Hirdetés
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Yettel topik
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMI911
Topikgazda
Mondjuk ezekkel a képekkel már el lehet indulni, hogy a PH feketét rak-e a betűkhöz, vagy tényleg szürkébb lett a fekete, esetleg valami színkalibrációs probléma. Használsz valami színprofilt, vagy akár valami monitor állító alkalmazást, szemkímélő modot?
Aztán ha hiba van, jelentsük be. Szerintem a Mozilla-tól nem olvassák a PH-t, mi viszont betudjuk jelenteni a Bug
-
Krystal_s
addikt
Nagyon durva. Erre évek óta érzékeny vagyok és most így, hogy fokozatosan álltak át a frissítésekkel, csak a menüben tűnt fel, hogy életlenebb lett.
Sokszor rákerestem és meglepő módon az emberek többsége jobban kedveli ezt, amilyen a chromium böngészőkben van, vagy amilyen a PH lapcsalád lett. Itt is talán 1 ember volt rajtunk kívül, akit ez zavar. Nekem hamarabb lefárasztja a szemem. Nem lehet monitorra, gépre, szemre fogni, mert számtalan eszközön, rendszeren láttam azóta és képeket nézve mobilon is jól látható a különbség. Nem értem miért jó, hogy nem éles fekete és milyen látása lehet annak, aki ezt elégedetten fejleszti. PH-ra az volt a magyarázat, hogy ez a trend a Google miatt. 😅
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- AliExpress tapasztalatok
- World of Warships
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Kompakt vízhűtés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple MacBook
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- Eladó ÚJ TCL 501 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911