Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladlac
tag
Üdv! PDF fájlt szeretnék megnézni a böngészőn keresztül, de nem igazán sikerül. Foxit Readert használok, a plugin is megvan (Beállítások/alkalmazások ablaknál is be van állítva, hogy használja a Foxit plugint), de ha rákattintok egy linkre, ami egy pdfhez vezet, akkor csak egy üres oldal nyílik meg (persze címsorban ott van a http:// ....... .pdf). Az eddigi próbálkozásaimmal max. annyit értem el, hogy ha rákattintok a linkre, automatikusan letölti a fájlt, és megnyitja a Foxit Readerrel. De pont az lenne a lényeg, hogy a böngészőben nyíljon meg, tudtommal a plugin erre való. Ahogy visszakerestem, olvastam, hogy volt már ez korábban is probléma, de a megoldást nem találtam meg. Kipróbáltam Chrome-mal, ott pont úgy működik, ahogy szeretném.
Az Adobe plugin egyébként használható lenne Adobe Reader nélkül (tehát valahonnan levadászni a .dll-t)? Mert nem szívesen váltanék arra, legalábbis úgy tudom eléggé sebezhető program.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó iPhone 15 Rózsaszín / 256 GB újszerű, 6 hó bolti garival
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KAMI911