Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mrszitya

    senior tag

    válasz kranazoli #27885 üzenetére

    "Eddig a Google mintájára három fázist lehetett elkülöníteni: a Nightly volt az előzetes, a korai fejlesztési szakaszban lévő koncepciót érhettük itt el, a második fázis volt a Beta, ahonnan a már a nagy nyilvánosságnak is szánt tesztváltozatok voltak elérhetőek, illetve az utolsó változat a Final, ami a kész, stabil verziókat jelölte. Ez a rendszer most már négyeleművé vált az Aurora megjelenésével. Ez a változat a Nightly és a Beta közé épül be: már nem annyira kezdetleges, inkább csak koncepcionális, mint az előző, de még nem is igazán alkalmas a nagy tömegű tesztelésre, mint a béta-verzió." (ITcafé)
    Egy bővebb cikk ezekről: http://firefox.hu/2011/05/07/uj-vizeken-a-firefox-aurora/

    @BullZeye, DS39

    Azért én hadd védjem meg őket: :)

    A 3.6 óta "kismillió" kisebb, nagyobb fejlesztés történt, sokkal jobb lett a memóriakezelés, sokszorta gyorsabban bootol még sok kiegészítővel is, felgyorsult a javascriptek futtatása, megjelent a html5, webgl, a sync, egyszerűsödött/fejlődött a gui, stb.

    Az electrolysis projektért valóban kár, de ez van sajna, remélem majd valamikor újból bele vágnak. Cserébe azért van Memshrink, Snappy egyelőre.

    (A felhasználók 99%-ának talán fel se tűnt, hogy nincs favicon a címsorban, engem is csak 5 percig zavart, úgyis ott a tabokon. A http eltűnésével ugyanez a helyzet.)

    A stabilitás (nálam) nem tökéletes, ne akarjátok látni a crash-listámat. :D Viszont átlagos használat mellett nincs vele probléma.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák