Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ledgeri

nagyúr

válasz Csupingo #66636 üzenetére

Lassan 3 évesverziót már ne keverjünk ide bármennyire is kevés dolga legyen eltérő

#66632 gyulank Ha azt akarod elérni hogy A lapról alaőból B C D E sorrendben megnyíló lapok A E D C B sorrendben legyenek, úgy hogy nem kattintasz el az A lapról, csak valami mókolással lehetséges, mint ahogy #66640 SteveS linkelte. De ugyanezt el tudod érni azzal, hogy A-nyitod a B-t, B-re katt, A ra katt, A-n nyitod a C-t C-re katt, A-ra katt stb.. ez volt a meg nem értett mondatom.
    Lehet, hogy neked már megérné a konténerezősdit, csak a jelzésrendszere miatt, az ablakokat, vagy profilozósdit, külön FF telepítősdit elkezdeni, mert úgy érzem kell egy nagyobb, átfogóbb csoportosítás... lehet rosszul...
    Újfent arra vonatkozott, amit többször is írtam: ha lapról el kattintasz másikra, majd vissza akkor nem jegyzi meg a FF, hogy arról mennyit nyitottál már.
    Az Én rákattintok egy linkre rendesen bal gombbal rész értem, de azt írtam le miket lehet csinálni. Véleményem, hogy az ilyen dolgok (amik átszokással elérhetőek lennének) átállítgatása hozza magával, hogy ha kijön új verzió, lehet,hogy törik, ha mész másik böngészőbe, ott átállítani nem így fog menni.

Új hozzászólás Aktív témák