- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Ferdzsoo #57449 üzenetére
Hát ez így erős. Egy tucat őzzel találkoztam nyáron az úton, mellettük több rókával és nyúllal. A nyulak a legidiótábbak. Persze nem 90-el mentem, hanem csak 60-al legtöbb helyen így bőven meg tudtam állni vagy lelassítani amíg elbújtak. Ha ritkán jött egy autós elengedtem és mögötte kicsit jobban haladtam, de akkor is figyeltem. Na meg nekem ott az a dupla "vadriasztó" jobb oldalon
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
fattyu
veterán
válasz FIREBLADE78 #57450 üzenetére
kontaktról egy hónap után el is lehet dönteni hogy működik e...
elsőre mindenki hülyét kap tőle.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
FIREBLADE78
addikt
Euromotoros bukó akcióban melyik a best buy? Ha van ilyen. xlite 702 és 802 között lényegi különbség van e?
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
boogie84
veterán
Sziasztok,
sok ido utan nem hasznaltam a motort (igazabol most fogalmazodik meg bennem, h miota megvan az mx5 roadster azota nem is ultem a motoron ) , beszart valoszinuleg a benzinpumpa. Raadom a gyujtast es csak kerreg egy kicsit es vege. Ahogy probalom inditani sztem nem kap benyat...
Lehetseges h a pumpa attol beszarik h sokat nem volt hasznalva? Iden talan egyszer mentem vele, akkor sem sokat.
Koszi a segitseget.A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
pityaa23
senior tag
válasz FIREBLADE78 #57451 üzenetére
Nem, arra gondoltam, hogy ha befér egy sima szemüveg a bukó alá, akkor ezzel a lenyitható sötét plexivel meg is van oldva minden. Van dioptriás napszemüvegem külön, de az már fér el a bukó alatt, meg ugye 2 szemüveget cipelni mindig magammal elég macerás.
[ Szerkesztve ]
-
-
zeon.hu
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #57445 üzenetére
létezik
nincs időm olvasgatni, de katt bármelyikre és meg lehet adni a pontos adatokat.#?*@&!
-
mm89
őstag
Ha véletlen valakit érdekel, egy kis videóanyag a múlt heti kecskeméti pályázásról (elég rövidke )
Kecskemét motorozósELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
StoneBridge
senior tag
Tegnap lemostam a motort, mert a múlt heti túra alkalmával felverődött a felnikre friss aszfalt maradék, ami alig akart lemenni vízsugárral is, jól odaragadt... ehhez WD40-et használtam, mivel láncspréből pont kifogytam. Nagyon jól oldotta, illetve az olajsárt is szépen szedte. Ahogy olvasom, végszükség esetén lánc tisztítására is jó a WD40, szóval jó hogy volt/van otthon.
Ma léptem át a 10.000 km-em a géppel, március óta gurulok.
Történt egy csere is: a shorty fékkar helyett ugyanolyan, de hosszabb verzió került fel. Egyrészt kicsit megsérült a vége a júliusi borulásban és nem bíztam a véletlenre, hogy rajta maradjon úgy, a másik dolog pedig, hogy nekem 3-4 ujjas kuplungozások jöttek be, amihez egyszerűen rövid volt.Marx halott, Lenin halott, és én sem érzem túl jól magam...
-
HSM
félisten
válasz StoneBridge #57464 üzenetére
A WD40 nem igazán jó a láncra. Ugyan a koszt jól leoldja róla, hiszen nagyrészt petróleumból áll, amit a gyártók is ajánlanak tsiztításra, de vannak benne összetevők, amik nem igazán tesznek jót az O-gyűrűknek.
Vegyél tisztán petróleumot, azt ráfójva jó takarítani a láncot. -
HSM
félisten
válasz FIREBLADE78 #57467 üzenetére
Festékbolt pl., 1L kb. 850Ft.
Csak valami spriccelő alkalmatosság kell neki, pl. kiürült ablaktisztítókon ami van. -
boogie84
veterán
válasz Topiccsendőr #57470 üzenetére
CTEK toltovel toltottem egy napig, persze elotte le volt merulve.
(2004-es NBFL-t vettem 30000km-el. Mintha uj lenne. )
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
HSM
félisten
válasz Topiccsendőr #57471 üzenetére
Az O-gyűrűvel nem csinál semmit, de olajat hagy maga után, ami egyfelől higítja a láncspray-t, másfelől elméletileg van benne valami adalék a petróleumon kívül, ami nem igazán jó. Nem a gumigyűrűknek, hanem elvileg bejuthat mögéjük, és az a bezárt zsírral szúr ki.
-
HSM
félisten
válasz Topiccsendőr #57475 üzenetére
Sorry.
-
Polemius
senior tag
válasz Topiccsendőr #57471 üzenetére
Meg nem esküszöm rá, hogy a WD40 a vizsgált anyagok közt volt-e, és most biztosan nem találnám sehol a cikket, de egyszer valahol (angol nyelvű oldalon) volt egy teszt, amiben többféle népszerű anyagba beáztatták az O gyűrűket (nyilván külön, nem láncostól), aztán egy idő múlva megmérték a gyárihoz képest, és bizony az volt a konklúzió, hogy nagyon nem mindegy mivel tisztítod. Volt aminél meglepő méretváltozást tapasztaltak.
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz Polemius #57478 üzenetére
Mint írtam is, a gyűrűket nem bántja, viszont be tud jutni mögéjük, és az a zsírnak nem jó. Én legalábbis ezt olvastam róla olyanoktól, akiknek amúgy az ajánlása a tiszta petróleum tisztítani. Mind1, nálam maradt felkiáltójeles, jobb a békesség.
Ezt a tesztet kerested szvsz: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Lipton
őstag
válasz -Mosquito- #57439 üzenetére
Erd
-
boogie84
veterán
válasz Topiccsendőr #57476 üzenetére
De teljesen fel volt toltve. Amint tudom lemerem hany V-ot mutat...
Koszi az infokat!A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
mm89
őstag
válasz FIREBLADE78 #57465 üzenetére
Csak annyira mint ahogy a te tempód tűnik mögöttem
Amúgy nem, kb 50-60 as kanyar.ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
boogie84
veterán
válasz Topiccsendőr #57483 üzenetére
Mentem vele 33km-t. Az alatt csak kijött volna ha ez a gond.
Egyre jobban a benyára gondolok. Városban is olyan volt mintha ugrált volna, nem ment egyenletesen. Aztán lehet h van valami mocsok a pumpa előtt amitől nem kap benyát.
-
FIREBLADE78
addikt
Nálam is,ha pl hármasban megyek 60 körül,egyenletes gáz,és dadog a gép. Mitől lehet?
-
Topiccsendőr
addikt
válasz boogie84 #57484 üzenetére
tudod mennyi mocsok kell egy pumpanak, hogy ilyet csinaljon?
rengeteg. el kell rohasztanod a tankot ahhoz, hogy lecsokkenjen a nyomas es akkor is csak magas fordulaton jon ki.
az Akku tud ilyet csinalni. amit mondasz. egyaltalan nem biztos, hogy Akku, de en kevesebb eselyt latok a pumpa tomodesre.Explosión de dos tiempos
-
A ma reggel is jól indult. Hívott a festő Holnap délutánra lesz csak meg remélhetőleg mert vagy 4 réteg "festményt" kellett levakarnia a tankról mert elkezdte ledobni a gyári fényezés ami szürke volt.
[link] ez sem semmi kis városi taliga
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
boogie84
veterán
válasz Topiccsendőr #57488 üzenetére
Egyre közelebb az igazsághoz. Töltöttem bele benyát, próbáltam indítózni, de az akksi 12,5V-on állva tényleg gyenge. Valszeg akksi probléma. Tényleg.
A bosszantó az h haza sem tudom hozni, csak holnap...
-
V.Stryker
nagyúr
Ha valaki esetleg arra jár éppen, húzzon oda egy kövéret a tiszteletére... Bitti temetése.
-
-
-
polimorf
tag
válasz FIREBLADE78 #57493 üzenetére
Ha Hondád van akkor az ülés alatt találod. Ha nem akkor nem egyszerű hacsak nincs ismerősöd a márkaszervizben aki talán vázszám szerint lekéri neked a gyártótól. Én a neten tudakozódva találtam rá a pontos szinszámra, márkafórumon.
Már nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!
-
Something_
őstag
válasz FIREBLADE78 #57493 üzenetére
Szerintem narancssárgára fesd le.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Something_ #57495 üzenetére
Új törzskönyv, új forgalmi.... ....nem olyan nagy biznisz egy gépjárművet más színűre festegetni.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
mm89
őstag
-
Topiccsendőr
addikt
-
Something_
őstag
válasz Topiccsendőr #57498 üzenetére
Na nehogy mar egy ktm labdabarugjon 1689 ota gyart motoros dolgokat (lancfuresz ) a huski, ktm ehhez kepest fiatal
-
FIREBLADE78
addikt
válasz Something_ #57499 üzenetére
Bazdmeg még jól is néz ki. Fekával kombinálva. Jobban néz ki,mint a Kawasaki sárga
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest