- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
AreWePrettyYet?
-
WonderCSabo
félisten
Zarro Boogs found!
-
WonderCSabo
félisten
talán a Tab Mix Plus tud ilyet. Bár nem tom, h. ennek mi értelme van.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
pete_21 #15372 üzenetére
Jah.
Más: a mai builddel landolt ez az idióta gomb, viszont minden addon bar elemet középre tolt... Amíg nem javítják, itt a userCSS workaround.
#addonbar-closebutton {display:none !important;}
#addonbar-spring {display:none !important;}Mellesleg ezzel a hülye gomb totál eltűnik.
-
-
WonderCSabo
félisten
-
WonderCSabo
félisten
Hmm, attem ez olyat tud, h. autoamtikisan a legnagyobbra állítja.
Ehh, így se megy, meg a 720p-t lefixálva se. Lehet, h. szólok a developernek de a kommentjeibőlé az látszik, h. ideje nincs, és nem is akar instabil fx4-re dolgozni. Meg amúgy se updetalte ezer éve.
Egyébként a Te ph editor hotkeys shkripted se jó, megnyomva a billkombinációkat az editorban előhozza az Fx dolgait...
-
WonderCSabo
félisten
válasz
WonderCSabo #15308 üzenetére
A webkonzol semmi hibát nem dob.
-
WonderCSabo
félisten
Sajnos nem nagyon, az MDC-t érdemes megnézni. Meg persze lehet olvasni a forrást meg a kommentjeit, de azért az "picit" bonyolult lenne. Én még mindig az 1 db exébe fordított alkalmazásoknál tartok, szóval lövésem sincs a dologról...
Majd a szkriptre ránézel?
barzo: első hsz -> diagnosztika
Más:
Sajnos a Chrome 10 új JS motorja a V8 jobb a Mozilla saját tesztjébe a Krakenben, mint a legújabb Fx trunk build, bár nem sokkal.
-
WonderCSabo
félisten
A Jaegermonkey ezen semmit se segít. Egyrészt mert ki is van kapcsolva a chrome-ra... Másrészt a JS team tesztelte, és a JM nem volt gyorsabb a chrome-on a TM-nél. Persze a TM Fx4-es változata magában gyorsabb az Fx3.x-nál, szóval vmennyire igazad van.
Természetsen egyetértek, az Fx4 gyorsabb, reszponzívabb, az egész UX sokkal jobb mint az Fx3.x-nél. De sajnos az előbb említett okok miatt szörnyeb be tud lassulni. Egy pl.:
- töltesz egy odlalt
- közben megnyitsz egy új fület
- az animációja szaggatni fog, mivel a JS motort lefoglalja az oldal betöltésekor futó szrkiptekEzt pl. chrome-content processz szeparációval totál lehetne oldani. És meg is fogják, de az Electrolysison való munka csak egy pár napja kezdődött el...
Persze, h. marha jó dolog a XUL, talán a legjobb dolog az Fx-ben, de sajnos ez a nagy hátulütője van.
Azon csodálkozom, hogy eddig nem írtak XUL → natív kód közötti fordítót (vagy csak nem tudok róla).
Tudtommal nem, bár hirtelen nem is tudom elképzelni, hogyan működne úgy (bár a JS fordítókat se tudtam ezelőtt...)
A Jetpack alapú bővítmények minél gyorsabb elterjedése azért lenne jó, mert eléggé nagy tehermentesítést jelentene, ha eddigi script alapú közvetítő rétegek helyett az addonok közvetlenül natív kóddal kommunikálnának.
ööö, milyen natív kód?
xabolcs: Nem, egyáltalán nem tévedsz, a jetpack nem tud mélyebben belenyúlni az Fx-be, egy picit kibővített userJS-ek ezek, a lényeg itt az egyszerű írhatóságon van.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
WonderCSabo #15294 üzenetére
A JPAKE egy bizonyos jelszavas titkosítás, ami a Synchez kell, nem akarok belemenni, mert nem is értem pontosan.
-
WonderCSabo
félisten
Ez a legújabb hourly-ban van benne, a holnap nightly buildben lesz benne.
Köszi.
hunfatal: Sajnos az Fx GUIja nem a leggyorsabb, ennek 2 oka van:
- XUL, XBL, CSS, SVG, JS-ben van megírva
- egy processzben fut a contenttelElhibázott lépésnek tartom, h. ez ellen az Fx4-ben nem tesznek semmit.
-
WonderCSabo
félisten
Sziasztok!
Van olyan Youtube userJS, amivel a chaneleken is automatikusan max felbontásra állítja a videót?
-
WonderCSabo
félisten
válasz
zoltanz #15273 üzenetére
Igen, mert aki ezt hozzáadja, az false-nak akarja valszeg.
Lauda: Csinálj már egy screenshotot léci.
hunfatal: Nekem is tetszik az Opera megoldása, a Tab Candy sajnos sztem nem kiforott (meg lassú is), elég sokan gondolunk így a tesztelők között. A tabstripen jobb gombbal kattintva tudsz áthelyezni füleket a kontext menüvel, talán az a leggyorsabb. (áthelyezés új csoportba)
Sajna a drag and reorder se megy még, nem hogy az egymásra pakolászós csoportosítás.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Edween #15235 üzenetére
Igen, jobb gomb a kiegre -> névjegy.
Ezeket a kiegeket fordítom jelenleg, szóval ha probléma van velük, engem lehet nyaggatni:
FlashGot
Quick Translator
Personas Rotator
Ant Video Downloader
NetVideoHunter
Hide Menubar
TooManyTabs
CheckPlaces
BetterPrivacy
SimilarWeb
Fire.fm
IE Tab Plus (Coral IE Tab)
QuickFolders
Greasemonkey
QuickPasswords
Stylish
Extra Fasterfox
Delete Bookmark Icons
Save File to -
WonderCSabo
félisten
válasz
WonderCSabo #15233 üzenetére
Már is találtam egy két hibát, kijavítottam őket. Ha találtak továbbiakat, jelezzétek léci!
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus #15230 üzenetére
És aki szereti, az ezentúl már magyarul is használhatja.
Ha hibát találtok, jelezzétek léci.
dni: Első hsz -> diagnosztika.
-
WonderCSabo
félisten
Hírek:
1. In-content UI végre landolt, de sajnos elbukott egyes teszteken, ezért kivették, további csiszolásra van szükség. (az is lehet, h. a tesztek hibásak)
2. Régebben írtam, h. Fx-ből az Fx4 után verziókban el lesz távolítva a profilemanager, külön kell majd letölteni, és az UIt is átgondolják. Itt a wiki róla, innen meg letölthető az előzetes.
3. Egy srác ~megvalósította Jennifer Boriss Addons bar elképzeléseit a Barlesque kieggel.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Hasaggymeg #15172 üzenetére
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Hasaggymeg #15170 üzenetére
Ez számomra teljességgel érthetetlen. Ott a megoldás, részletesen, lépésenként leírva.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Sweet Lou 6 #15162 üzenetére
Google Update plug-in into Firefox when I installed Google Earth or Google Chrome (not sure which one caused this)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest