Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mrszitya

senior tag

válasz Visormail #34872 üzenetére

Sajnálom, nekem nincs kedvem erről hosszas vitát folytatni, érvelni a változtatások mellett - avagy épp ellen. Tudomásom szerint az emberi faj képes az alkalmazkodásra is. Én ezt saját magamon is tapasztalom. És ez egy jó dolog. :)

Teszem azt, fixre állítják majd a tabok címsorban, vagy máshol való elhelyezését. Onnantól kezdve vége van az életnek? Máshogy működik a letöltéskezelő (ami eddig se tudta megközelíteni használhatóságban a külső kezelőket és kiegészítőket mellesleg), jaj, most mi lesz? Ettől még ugyanúgy használható előbbi a lapok váltására, utóbbi a letöltések kezelésére. VAGY TÉVEDEK?

Hétről-hétre dolgoznak a memóriakezelésen, készül az electrolysis, lassan ki lesz végre váltva a flash, szinte minden verzióval javul a JavaScript-feldolgozás sebessége, do-not-track opció is van már, sync egy jó ideje, hardveres gyorsítás, html5... Felsorolni is nehéz, mennyi téren fejlődött. Az about:config és a kiegészítők pedig továbbra is működnek.

Lassan kávét is tud majd főzni, de még mindig az a legfőbb baj, hogy 2 helyett 2,5 másodperc alatt indul el, vagy 873 megnyitott lap mellett képes akár 2GB RAM-ot elfogyasztani, netán a fejlesztőknek volt képük hozzányúlni a megszokott dizájnhoz.

Egyébként még mindig nyílt forrású cuccról van szó, amelynek a fejlesztéséhez bárki hozzájárulhat. Ha valaki demokratikus tehát ilyen szempontból, akkor az a Mozilla, és nem a másik két fő versenytárs. Tessék csatlakozni a fejlesztőkhöz, vagy használni a visszajelzés különböző hivatalos formáit, ha javaslat, panasz van. A Ph! dühöngőnek jó, de a fejlesztőknek szerintem nem ez a fő információs forrása... :U

Kérlek, ne válaszoljatok erre a hsz.-ra. Köszönöm! :)

UI: #Steelmanus A Chrome-t nem szeretem, csak webfejlesztés és/vagy problémák esetére tartom fenn a gépen. Most pl. épp nincs is felrakva.

• Syl

nagyúr

válasz Visormail #34872 üzenetére

Na igen. Ez az állapotsáv eltüntetése igazán értelmetlen dolog. Miért nem volt jó az eddigi forma?

Új hozzászólás Aktív témák