- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
válasz
satomee #5087 üzenetére
Próbálgasd végig az ottani lehetőségeket, jobb ötletem nincs.
-
Winner_hun
félisten
Arra gondoltam
Lehet annyira nem kompatibilis hogy nem is fog menni, nekem is van 2-3 ilyen kiterjesztésem, várom hozzájuk a frissítéseket.
Azt, hogy a szótár fent van-e az a kiterjesztéseknél le tudod ellenőrizni.
Hogy melyiket használd, azokat hol lehet beállítani, azt nem tudom, csak olyat találtam amivel ki lehet kapcsolni (nekem ki is van, nem igazán van szükségem ezekre). -
Winner_hun
félisten
Erre valakinek valami ötlete van esetleg?
Két kiterjesztést (legalább is ott jelenik meg) tett fel, egyik sem kompatibilis a Firefoxszal, eltávolítani egyiket sem lehet -
Winner_hun
félisten
válasz
Pubszon #5000 üzenetére
Igen a FF.
A kettőt használja összesen 50%-ban, ez csak egy mag, hiába mind a kettő terhelődik. Más, egy magra írt alkalmazás is ugyan úgy terheli a proci mindkét magját, de csak 50%-ig max. Ezért gondolom, hogy csak egy magra van írva, az biztos, hogy nem használja ki rendesen a procit. -
Winner_hun
félisten
A több magos gépek több magja vajon ki lesz használva valamikor? Mert ez csak 1 magot támogat, a max terhelés a procin az 50%
-
Winner_hun
félisten
válasz
Pubszon #4990 üzenetére
Az a gond hogy más kiterjesztést sem enged frissíteni. A frissítés letöltés végén hibát ír, aztán azt, hogy a frissítések véglegesítéséhez indítsam újra a böngészőt. Ha újraindítom, ugyan azt írja ki, jelzi, hogy van frissítés, de nem tudom frissíteni.
Feltettem az AVG-t, lehet ez kavart be. Kár volt, kíváncsiság unrulz. -
Winner_hun
félisten
Firefox nem tudja telepíteni a fájlt a következő helyről:
file:///C:/Documents%20and%20Settings/Winner_hun/Asztal/ubiquity-0.1.xpi
mert: Váratlan telepítési hiba
A részleteket tekintse meg a Hibakonzolon.
-203WTF? Guglival nem találtam használható információt.
-
Winner_hun
félisten
Eszközök / Beállítások / Adatvédelem / Sütik / Sütik megtartása / a Firefox bezárásáig beállításon van? Ha igen, akkor állítsd át amíg le nem járnak módra.
Vagy ugyan itt az Adatvédelem lapon a sütis rész alatt a személyes adatok törlése a Firefox bezárásakor előtt nincs pipa? Ha van, akkor szedd ki. -
Winner_hun
félisten
válasz
Pubszon #4959 üzenetére
Valóban? Akkor ez mi?
Új operációs rendszer telepítésénél, vagy újratelepítésnél minden beállítás megmenthető, csak az alábbi dolgokat kell elmenteni:
Linux alatt:
~/.mozilla/firefox
XP alatt:
X:\Documents and Settings\felhasználói név\Local Settings\Application Data\Mozilla
Vista alatt:
X:\Users\felhasználói név\AppData\Roaming\Mozilla
Egyszerűbb azt mondani hogy meg se nézted
-
Winner_hun
félisten
Valamelyik kiterjesztésemnek van egy olyan funkciója, hogy minden kiterjesztés kompatibilissá tétele. Namost erre rámentem, ami nem volt kompatibilis az valamilyen színnel ki volt jelölve. Most már ezek nincsenek kijelölve, így fogalmam sincs, hogy melyik kompatibilis és melyik nem. Ez valahogy visszaállítható?
-
Winner_hun
félisten
Esetleg az oldalak nem kerültek be a kivételek listájába? Nekem nem egy oldal került már be oda, csak azt tudnám hogy...
Kitöröltem a kivételek közül aztán megjegyezte.
Eszközök / Beállítások / Biztonság / Webhelyjelszavak mentése előtt van pipa? A kivételek listája ott van ettől jobbra.
Minden nullázására a topik első hozzászólásában ott van a teljes reinstall rész. -
Winner_hun
félisten
válasz
Pocak89 #4882 üzenetére
Lehet rossz plugint tettél fel.
Ezek közül ami legalul van azt próbáltad? -
Winner_hun
félisten
válasz
Steelmanus #4840 üzenetére
És jobb lett valami?
-
Winner_hun
félisten
válasz
csferke #4835 üzenetére
Ha ezt megcsinálod, akkor is azt írja ki?
Kompatibilitás ellenőrzésének letiltása:
Címsorba írd be: about:config (vagy nyomj Alt+C-t)
jobb klikk, új - logikai, írd be oda: extensions.checkCompatibility, melynek értéke legyen false
Böngésző újraindítása után a legtöbb kiterjesztés működni fog (előfordulhat, hogy nem megy 1-2 kiterjesztés, abból meg kell várni a frissítést) -
Winner_hun
félisten
válasz
Steelmanus #4832 üzenetére
Nekem is olyan kriksz-kraksz van az értéknél
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
válasz
Csapi007 #4821 üzenetére
Persze, a könyvjelző eszköztárra.
A címsor körül jobb klikk és a könyvjelző eszköztárnál legyen pipa. Oda rá lehet húzogatni a könyvjelzőket, oldalakat. Ha csak ikont szeretnél, akkor jobb klikk a kihúzott dolgon, tulajdonságok, majd a név-nél szereplő címet töröld ki. -
Winner_hun
félisten
Ennek a topiknak az első hozzászólása:
Kompatibilitás ellenőrzésének letiltása:
Címsorba írd be: about:config (vagy nyomj Alt+C-t)
jobb klikk, új - logikai, írd be oda: extensions.checkCompatibility, melynek értéke legyen false
Böngésző újraindítása után a legtöbb kiterjesztés működni fog (előfordulhat, hogy nem megy 1-2 kiterjesztés, abból meg kell várni a frissítést) -
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #4685 üzenetére
Mivel a chrome mappa ott van, ezért valószínűleg az az elérési út lesz a helyes, az első hozzászólás módosításáért ezért már szóltam
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #4669 üzenetére
A régi formát kedvelőknek a változtatás utáni itt van:
@-moz-document domain('prohardver.hu'), domain('logout.hu'), domain('itcafe.hu'), domain('mobilarena.hu'), domain('gamepod.hu') {
.access a
{font-weight: normal !important;}
.access i
{font-style: normal !important;}
.access i
{font-weight: bold !important;}Az eljárás menete ugyan az.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Kicsirics77 #4672 üzenetére
Jó file-ba másoltad? Van több userCxxxx file is. Böngészőt újraindítottad? Több embernek megy, szóval biztosan működik
-
Winner_hun
félisten
válasz
Kicsirics77 #4670 üzenetére
Bármelyikkel jó kéne, hogy legyen. Szvsz valamit elrontottál. XP-t használsz?
-
Winner_hun
félisten
Ha valakinek a PH-n az Opcióknál a név és a kijelentkezés kiemelése nem tetszik, ezt csinálja meg:
Az új kiemelés eltüntetéséhez a régi kinézetet kedvelőknek itt van a megoldás Firefoxszal:
Az alábbi kódot kell a böngésző X:\Documents and Settings\felhasználói név\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profil neve.default\chrome mappában a userContent.css file-ba bemásolni. Ha nem létezik az a file, akkor létre kell hozni, jegyzettömböt .css file-ként elmentve kész is van:
@-moz-document domain('prohardver.hu'), domain('logout.hu'), domain('itcafe.hu'), domain('mobilarena.hu'), domain('gamepod.hu') {
.access a
{font-weight: normal !important;}
.access b
{color: #000000 !important;}} -
Winner_hun
félisten
De felmenne, vannak rá nagyon jó megoldások
Kb* 10 inkompatibilis kiterjesztésem van, amiből 2 nem működik megfelelően.*Azért kb, mert pár napja rányomtam az egyik kiterjesztés azon funkciójára, hogy az összes kiterjesztés kompatibilissé tétele, így egy kivételével mindre azt mondja, hogy kompatibilis
És mennek is, szóval gond egy szál se.
-
Winner_hun
félisten
A kiterjesztés az kompatibilis azzal a Firefox verzióval, amit éppen használsz?
A vágólapos az AutoCopy. Lehet, hogy nem fog menni a telepítése, akkor eme topik első hozzászólásában ott van, hogy a kompatibilitási dolgot hogy kell kikapcsolni, azt csináld meg.
A középső gombos megoldást a Tab Mix Plus kiterjesztésben lehet beállítani (meg még nagyon sok, hasznos dolgot)Amit írtál azt kerestem, nem találtam.
Eszközök -> Beállítások..
Be van pipálva a szövegen való duplakattos dolog, amit írtál, olyan nincs. -
Winner_hun
félisten
Mutass egy dupla space-set, ilyet még nem láttam
Elindítottam az operát, kattintgattam mindenféle képpen, de erre a környezeti menüre nem jöttem rá. Mi ez?
Egérmozdulathoz kiterjesztés kell
Nekem a középső egérgomb lenyomásakor illeszti be a szöveget, ami vágólapon van. A kijelölésnél meg ami ki van jelölve, azt automatikusan vágólapra helyezi. Ez is kiterjesztés kérdése.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest