- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hokunda
senior tag
Első szezonban ez korrekt helyezés, a 4.6 millió is szép (szezon végén kapsz majd egy nagyobb összeget), az autóra magas összeget teszel félre?
Főmérnök, itt akadékoskodnék ERS-ben 4 érték számít (nálad a 17es nem játszik, a két szárny nem lesz lényeges sosem) A fékek pedig így elég gyengék, de ne bonts szerződést csak ha majd meglesz a megfigyelő létesítmény.
Szerelőkből White korrekt kis szaki, ami itt fontos az a bokszkiállás és alkatrészjavítás minél magasabb szintje, feljebb persze a teljesítmény és koncentráció is lényeges.
Valdés bőven jó, igazi kis királykisasszony, nagy pofával, de ezen a szinten vezetni tud. Dembelé se annyira rossz, de nagy hátránya, hogy pénzt inkább visz, mint hoz. Mint mondtam, megfigyelések után itt kategóriákkal jobb versenyzőket lehet majd szerezni. Neveket nem mondok de rutinos pilóták között is nézelődj majd, mert van köztük jó és szponzorált.
A kocsi állapota vacak.
De az ilyen is egy ideig, én a 4. legrosszabbal nyertem most VB-t egyéniben és csapatban egyaránt. A versenyző fontosabb.
Előrejelző központ, nálam ez nem lényegi kérdés, 4 szezon után építettem csak. Szerintem ERS-ben az üzem-megfigyelő kettős jóval fontosabb és azok 13 millióba fájnak!
Arra figyelj, hogy a kocsidat első szezonban "kaptad", azaz következő szezon elején a beszállítókkal jóval drágább kocsit is össze lehet rakni, átlagban 3 csillagosat is akár kategóriánként, de míg a jelenlegi autód kb 8-9 millióból készülhetett, az lesz 12-16 is akár. (Ázsiában átlag 30-ból jön ki egy nagyon jó+alkatrész szezon közben)
Vannak ezek a "dilemma" típusú kérdések, általában szép pénzért jó dolgokat kaphatsz (gumikopás-üzemanyag takarékosság jó cucc, fejleszthetőséggel csak csínján, ott ha túl magasan vagy, akkor leginkább kockázatos alkatrészekkel dob meg a játék és az sem kifizetődő)
1-2 szó a saját idényemről és kis visszatekintés:
Ez volt a 7. szezonom, ebből 5 ERS (a 3. után felmehettem volna) + 2 Ázsia.
ERSben a 2. szezonom volt a legszorosabb, ott már majdnem meglett a csapat és egyéni VB pár pont, de nem sikerült, maradtam pénzt gyűjteni és központot fejleszteni.
Ez vlt az 5. szezonom az ERS-ben. Itt már a pontból látszódik a "kisebb" dominancia.
Ázsiában már a 2. szezonban jött a VB egyéni és csapat, viszonylag könnyedén, de azért közel sem az előzőhöz hasonló örömfutamokkal.
Csapat VB cím pontjai, itt 43 ponttal nyertem.
Ez pedig már egy potensebb versenyző, amilyenek Neked is lesznek. Nevek ki vannak húzva.
SZERK:
"A GMA ellenőrzés nem ér semmit, én mentettem egy verseny után és lepörgettem többször, egyszer megfogott egy versenyzőt, utána egyet se, 3. ellenőrzésnél 2 másikat sorolt vissza."
Akkor egyszerűen burokban születtél. A szezonban a GMA 3-szor kapott el alacsony (!!!) szintű alkatrésszel, rajtam kívül az összes versenyen csak 1 másikat. Mákod lehet, de nem jelenti azt, hogy senki sem bukhat, a fenti képe bizonyítja.
-
DFlash
tag
A kocsi állapota ellenőrizhető a menüben, Autó fülön.
A lila a legjobb alkatrész.
Az alkatrészek szintén, hogy melyik alkatrészed, hogy áll a listában mutatja.A GMA ellenőrzés nem ér semmit, én mentettem egy verseny után és lepörgettem többször, egyszer megfogott egy versenyzőt, utána egyet se, 3. ellenőrzésnél 2 másikat sorolt vissza.
Ha nagyon rosszul állsz alkatrészekkel, vegyél fel olyan mérnököt, akinek a speciális képességében tud Kockázati szintet csökkenteni.
Érdemes azon alkatrészek megbízhatóságát növelni a szerelővel, amelyik Lényeges a következő futamra. 85-90%-ra.
Versenyzőknél a piacképesség számít, interjúkat vállald el mindig, próbálj jó válaszokat adni, azzal növelheted a csapatod piacképességét, jobb szponzorok több pénz -
Hokunda
senior tag
Üdv
Szintén zenész a ZRT-vel, csak pár szezonnal későbbről.
A való élethez hasonlóan a motorsportok egyik alfája és omegája a pénz! Mindenképp törekedj arra, hogy a 2 pilóta és a csapat vonzóbb legyen a szponzorok számára (2. szezon után a helikopter leszálló erősen ajánlott). Ezt elérheted egy kiöregedő tőkeerős tartalék pilóta igazolásával, akit "szponzorváltáskor" előléptetsz elsőszámúvá a legkevésbé vonzó pilótád kárára, majd az új szponzor kiválasztása után visszacseréled őket. (súlyos moráleséssel jár -40)
Ami ennél szerintem jobb az a megfigyelő létesítmény megépítése (5 millió lvl1-en) nem akarom megölni a játékélményedet és szerintem te se nézz külön utána, de ott lesz 1-2 olyan versenyző, akik szponzorált pilóták, azaz utánuk pénzt kapsz, ha versenyeznek nálad (nem is keveset, de ez változó azon a szinten +400k versenyenként) Ha megépíted és megkezdődik a megfigyelés lesz olyan potens versenyző, aki hozza a pénzt és az EU sorozatban jó versenyzőnek is számít. (mondjuk első VB címemet Valdéssel nyertem)
Alkatrész továbbvitel az új szezonra. Mindig csak kategóriánként a legjobb alkatrészedet viszed tovább (1 dbot) viszont kockázatmentesen, azaz ha van pénzed építhetsz magas kockázatú alkatrészt amit nem használsz, de következő szezonban alapalkatrészként megkapod kockázat mentesen, szezon elején ez jó dolog.
Ez sajnos hátránya a játéknak - ma vagy holnap írok az újabb szezonomról, nálam is jelen van - szóval általában csak te buksz le. A kockázati szintek pedig összeadódnak, így én csak alacsony besoroláson szoktam használni. De mint mondtam összeadódnak, azaz 2 alacsony besorolású alkatrész már közepes lesz. A linkelt képed alapján túl sokat buktál és ez pénzben is nagy hátrány. Egyszerre 1 max 2 alacsony vagy 1 közepes alkatrészt használj, ne többet! (felsőbb szinteken, ahol megjelennek a perkek az épületek miatt lehet majd csökkenteni a rizikót, de ez egyelőre még téged nem érint 1-2 szezonon keresztül)
Ami fontos az az üzem. A patch óta nyáron nem javíthatod az autót, 1-es üzemmel viszont darabokra esik az első versenyeken, szóval a lvl2-es üzem (8 millió) legyen kardinális kérdés valamint mint mondtam a megfigyelő létesítménnyel minőségi pilótákhoz és pénzhez juthatsz.
szerk: Még egy fontos dolog a mérnök alapstatisztikái határozzák meg a következő évi autód alapadatait, így minél előbb, minél jobb mérnökre ruházz be (nem olcsó!), de EUban lesznek olyan 3 csillagosok, akik nem kérnek túl sokat, de azon alkatrészek amik fontosak a fejlesztéshez értenek! (első-hátsó szárny nem lényeg, azt ne is nézd)
Egyelőre ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- Formula-1
- Sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest