- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Topiccsendőr #57701 üzenetére
Nem a BMW motort irigylem, hanem azt a temérdek mennyiségű pénzt, amit egyesek gond nélkül el tudnak költeni ilyen túlhype-olt gépekre. (Harley dettó...)
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
-Mosquito-
őstag
válasz Topiccsendőr #57700 üzenetére
Tehat azt allitod, hogy sokkal tobb BMW megy tonkre aranyaiban, mint barmilyen Japan gyartasu motorkerekpar?
Nem írtam/állítottam ilyet, ne forgasd ki! Azt írtam, hogy viszonylag kevés db számhoz sok a meghibásodas/ok vannak ennél a márkánál. . Van valahol egy BMW wiki vagy valami hasonló, ami leírja melyik tipust mivel/hányszor hívtak vissza,gondolom ez más márkánál is megtalálható. Nem,nem vagyok BMW ellenes és szívesen elfogadnék egy nedves ADV-t, de...Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
zeon.hu
nagyúr
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Topiccsendőr #57704 üzenetére
Nem is annyira magával a motorral van bajom, hanem a "jellemző" vásárlói körével. Ugyanez autóban (Audi, BMW, Mercedes) dettó. Túrázásaim közepette a motorosok 99%-a köszön vagy legalább visszaköszön, ezen "menő" csávóknak viszont a fele sem emelné meg a mancsát. Derogál, hogy egy 125-ös kiscsopperes öregnek intsenek vissza. Ez van.
Pontosítok: a Harley-s az (vissza)köszön, a BMW-s nem. Ő egy külön kaszt, nem ereszkedik le odáig... Nem mind, de közülük aránytalanul sokan ilyenek.
[ Szerkesztve ]
-
baboss
őstag
-
válasz Burt1793 #57711 üzenetére
Budafokról mentem át Szépilonára. Reggel lehúztam 5órát és most déltől oktatásra kell beülnöm. Ne haragudj, csak le vagyok már merülve. 6. napja keltem 2-kor.
Más valami jó, kicsi és nem túl drága keréknyomás mérőt tudtok ajánlani? Múltkor az egyik kúton majdnem mind mást mutatott.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
sqpp
őstag
Motoros jogsira tippek? meg a kresz megy, de hamarosan jon a forgalom
-
válasz Something_ #57713 üzenetére
Köszi, rálesek.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
canniball
nagyúr
-
Topiccsendőr
addikt
válasz Bogyó bá' #57706 üzenetére
Igazabol en sem koszonok senkinek, hacsak nem nagyon nagyon lassan megyek, es nagyon kihalt az ut.
Kozlekedes kozben figyelni kell annyi masra, ezzel nem fogom magam bajba sodorni.
Sokszor latom azt, h a szentendrei masik felerol mar koszonni akar vmi mazsola, es kozben nem figyeli mi tortenik elotte. Nem egyszer keveredik az ilyen ember rafutasos balaesetbe, mert annyira motoros akar lenni. Legutobb egy teherautot fejelt le majdnem emiatt egy srac, mert annyira motoros volt, hogy mindenkinek koszongetett. Erre semmi szukseg.
Ennyibol meg nem erdemes megitelni egy embert.
Ha akarsz haragudni rajuk mert tobb penzuk van, hat tedd azt. De ilyen szempontokat minek vizsgalsz? Csak felkurod magad. Ne legyel mar zsembes venember, ne legyel egy kurvanagy negativ hullam.
van egy jo motorod. Orulj ennek.Explosión de dos tiempos
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Topiccsendőr #57728 üzenetére
Van igazság abban, amit mondasz. Mondjuk én sem a városban erőltetem a köszöngetést, hiszen ott alig járok: nekem csak kikapcsolódásra, hosszabb-rövidebb csavargásra van a motor, így jellemzően az országúton találkozom más motorosokkal (nincs belőlük olyan sok, hogy megerőltető lenne inteni). Mindenkinek köszönök, akinek vélhetően van rendszám a hátulján, bár érdekes, hogy a nagyrobisok sem mindig fogadják. Néz rám, hogy mi van?! Mondjuk a 70 éves nagytata a 125-ös TS MZ-jén sem mindig veszi a lapot, bár egyre többen.
-
-Mike-
addikt
válasz FIREBLADE78 #57727 üzenetére
Minek az?
Tőle kérdeztem, bár ha elindult a tanfolyamon akkor csak befejezik idén. -
Topiccsendőr
addikt
válasz -Mosquito- #57703 üzenetére
Nem akartam kiforgatni a szavaidat, srry. Egesz egyszeruen arra probalom felhivni a figyelmet, h az, hogy bizonyos hibak jellemzoek egy modellre, az nem azt jelenti, h az osszesnel megjelenik ez.
Egy modellen belul is nagy a szoras. Eppen ezert ez a megbizhatosagi kerdes tul bonyolult ahhoz, h ki lehessen jelenteni barmilyen markarol hogy ez rossz, ez jo. Tul sok a valtozo. Es az atlagember rengeteg dologrol nem is tud. A premiumkategoria kritizalasa nem azt mondom, h mind irigysegbol szarmazik, de ha belekerdezel ezekbe a sztorikba, mindig arnyaltabba tudnak valni. Pl 10e km utan lefogazza a kardant. Ez siman garis kerdes innentol. Tudom hogy problema, de nem az van, h ott allsz es megint kicsengeted a penzt egy ujabb kardanra. Itthon ervenyesiteni az erdekeidet megint mas kerdes. Ez barmelyik markanal megtortenik. Mert szarragas van. En annyit tudok mondani, h amikor szetszedtem a regi gs sorozat vagy az ujabb gs bol egy peldanyt, ott aztan olyan derekszog parhuzam volt, hogy a japan elbujhat mogotte. Technikai fejlettsege elvitathatatlan. Vannak hibai, biztosan. De leszarozni csak egy hozzanemerto fogja. Amit nem tudok megallapitani, h barmely nemzet barmely modelljei kozott milyen kulonbsegek vannak. Ezt megallapitani nagyon nehez. Hatalmas adatbazis kellene hozza. Es mindig oda jutunk, h hullamzo minoseg van mindenhol.Explosión de dos tiempos
-
Burt1793
veterán
válasz Bogyó bá' #57729 üzenetére
Én nagyrobival szinte mindig köszönök, sokan nem intenek vissza, de nem zavar, illetve nem veszem sértésnek, mivel én se köszönök mindig, van, hogy minden erőmmel a közlekedésre kell figyelnem. Végig városban megyek (kis országúti szalaszok vannak csak), nem mindig van szabad kapacitás intésre.
De persze tetszik ez a szokás, nem akarom, hogy kihaljon. -
válasz polimorf #57734 üzenetére
Köszi. Ez sokkal inkább tükröz engem. Még azért van amit meg akarok csinálni és ugye kimaradt az első sárvédő meg az akkufedél és a tároló rekesz fedele a festésből. Szeretnék egy rövidebb kör alakú tükröt ami nem lóg túl a kormányon(egy CBF tükörpárt néztem), hogy jobban elférjek. A lábtartó konzolt is meg kell csinálni és akkor már legyen szép új markolat-és lábtartószett is ami jobban megy a festéshez. A légszűrőn levő rácsot meg a fedlapot is le akarom fújni. Na meg az ülés újrahúzása, de ezek mellett olyan dolgok is ott vannak mint a kardán és telóolajcsere és ha már a kardánhoz nyúlnak akkor ott új tömítést is cserélnék. Legyen szépen rendben és sokáig legyen hű társam.
Más
[link] bejön ez a sisak az egyszerűségével. Mondjuk kapna egy a motorhoz illő festést és egy bubiplexit
[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
-
canniball
nagyúr
válasz V.Stryker #57736 üzenetére
Nem pont ez, de fűthető itt kapható.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Grillo
őstag
Urak, kéne vennem egy motoros nadrágot. Nem kell extra drága, legyen normális, és a lábtakaró alatt bírjam benne minél tovább. Nyáron nem hinném, hogy nagyon használnám.
Mondjuk 30k-nál többet nem költenék rá, a mostani farmer+térdvédő kombót váltaná. Alapvetően városon belüli használat a cél a 125ös Scarabeón. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz canniball #57740 üzenetére
Majd télire. Most ha megkapom a fizut, akkor egy topcase-t kell vegyek. Muszáj, na! A kis csopi körbe volt bőrtáskázva, ezen meg semmit nem lehet elpakolni a szerszámkészleten, elsősegély-csomagon, meg a picurka kompresszoromon kívül.
szerk: illetve hogy őszinte legyek - tudván, hogy holnap vagy holnapután pénz áll a házhoz, ezek meg 3-4 munkanap alatt szállítanak, ma meg is rendeltem.
szerk2: amúgy szerintem az Oxford markolat mellett fogom letenni a voksomat, az az igen vastag gumis része miatt amúgy is kényelmesebb lehet, mint a GS gyári fogantyúja. Szóval nem csak fűt, hanem ergonomikus is. A tavasszal vett Lidl-es téli kesztyű már meg van, nyáron használhatatlanul meleg nekem.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz polimorf #57742 üzenetére
12 ezer forintos kínait akartam először (ugyanúgy Givi Monokey rögzítésű, ilyen platnim van), de arról meg másik fórumon lebeszéltek. A tiéd mitől repedt el? Esés, feldőlés, vagy csak úgy?
Egy srácnak menet közben letört a kínai, és sz*rrá tört a több százezer forintos fényképezőgépe, optikái. Nem szeretnék így járni, bár nekem csak olcsó fotomasinám van.
[ Szerkesztve ]
-
akos727
senior tag
Üdv! Kismotorra (50cc) nekem kell sajat biztositast kotnom? Elozo tulaj biztositasa 2016 juniusaig szol. Ha igen, lehet abbol gondom, hogy mar egy hete meg van a motor, de még nem kotottem meg?
-
mm89
őstag
válasz akos727 #57746 üzenetére
Szia, igen kell, az adásvételtől rendelkezned kell biztosítással! 3-400 ft/nap a fedezetlenségi bünti.
Ha ismerőstől vetted, írjatok új adás-vételit, új dátummal és akkor tudsz rá kötni biztosítást.[ Szerkesztve ]
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
baboss
őstag
-
baboss
őstag
Lesz most hétvégén valami gurulás ? Szívesen elmennék valami jó szerpentines,kanyargós útvonalra.
Ha nincs semmi akkor megyek egyedül.A túra lehet itt kis hazánkba is,nem fontos,hogy Szlovák útvonal legyen.Esetleg valakinek van útvonalterve,max 300km.
Ezt néztem ki. -
StoneBridge
senior tag
válasz baboss #57749 üzenetére
Onroad Balaton kerülés, egy érdekes programmal egybekötve.
Mi Brno-ba megyünk úgy néz ki a versenypályára, nagy motoros találkozó lesz, plusz aki akar pályamotorozhat is. Ez a program, FB link nyílik.
Marx halott, Lenin halott, és én sem érzem túl jól magam...
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Ingatlanos topic!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LEGO klub
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kupon kunyeráló
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest