- Yettel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Steelmanus #33920 üzenetére
Igazából nem próbáltam, mert félek elfelejtem, mire kijön egyújabb
annyira nem zavar, csak, hogy ha közismert akkor tudja, ha meg valamiért egyéni, akkor meg azt....
Meg most van pár(száz) megnyitott fülem amit féltek bármilyen módon elveszteni... -
ledgeri
nagyúr
válasz
Steelmanus #33906 üzenetére
Az a legérdekesebb, hogy a gép bekapcsolásától függetlenül (első indítás, sokadik, mi futott előtte stb) van, hogy 15 másodperc (érzésre...) és van, hogy éppen megjelenik...
Egyébiránt köszi! -
ledgeri
nagyúr
Üdv! A minapi Hsz-eket látva frissítettem 24-ről 25-re és azt tapasztalom, hogy minden egyes FF indításnál végignézi, hogy a kiegészítők kompatibilisek-... azt eddig csak frissítések után egyszer csinálta...
Bug, vagy feature? -
ledgeri
nagyúr
Egy ismerősöm gépén az autómatikus frissités településekor azt írja ki, hogy a frissítés eredetisége nem ellenőrizhető... telepítsünk a weboldalról..
Egyfelöl WTF, Másfelöl ha így frissítek megmaradnak-e a nyitott lapok?
-
ledgeri
nagyúr
-
ledgeri
nagyúr
Üdv! Szeretnék érdeklődni arról, hogy az átlagos böngészés alatt mi az amit a firefox a chache-jébe rak, és mi az amit a memóriába/lapozófájlba?
Helyzet mi érdekelne konkrétabban: bármilyen flash videó betöltése, letölthető elemek megnyitása, letölthető elemek letöltése. (közben, után) -
ledgeri
nagyúr
Üdv!
Ha kijön egy frissítés, viszont még a feltelepült FF nem jelezte, akkor hogyan tudom a böngészővel eröltetni a frissítést (nem akarom manuálisan letöltöttet telepíteni..)?
-
ledgeri
nagyúr
Üdv!
Hogyan tudnék eltávolítani a delta search lapot, ha Újlap-ot nyitok?:
Valamit telepítettem, azután megjelent, és miután leszedtem azt, és az FOXalkalmazásoknál töröltem+ a sütiket is töröltem azzal nyílik meg...
Ja, és nem kezdőlapom! -
ledgeri
nagyúr
válasz
Steelmanus #31378 üzenetére
Ó
-
ledgeri
nagyúr
Ok, csak eddig nem bezárta, hanem felfüggesztette látszólag : ha bezártam a privátot, akkor visszaállt minden ami volt...
és ha megvolt nyitva egy ablak, majd nyitottam egy másikat, majd az elsőt bezártam, akkor a második nyílt meg (munkamenet folytatása kilépéskor opció mellett).
Az amit te írsz hogy működne? (van pár megnézendő lapom most, így nem kockáztatnám meg, hogy "elvesztem őket.. , de majd megnézem ha befejezem, hamarabb, mint ahogy erre választ kapnék....) -
ledgeri
nagyúr
Üdv!
Van olyan kiegészítés, ami a Ctrl+görgő, vagy számok (ha valaki ezt olvasva elállítaná akkor a ctrl+0 az alap..) zoomot úgy moddolja, hogy a szövegeget csak újratördeli, de nem növeli a betűméretet, max a képet?? -
ledgeri
nagyúr
Hogyan tudom visszahozni azt az "elveszett lapot", amin be volt állítva pár fül aalkalmazáslapként, de véletlenül sok ablakból korábban zártam be, mint szerettem volna?
-
ledgeri
nagyúr
Flashplayer probléma, ha a youtube vidik utolsó 30-10 másodpercekor jelenik meg a végső ajánló mozaik?
-
ledgeri
nagyúr
Kvázi random találtam, de nem megy... van más is, hogyha valaki az ilyet nem bírja..
Kérdés: Mi kell a 4K youtube videónak FF-ben való lejátszásához?
-
ledgeri
nagyúr
Van az opció, hogy új lap megnyitásakor ugorjon-e arra a böngésző...
Van az is, hogy ha munkamenetet folytatok újraindításkor, akkor betöltse-e a megnyitott lapokat egyben, vagy csak, ha valamelyikre rákattintok...
Kérdés:Van olyan opció (beallításokban nincs, de nem csak az létezik...), hogy a megnyitott új lapot egy munkamenetben csak akkor töltse be, hogyha rákattintok?
Nálam ennek akkor lenne előnye, hogyha Youtube.ozok, és több vidit néznék meg, viszont ha megnyitom akkor elindul, akkor is, ha nem az az aktív tabom....Ja meg azt be lehet-e állítani, hogy ha új lapot nyitok meg, akkor ne a megnyitott lapok végén legyen az új tab, hanem , mondjuk, a z aktív lapom mellett...
-
ledgeri
nagyúr
Problem solved!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
mrszitya #28374 üzenetére
https://getsatisfaction.com/ghostery/topics/2_8_2_blocking_images_on_web_sites nem egyedi, szóval javítása van/lesz!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
WonderCSabo #28368 üzenetére
Ja, és a jobb klikk másolás sem műkodik (NINCS ILYEN OPCIÓ), pedig mindenkinek ment volna megnevezve egy külön köszi....
Mrszitya: az hol van? vagyis inkább melyikben, hol?
(pár pillés visszatérek...)
-
ledgeri
nagyúr
válasz
S-Attila #28366 üzenetére
Pont, hogy kint van az eszköztár, viszont semmilyen keresőmötör nincs benne, google szóra keresve az eszköztár-keresőmotor-név keresésre meg nem ad választ...
(lehet, hogy csinálok egy olyan reinstallt, amilyet kellett volna (talán nem tetszett neki a rendszer-visszaállítás
)
-
ledgeri
nagyúr
Kálváriám összefoglalom:
Synket használtam, key lementése nélkül (úgy emlékeztem alapból hogy lementettem, de el is felejtettem, hogy létezik...)
Valami blokkolta a képek megjelenítését betöltésük és felvillanásuk után (pár napja már).
A Diagnosztika részben nem volt benne (utólag körbejárva sehol sincs [értsd: Web] így említve), hogy az új eszköz kategóriájába, amit ugye szinkronitálni szeretnénk, az új 0-ról felhúzott böngésző is beletartozik.
Feltelepítettem egy új böngészőt (clear install), a synk -kulcs híjján- nem működött. Azalap probléma még mindíg fennállt.
VIsszaállítottam a rendszert egy korábbi állapotra (procedúra kezdőnapja délelőtt), az alapprofil visszajött, de a böngésző kijelentkezve maradt Sync-ből. Az alapprobléma megoldódott(
) de milyen áron...
Csak ha valaki rákeresne, találjon rá!
-
ledgeri
nagyúr
Aki SYNC-ezik, nézze már meg, legyen szíves, hogy milyen felosztású a kódja...
-
ledgeri
nagyúr
Szeretném megkérdezni, hogy a Sync Helyreállítókulcs-formátuma mindig ugyanolyan-e?
Elfelejtettem, hogy a sync új eszközként ismerné fel a újratelepített böngészőt (clen-re...), így most, keresem a kulcsot, hogy hátha lementettem, azért kérdezem... van egyéb módja annak, hogy visszanyerjem a gépről törölt, de sync-ezett adataim? meddig tartja meg a nem frissülő fiókot a sync server?
-
ledgeri
nagyúr
Facebook link az AMD-s játékhoz
Pl a link mögött lévő kép sem, és a Youtube feliratkozás-értesítő üzeneteim képe sem marad meg fél másodpercnél tovább, helyettük üres fehér látható.... Mi lehet a probléma?
-
ledgeri
nagyúr
Üdv! lehet valahogy a harmadik féltől származó sütik elfogadását is kivételezteteni?
Nem szeretném alapból elfogadni, viszont a PH-MA-egyéb átjáráshoz jól jönne, de csak náluk (egyenlőre...)
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Steelmanus #27682 üzenetére
Mekkora fokú a szaggatás? csak röccök, vagy bammok...?
Válasz? 1 évig gyűjtögettem...
.
-
ledgeri
nagyúr
Véletlen kitöröltem a szinkronizálva is mentett előzményeket a gépemről... azóta újra is lett indítva.... visszahozhatóak?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Fandango #26650 üzenetére
Naszóval:
3 hete, amikor élő adás van a PH-tvn akkor a chat-em nem frissül, legutóbb csak 10-13 üzenetet láttam, miközben bőszen folyik alapból a csevej, ha beírok látják, de nekem nem jelenik meg, sőt az is késve ami mégis, mert már a műsorvezető is bőven válaszolt rá.... más böngészővel nem próbáltam, silverlight reinstall megvolt (gépkikapcs nélkül, ha számít) firefox reinstall nem volt..
Ötletek? -
ledgeri
nagyúr
Silverlight- PH_TV- Chat problémám van, itt feltehetem kérdésem? (bongészőm Firefox, silverlight topik NINCS)
-
ledgeri
nagyúr
válasz
WonderCSabo #25977 üzenetére
Amolyan tableten látott fajt... de én maradi vagyok, és jól tippeltem...
-
ledgeri
nagyúr
A 13-assal kapcsolatban:
Tudja valaki, hogy miért lett csillapított a görgetés? (bekattanás mentes logitech egérrel nekem az első görgetésre zavaró...)
Ki lehet kapcsolni? meglett... -
ledgeri
nagyúr
Újabb érdekes:
Beállítható,az valahol, valahogyan, hogy egyszerre két fiókban is benne lehessek pl facebookon, vagy az ilyenek IP-alapján működnek?
-
ledgeri
nagyúr
Üdv!
Szeretném megtudni, hogy a Szinkronizálással átvitt adatok mennyiben felelnek meg a ,,Gépet újrarakom, és ezért lementem a dolgaimat, majd visszatöltöm.. Mit is mensek"-re adott javaslatokkal?Másszóval :a szinkronizálás mindent átvisz?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
localhost #25721 üzenetére
Mert most megesett, hogy a 25 Mb netemmel éppen streameltem egy zenecsatornát élőben(kezdő netes...), és erre kombóztam egy Cryengine 3 letöltést, ami meg jött ezerrel, és akadozni kezdett a zene, és el is ment párszor...(de utána máskor is, szóval nem ez volt a probléma..) de ha tudom akkor beállítottam volna egy kellemes 2MB-ra, és jött volna..(talán)
Köszi azért..
-
ledgeri
nagyúr
Üdv!
nemrég kezdtem keresni, de az első hozzászólásban nem láttam, így felteszem:Be lehet állítani azt, hogy a Firefox mekkora sávszélességet kapjon ?
Most ezt írva talán nem is itt kellett volna feltenni, így bocs.. -
ledgeri
nagyúr
Ha gépet váltok, vagy csak újratelepítek, akkor az előzményeket hogy tudom átmozgatni, ha lehet egyáltalán?
-
ledgeri
nagyúr
Üdv!
Ez a Games for windows live ablak csak ennél az oldalnál ekkora... mindenhol máshol a fórum (és minden más) arányában, olvashatóságával tölti ki a képernyőt.
Mindez egy CTRL+V bill.kombó után váltott... más böngészővel normális, így nem tudom: valamit félrenyomhattam...Hogyan , s mivel állítsam újra? (sütiket próbáltam..., de ehhez a címhez nem mentett semmit...)
Köszi, ha tudtok válaszolni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- HP 440 G9 /I3-1215U/4GB/ Esztétikai hibás és kijelző hibás
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest