- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
shiNIN
tag
válasz
Daywalker #442 üzenetére
Nem tudom, volt-e olyan hideg, hogy max szivatót kapott volna
Többnyire egy pici kell neki, de nem mindegy, mekkora pici. Nem szokott menni elsőre, ez ilyen érzékeny dolog. De így is elég gyors, Teresa speciel sokkal nehezebben indul, melegben pl. nagyon nem akar. Ezt nem értem, miért van. Cili épp melegben indul elsőre, mert az oda passzoló nulla szivatót könnyű eltalálni
Kinéztem holnap egy csöpp utat, a sokszor megjárt Bodajk-Szápár vonalról lefordulok Várpalota felé, ott még nem jártam saját motorral, pedig bájos erdő van arra, szar úttal
Lassan kell menni, nem baj az. Aztán valszeg nem gurulok le Várpalotáig, csak megtekintem a kilátást a fennsíkról, majd visszafordulok és balra el, Bakonynána, Dudar, Szápár, majd szépen vissza, ahol jöttem. Csurgón veszek zöldségeket, ideje már. Így lehet kényelmesen és gyorsan elugrani a zöldségeshez, gyalog a 8 km tovább tartana, mint motorral a 77, azt hiszem.
A jövő héten veszünk bicikliket.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest