Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Mobil flották
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
SharpSA
üzenetére
Mint mondtam ez egy egymillió éves gép (Intel T4200). Ez nem az én gépem, sajátjaimon (többféle i5 vagy AMD X4 955) nem produkálja. Vagy megoldják erőből vagy a hardveres gyorsítással van baj.
Olyan mintha a hardveres gyorsítás egyszerűen nem menne. Chrome esetén nincs gond vele (a 1080p/60 már necces, meg-meg akad rendszeresen, de a sima 1080p vagy a 720p/60 problémamentes). Ott is VP9 kodek fut és megoldja.
(#53101) Pierre75: Itt sajnos nem oldotta meg. Mindegy, én ezt már elengedtem, nem is az én gépem, nincs türelmem sem foglalkozni vele. Majd néz videókat Chrome-ban esetleg kisírja a főnöknél az erősebb gépet (ami egy csak számlázónak tartott laptop esetén necces, de hátha).
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 01.20
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911