- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz
#27441408 #10073 üzenetére
Mutass már egy screenshotot én nem találom, hogy lehet nem addonnal eltüntetni a menüsort.
canniball: Nightly tester toolsal se megy?
-
WonderCSabo
félisten
válasz
ntomka #10069 üzenetére
Okés. Én meg azt szeretem, ah minden viszonylag egységes kinézetű. Egyébként az FF is ebben az irányban halad.
silver star: ha a szürke csík alatt a menüsort érted akkor Hide Menubar addon eltünteti. Ha a könyvjelző-eszkoztárra gondolsz, akkor jobb gomb picit fölé és pipáld ki.
Vki az alsó állapotsort kérdezte, hogy hogyan lehet kikapcsolni. Ezzel a kiegészítővel.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
ntomka #10065 üzenetére
Azt mondta, hogy FF nem olyan szép mint a Chrome. Erre válaszoltam, hogy ez a kijelentés már alapból hülyeség, hiszen FF gyak. bárhogyan nézhet ki, és mutattam egy példát.
Nem érdekel, hogy Neked "sokk", nekem tetszik, azért ilyen. Utálom, ha minden program kilóg a kinézetével, pl. sztem Chrome meg Quicktime marhára hülyén néz ki Windowson.Szerk.: Egyébként a 3. legnépszerűbb FF témára mondtad, hogy sokk.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
#27441408 #10056 üzenetére
Az FF gyak bárhogyan ki tud nézni, olyanná varázsolod amilyenné csak akarod. Nálam pl. ilyen, sztem sokkal szebb, mint a Chrome.
Az FF 3.6 nem hozott sok újítást, íme:
Ezek közé tartozik a böngésző skinezését lehetővé tévő Personas kiegészítő integrálása, a Web Open Font Format (WOFF) betűtípus-formátum, valamint új CSS-, DOM- és HTML5-technológiák támogatása. Ez a kiadás automatikusan figyelmezteti a felhasználót arra, ha a megnyitott weboldal megtekintéséhez szükséges bármely plugin (tehát nem csupán az Adobe Flash) nem naprakész, és a fejlesztők szerint a korábbi verzióknál jóval gyorsabban indul és jobb JavaScript-teljesítményre is képes. Az újdonságok teljes listája a kiadási megjegyzésekben olvasható.
A madagaszkári Namoroka nemzeti parkról elnevezett 3.6 egyébként bevallottan nem hoz drasztikus változtatásokat a felhasználók számára, a Personas integrálásán túl a fejlesztők elsősorban a válaszidő és a teljesítmény javítására összpontosítanak. A decemberben bejelentett halasztás után a fejlesztők most azt remélik, hogy legfeljebb apróbb változtatásokra lesz majd csak szükség az RC1 kódján, és a végleges heteken belül elkészülhet.
-
WonderCSabo
félisten
-
WonderCSabo
félisten
-
WonderCSabo
félisten
A FF3.6 egyik újdonsága a plugin verzió ellenőrzés. Itt ki is próbálható. Elérhető a Kiegészítők ablakban a Bővítmények fülben a Frissítések keresése gombra kattintva is.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
WonderCSabo #9982 üzenetére
Miért jó, hogy semmilyen cachet nem használsz?
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #9981 üzenetére
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #9979 üzenetére
Hmm, nekem "sima" Fasterfoxom van, ez miben jobb? Addons oldalon nem is találom ezt a verziót.
Szerk.: Azt látom több beálíltása van, meg értelmesebb is a beállítópanel.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #9965 üzenetére
Milyen értékeket kell berakni FasteFoxban? Elég sok van.
silver star: Írd be a címsorba: about:config majd Enter.
Jobbgomb új -> logikai.
Neve legyen extensions.checkCompatibility.3.6 értéke pedig false .
Rakd fel a Nightly Tester Toolst.
Indítsd újra a Firefoxot, amikor rákérdez, hogy a Nigtly Tester vegye-e át a kompatibilitáskezelést, akkor mondd, hogy igen,A kiegészítő ablakban kattints az Override all compatibility gombra.
Rakd fel a Chromint. (Regisztrálsz az addon oldalon, majd bejelentkezel, és ignore version check/ verzióellenőrzés kihagyása a Chromin oldalán, majd rakd fel.
Ha nem megy az addon oldalról, rakd fel innen.
Indítsd újra a FF-ot.
Megint kattintsd a kieg. ablakban az Override all compatibility gombra.Indítsd újra a FF-ot, és mennie kell a Chrominnak.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
#27441408 #9958 üzenetére
Ha az addon oldalon regisztrálsz és bejelentkezel, akkor a nem kompatibilis addonokat is fel tudod telepíteni. Nightly tester tools addonnal használni is. Persze nem biztos, hogy működni fog, de nagy valószínűséggel igen.
-
WonderCSabo
félisten
Mikor írja ki? Screenshot?
3.6 hivatalos.
3.5 hivatalos -
WonderCSabo
félisten
Nekem se megy, de a google hivatalos oldalán igen. Használd azt.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
zolka0@ #9915 üzenetére
Nincs mit! A "nem találod"-ra arra gondoltam, hogy ha a beállítást nem találod.
Egyébként, ha még vki nem olvasta volna - Letölthető a Firefox 3.6 RC - ITcafé
-
WonderCSabo
félisten
válasz
zolka0@ #9913 üzenetére
Üdv!
Elvileg Tab Mix Plus tudja ezt. Telepítsd fel, aztán keresd meg a beállításainál.
Nekem nincs fenn, de ha nem találod, szólj és megnézem. -
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #9904 üzenetére
Nincs mit! Ha esetleg nem menne majd, ha publikus változatba került a Bluu, akkor frissítsd a kieget. Keresőplugint úgy tudsz frissíteni, hogy eltávolítod, majd újra felrakod az addons oldalról. Eltávolítás: keresőmezőben kis lefele nyílra a -> keresőszolg. kezelése majd [link].
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #9902 üzenetére
Elmentődik a profil mappádba is. De ha lemented, manuálisan úgy tudod később berakni, hogy bemáslod a FF programmappájában lévő searchplugin mappába. De egyszerűbb netről felrakni, sőt így mindig a legfrissebb verziót rakod fel, magától a keresők nem frissülnek. Pl. majd lesz egy frissítés, mert Bluu picit át fog alakulni.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #9898 üzenetére
-
WonderCSabo
félisten
válasz
pete_21 #9890 üzenetére
Kizártnak tartom, hogy a cache vagy RAMból visszanyert adatok gyorsítanák. Egyrészt maga a teszt is ismétli önanmagát 5x, másrészt a fejlesztők sem hülyék. Egyébként is, nem hiszem, hogy ez a teszt cachebe dolgozna.
Próbaképp elvégeztem a tesztet a laptopomon ( C2D T6600, 4GB DDRII RAM).
Amint látható, a különbség simán betudható mérési hibának.
-
WonderCSabo
félisten
Csak azért írtam, mert sok topikba írogatsz, nem kell állandóan leírni a konfigodat De aztán felőlem ki se töltheted nekem mindegy...
Gorneck: Ja ezt írtam, én is, hogy valós használatkor annyira nem látszik a különbség, talán agyon JSezett oldalakon. Érdekességképp nézem a teszteket.
kw3v865: Ezt honnan veszed?
Egyébként JS esetén tuti nem.
-
WonderCSabo
félisten
Próbáld újrarakni a Flasht. Egyébként az is lehet, hogy szarul van megírva azon az oldalon a Flash.
És te is töltsd ki az adatlapodat a konfigoddal.
ntomka: Sztem az adatlapodat töltsd ki az egész konfiggal. Egyébként csak az FF verziók gyorsulására voltam kíváncsi, valójában nem nagyon számít, melyik gyorsabb, és nem is érdekel.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #9865 üzenetére
A 3.5ös eredménye teljsen OK, de a 3.6 vacak, sőt az a nagyon furcsa, hogy rosszabb a 3.5nél.
csako: Nem futtattál a 3.6 tesztelés alatt vmi más, durva CPU zabáló progit?
-
WonderCSabo
félisten
válasz
neduddki #9855 üzenetére
Ez már mindjárt jobban hangzik.
csako: Próbáld már ki 3.6 RC1-el! A 3.5 eredményed nagyon jó lett, kíváncsi vagyok milyen 3.6-al. 3.7-en nem kell csodálkozni, hiszen csak alfa.
Volken: Igen, ez mindent lement. Win7 alatt ezt: X:\Users\fel.név\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\valami.default
-
WonderCSabo
félisten
A Bluu magyar keresőoldalhoz csináltam FF addont. Ha gondoljátok, próbáljátok ki!
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #9835 üzenetére
Mi nem erre gondoltunk. A FF3.6-ban van egy olyan (letiltott) funkció, hogy az összes fület külön képként mutatja, mint az IE. Ez nagyon bugos.
Le is van tiltva, engedélyezni kell about:config -ban.
browser.taskbar.previews.enable kulcsot kell true -ra állítani.Tele von Zsinór: Igen, de már nagyon régóta van benne, kijavíthatták volna. De amint írtam le is tiltották, sztem elnapolták a dolgot.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
localhost #9820 üzenetére
Jaja, illusztráció.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
JamesHolden #9785 üzenetére
Nincs mit!
-
WonderCSabo
félisten
válasz
JamesHolden #9783 üzenetére
Na és hogyha a cssbe így írod be?
-
WonderCSabo
félisten
válasz
JamesHolden #9781 üzenetére
Kattints a mappára jobb gombbal -> tulajdonságok -> Név. És itt átírod?
-
WonderCSabo
félisten
válasz
JamesHolden #9779 üzenetére
Ha ez a buhera ment, ez sem fog gondot okozni.
Próbáld külön berakni a mappa 2 {} közé a font-size -t.
.bookmark-item[container="true"][label="Dailys"] {
list-style-image: url('file:///C:/Documents/Tools/FFI/home.png') !important;
-moz-image-region: rect(0px 16px 16px 0px) !important;
font-family: verdana !important;
font-size: 8pt !important;
}Ha pedig az összes mappáét akarod, akkor elég ahogy a linkben van.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
JamesHolden #9776 üzenetére
Picit buherálni kell.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Angyalifény #9661 üzenetére
Ahogy gondolod. Fiókomat, és az FF-et is mesterjelszó védi, az én jelszavaimat nem látja senki.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Angyalifény #9657 üzenetére
E nélkül meg még egy jelszó se védi az összes többit de mindegy.
Bad: Legjobb tudásom szerint ilyen kieg nincs.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Angyalifény #9655 üzenetére
Bonyolult amit megjegyzel.
Hiszen ettől függően az összes jelszavad elérhető.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Elektromos autók - motorok
- Eredeti játékok OFF topik
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Formula-1
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- iPhone topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest