h gyorsabb? Gyorsabban elinduló, v a weboldalakat gyorsabban betöltő??
Persze,h be kéne állítani, history+cache-t törölteted? Felesleges pluinokat száműzni, akárcsak kiegészítőket.
Úgy tudsz ilyenekre rákeresni, h speed up firefox pl.
Én operát használtam éveikg, webezés gyorsaságra kb. egyszinten vannak (operea 11 vs FF16 esetében)
Nyiván az ssd csak az indítrásnál hoz a konyhára, meg disk cache esetében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Építő/felújító topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest