- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
akasp
senior tag
elég érdekes problémával szembesültem: firefoxot használok és ha fontosabb helyről van szó, amit gyarkar látogatok, mindig megjegyeztetem a jelszót. és amikor következőként rámegyek, akkor a szövegdobozokba(formokba) beilleszti automatikusan a nevet és a jelszót, szooval nekem már csak a belépés gombra kell kattintanom. ez eddik OK.
Csak amikor jövök ide a PH-ra, itt is megjegyeztettem a felh.név-jelszó párost, de amikor ujra látogattam, nem rakta be
. Csak amikor beírtam a feh.nevet, csak akkor pakolta be a jelszót a szövegdobozba automatikusan. Én meg nem akarom állandóan beírokatni, hogy ''akasp'' hanem csak egyszerűen ha jövök, szimplán egy ok-t nyomok. Mi itt a teendő??
MInden más weblapnál ez rendesen működik.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- Beszámítás! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) 12 hónap gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911