- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor 200 Pro - mobilportré
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenomen
csendes tag
válasz
raczger
üzenetére
Ugyanez történt velem is: feltettem a 2.0.0.3 verziót, mire a ZoneAlarm blokkolta a kommunikációt. Újratelepítettem a Firefoxot (a régi 1.8.x.) verziót), minden klassz volt, majd frissítés után ismét nem megjeleníthető oldalak ...
Érdekes, hogy a ZoneAlarm nem a valódi utolsó módosítási dátumokat jeleníti meg a Firefox (és egyes más alkalmazások) esetében, sőt a 2.0.0.3 verziót nem ismeri meg.
Legyaktam a ZoneAlarmból a Firefoxot, majd feltettem ismét, de akkor sem az aktuális adatokat mutatta...
Nekem úgy tűnik, nem feltétlenül a FIrefoxban van a hiba. Arra tippelek, hogy az alkalmazás jellemzőiből a ZoneAlarm képez valami egyedi azonosítót (ujjlenyomatot), amelyet valahogyan módosít az alkalmazások frissítésekor; és mintha ez a módosítás nem működne most. (Persze nem tudom, hogy ez az ujjlenyomatosdi valóban így van-e, de nekem magyarázat lenne).
Egyébként pedig fogalmam sincs, hogyan lehetne együttműködésre bírni a 2.0.0.3 Firefoxot és a ZoneAlarmot (ami nálam 6.5.737.000 verziónál tart).
Ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,RTX 3000 6GB DDR6,WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

KAMI911