Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
convar
csendes tag
Furcsállom hogy neked ez bejött... nálam se a Classic Theme Restorer-t nem hozta vissza, és letölteni sem engedi továbbra sem pl. az uBlock Origin-t (mert voltam olyan farok hogy ezt meg pl. azon melegében el is távolítottam amikor beütütt a krach, gondolván hogy majd legfeljebb visszatelepítem/újra hozzáadom a FF-hoz) sem a https://addons.mozilla.org/hu/firefox/-ról, még mindig egy "A letöltés sikertelen. Ellenőrizze a kapcsolatát." szöveg kíséretében.
Sőt, mostmár hogy belenyúltam a extensions.json-ba a Kiterjesztések fülön ún. végtelen ciklusok alakultak ki, uis mint azt látjátok a mellékelt képen, három kiegnél is azt írja hogy A xy a Firefox újraindítása után lesz letiltva - igen ám, csakhogy minden egyes újraindítás után pontosan uezt írja

Sakk-matt 1

A Classic The Restorer-nél meg már eleve csak egy eltávolítás gomb van. Hogy rohadnának meg.......
Sakk-matt 2

Aki jó angolos, az esetleg megnézné nekem hogy 56-ost használók számára van-e valami új fejlemény, vmi remény hogy nekünk is újra jó lehet még minden? Mert nem tudom meddig várjak még hogy visszaálljon minden, már ha egyáltalán érdemes még várni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

KAMI911