Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- iPhone topik
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus
aktív tag
Nálam is volt hasonló, de nem YouTube hanem index-es videók lejátszásakor. Windows és Linux alatt egyaránt nézhetetlenek voltak a videók és hónapokon keresztül hiába túrtam a beállításokat, próbálkoztam bármivel is, nem találtam megoldást. Az újabb Firefox verziók sem segítettek, ott tartottam, hogy ha valamit nagyon meg akartam nézni, akkor Opera alá dobtam be a linket.
Egy alkalommal új profillal indítottam a böngészőt és működött. Azután beüzemeltem a Sync-et és ismét rossz lett, vagyis valamilyen beállítás (nem kiegészítő) mindig visszajött a sync-ből.A végső megoldás ez lett:
1. Firefoxból lementettem ami fontos volt számomra (könyvjelzők, jelszavak)
2. Új profillal indítottam a böngészőt
3. Könyvjelzőket és jelszavakat visszaállítottam
4. Készítettem egy új sync accountot
5. Beléptettem az új sync-be a böngészőt DE kivettem a pipát a beállítások szinkronizálása mellől(!)Többi gépemen is minden egyes op.rendszer alatt megismételtem a 2. és 5. lépést, végül töröltem a régi sync accountot. Azóta minden rendben, már csak a régi notim alatt fordul elő darabos kép, de az CPU limit miatt van.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest