Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Netfone
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Óriásteleppel futottak be a OnePlus ászai
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus
aktív tag
Nálam is volt hasonló, de nem YouTube hanem index-es videók lejátszásakor. Windows és Linux alatt egyaránt nézhetetlenek voltak a videók és hónapokon keresztül hiába túrtam a beállításokat, próbálkoztam bármivel is, nem találtam megoldást. Az újabb Firefox verziók sem segítettek, ott tartottam, hogy ha valamit nagyon meg akartam nézni, akkor Opera alá dobtam be a linket.
Egy alkalommal új profillal indítottam a böngészőt és működött. Azután beüzemeltem a Sync-et és ismét rossz lett, vagyis valamilyen beállítás (nem kiegészítő) mindig visszajött a sync-ből.A végső megoldás ez lett:
1. Firefoxból lementettem ami fontos volt számomra (könyvjelzők, jelszavak)
2. Új profillal indítottam a böngészőt
3. Könyvjelzőket és jelszavakat visszaállítottam
4. Készítettem egy új sync accountot
5. Beléptettem az új sync-be a böngészőt DE kivettem a pipát a beállítások szinkronizálása mellől(!)Többi gépemen is minden egyes op.rendszer alatt megismételtem a 2. és 5. lépést, végül töröltem a régi sync accountot. Azóta minden rendben, már csak a régi notim alatt fordul elő darabos kép, de az CPU limit miatt van.
A Föld legnagyobb problémája maga az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest