Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Thunderzolee

veterán

Üdv!

Frissült ez a sz×r, és eltűnt a Speed Dialom.
    8×9-es mezővel használtam, kábé ~65oldal volt gyorslinkbe téve.

Nem olyan régen már volt egy ilyen frissítése a Firefoxnak, amivel szintén eltüntette a Speed Dialom. Akkor még ráerőszakoltam, mint nem kompatibilis kiegészítő, és működött szerencsére, de most eltüntette ez a sz×r az összes beállított oldalam.

Egyébként tetszik a kinézete, csak első dolgom volt, h fent a jobb oldalra visszategyem a házikó ikont (kezdőlap). Minek kell annak variálni a helyét? Aki máshol akarja tudni, átrakja.. :((

A pocket ikonját is ki szoktam szedni, úgyse kell, de most bekerült a címsorba, onnét hogy lehet eltüntetni? :F

Sebesség meg ilyenek tekintetében nem tudok nyilatkozni, nekem megfelelt az eddigi sebessége is.

De végülis nem ez miatt írtam.

Csako, köszi a linket, visszaraktam az egyel régebbi verziót, azzal legalább ismét visszakaptam a Speed Dialom.

Más kiegészítőket nem használok, de nem értem a Mozillát, nem lehetne frissítés előtt egy ablaknak felugrania, h biztos, h akarom ezt? Hát a pofám leszakad, h még mindig itt tartunk, h ráerőszakolják az emberre ha kell, ha nem kell, ha kompatibilisek a kiegészítők, ha nem.. Tudják, h akinél kiegek vannak fent, annak gondjai lesznek..
    De legalább vissza lehetne állni az előző verzióra... de nem. :W
    Még jó, h van ez a fórum, ahol megtaláltam az egyel régebbi magyar nyelvű verziót (az apkmirroron csak angolul van fent).

Köszi még egyszer, amíg nem lesz muszáj, én maradok a régebbinél.
    Majd másik gépeknél időnként megnézem, fut-e már a Speed Dial a Quantummal, ráérek váltani majd akkor. :/

Új hozzászólás Aktív témák