- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
válasz StoneBridge #58450 üzenetére
Nincs nagy forgalom pécsen, de én pestről beszéltem. Pécsen nemsok hungária körút van.
Még nem tudja/tudjuk. De messze még a nyár."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
V.Stryker
nagyúr
Na itten van a PH-s WayteQ xRider teszt is, Daywalker kolléga jóvoltából.
-
-
polimorf
tag
válasz V.Stryker #58453 üzenetére
Ha az időjárás megengedi akkor megyünk. Elnézve az előrejelzést addigra javulni fog az esőhelyzet, ha igy lesz akkor GO. Szombaton mindenképp egyeztetünk.
[ Szerkesztve ]
Már nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!
-
baboss
őstag
válasz V.Stryker #58453 üzenetére
Ha nem szakad az eső akkor én megyek,jön a húgom is utasként.Én autópálya matricát nem veszek,Győrben a találkozási ponton leszek 10:00.
polimortf szerint érdemes Ausztriában tankolni,sokkal jobb a minőség,kaját innivalót csomagolok.
Egy helyen kell majd belépőt fizetni ha megakarjuk nézni a várat,jó ha van nálad Euró,vagy bankkártya.[ Szerkesztve ]
-
Teasüti
nagyúr
Sziasztok!
Van vkinek ötlete milyen lámpa lehet ez? Hülyére kerestem magam ebay-en, de nem láttam félkör alakban lekerekített fog light bar-t két végén felfogatva.
Találtam viszont 18 wattos 6 ledes munkára valót, de az nincs fókuszálva és amúgy is túl erős közútra.Kéne nekem egy fókuszált ledes ködlámpa ilyen rúd formában. Tudtok hasonlót? 12v természetesen.
Köszönöm! -
Bogyó bá'
nagyúr
Motorozáshoz téli kiegészítő öltözet valakinek?
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
polimorf
tag
válasz baboss #58457 üzenetére
Én viszek kaját magammal, arra nem költök. Esetleg ha valaki be szeretne menni a Nagycenki kastélyba, ott tartunk egy kis pihenőt.
"A Széchenyi István Emlékkiállítás Nagycenk
2013. március 15-től érvényes jegyárai
- Teljes árú felnőtt: 1200Ft/fő "
Én már voltam benne így én valószínűleg most kihagyom. Addig kajálok meg cigizek, szóval megvárom azt aki bemegy.
A tankoláson kívül különösebb költekezést nem tervezek.
Vasárnapra ha lesz is eső az nem sok lesz az előrejelzés szerint. Mindenesetre esőruhát ne felejtse el senki hozni. Még szombaton is megnézzük az előrejelzést akkor már talán pontosabbat tudnak mondani.Már nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!
-
baboss
őstag
válasz polimorf #58462 üzenetére
Én attól tartok, hogy vasárnap is esni fog egész nap.Már lassan 1 hete nem ültem a motoron,egyfolytában esik nálunk.Valószínűleg benevezek majd egy főtt kajára, napok óta hideget eszem,a melegszendvicset leszámítva.Spórolok. Úgy néz ki, hogy holnap lecserélem a SJ4000 kamerát.Akitől vettem beszámolja,egy SJ4000 + wifi 2K (36000ft) lesz helyette.Telefonról,vagy Tab lett- ről lehet vezérelni.Szebb videókat lehet majd készíteni.
2K-s akciókamera / kalandkamera / sportkamera
12 MP-es OmniVision CMOS érzékelő, 170°-os látószögű optikával
2K@30fps, FullHD 1920x1080@60/fps, HD 1280x720@120fps videó felvétel
Beépített WiFi adapter / okos telefonról vezérelhető
Tartozék 30 méterig vízálló tok + tartozékok a rögzítéshez
Kompakt méret, 1,5” színes LCD kijelző, cserélhető akkumulátor
Felvétel MicroSD memóriakártyára, HDMI csatlakozóSzombaton vennem kell még egy esőruhát,mert ha jön a húgom akkor neki lehet,hogy kelleni fog ha esetleg elkap egy eső.
[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
válasz baboss #58463 üzenetére
Én azért készülök. Amúgy én is azt látom,hogy nem lesz eső vasárnap, bár most nem úgy látszik.
No meg kéne a km-er, mert jövő pénteken indulnék Erdélybe..egyedül...1500km körüli út, viszont az olajcseréig még 500km van, tehát az út előtt le kell cserélnem az olajat, ami már meg is van mindenestül, de azért az olajban lévő kilométereket kimotoroznám. Meg amúgy is.
-
-
Khaosz55
addikt
Sziasztok,
nem tudom de kezdek kiakadni.
Én 22 évig motoroztam A1-es motorral , most leraktam a korlátlant és veszek egy nagyobb motort. Bárkinek mondom, mindenki azzal jön, hogy "elmegyünk a temetésedre".Van valami releváns statisztika a motoros balesetekről, hány százalékkal nagyobb a kockázat stb..
Én nekem egyszer volt balesetem egy őzgidát ütöttem el 70-en. 17 éves voltam ez 20 éve volt. Semmi védőszerelés csak farmer és pulcsi, a bukósisak egyből lerepült a fejemről. Nem mondom nagy mázli volt, mert csak kis horzsolásokkal megúsztam meg egy tetanusz elleni injekcióval.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz Khaosz55 #58467 üzenetére
Óóóó, ugyanezt én is végighallgattam. Mikor megvettem a nagymotort, anyám azt mondta, hogy szó szerint bármit kérhetek ha eladom. Jól kiröhögtem, azóta megszokta....
Én mindig csak annyit mondok, hogy nap mint nap sokkal több autós halálos balesetről hallani, mégse basztatnak,hogy ne üljek be a kocsiba. Meg amúgy is, ha meg kell dögleni, hát meg kell dögleni. Ha megvan írva, akkor ha más nem, akkor fejemre esik egy tehén...
Lást szegény Bittert... jól odaverte magát, megúszta...pár hét múlva az ágyon fekve evett és úgy halt meg. Hát erről ennyit.
-
-
polimorf
tag
válasz -Mosquito- #58466 üzenetére
Nálatok esett és szakadt az eső, nálunk csak szitált néha de leginkább csak be volt borulva eső nélkül.
Én eldöntöttem, hogy nem fog esni vasárnap. Már elvonási tüneteim vannak mert ez a 4. hete, hogy nem ültem a nagygépen.
Holnap mindenképp egyeztetünk.Már nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!
-
-
polimorf
tag
válasz Bogyó bá' #58472 üzenetére
Nálunk télen is van motorra vizsgáztatás, és mikor januárban mentem vizsgázni 20cm hó volt az utakon. Néztünk nagy boci szemekkel a vizsgabiztosra, hogy most mi lesz.? Erre ő csak annyit mondott, hogy a jogsi nem csak nyárra, száraz, meleg aszfaltra szól. Úgyhogy lehet indulni
Annyi engedmény volt, hogy le tehettük a lábunkat. Amúgy mindent meg kellett csinálni.Már nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!
-
HSM
félisten
válasz Khaosz55 #58467 üzenetére
Szerintem ez leginkább fejben dől el. Ha úgy kezdesz vezetni, mint autóban, akkor igazuk lesz. Ha nem a tudásodnak megfelelő tempóban mész, akkor is könnyen igazuk lehet. Motoron úgy kell közlekedned, hogy még azelőtt tudd (és megelőzd), honnan leslekedik rád veszély vagy eszetlen/szabálytalan közlekedő, hogy beütne a baj. Mondhatni, mások fejével/mások helyett is neked kell gondolkozni.
Én barátnőmnek is ezt tanácsoltam, először tanuljon meg nagyon alaposan autót vezetni, ismerje ki a forgalmat, a többi közlekedőt, a veszélyforrásokat, és utána üljön csak motorra, ha még szeretne....
(#58468) V.Stryker: Azt is nézni kell, mennyivel több az autós is az utakon...
Azt szokták nálam okosabbak mondani, hogy motoron sokkal több lehetőség van megelőzni a bajt, de ha ez nem sikerült, annak sokkal súlyosabbak a következményei, mint autóban.[ Szerkesztve ]
-
-
Khaosz55
addikt
válasz Something_ #58272 üzenetére
Beléptem a Magyarország ügyfélkapura, de nem találom azt helyet ahol le tudom ellenőrizni-lekérni a gépjármű futási teljesítményének adatát.
Tud ebben valaki segíteni ?
-
baboss
őstag
Végre látom a napot.
-
baboss
őstag
válasz polimorf #58489 üzenetére
V.Stryker
Mosquito34Ma karikáztam 1. Be kellett mennem BP a kameráért. Szokás szerint késésben voltam,hajnal 4- kor fejeztem be a munkát. Beöltöztem,lementem a garázsba, indítom a motort és se kép se hang. 1 hét alatt a riasztó leszívta az aksit. Majd be kell raknom egy kapcsolót, hogy ne legyen folyamatosan áram alatt.Gondoltam kitolom a garázsozol és betolom.Hát nem sikerült,mert nem tudtam feltolni az emelkedőn.Gyors leszaladtam a faterhoz kocsival a töltőért.15 percet töltöttem és már indult is.Este még felrakom,hogy legyen benne szufla.
Holnapra be fogok öltözni jobban,mert egy kicsit fáztam.Reggel 8-ra megyek a húgomért Bicskére, majd onnan Győrbe a találkozási pontra. -
V.Stryker
nagyúr
válasz baboss #58490 üzenetére
A múltkor majd hasonlóképp jártam, mondjuk akkor az izzócserével is babráltam, de egy hétig vagy 10 napig állt a gép és az a k.rva bedugva hagyott gps töltő szívta le. Azóta kérdeztem egy gépjármű villamosságos öreget, mondta,hogy biza van ilyen.
Te azért pihend ki magad, nem lesz rövid túra.
Én azt se tudom hánykor is kell találkozzak Mosquito-val.... jön még valaki vagy csak négy motorral leszünk?
-
-
polimorf
tag
válasz V.Stryker #58491 üzenetére
Részemről nem jön más, tehát tudtommal 4 motor lesz. Hacsak felőletek nem jön még más.
Aki jött volna velem annak a feleségét rohammentő vitte be a kórházba és már meg is műtötték, szóval ő most lemondta e miatt (érthető).baboss Ma én is megnéztem a motorom, 4 hét állás után 2. inditásra indult csak (ilyet se csinált még)
A találkozási pont térkép amit betettél pontos10:00-kor indulnánk onnan, tehát jó lenne picit korábban ott lenni, (ha nem gond) mert még az üdvözléssel és egyebekkel is el megy az idő. Én 09:45-re ott leszek. Persze ha nem sikerül sem baj, meg várunk mindenkit.
Már nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!
-
V.Stryker
nagyúr
válasz polimorf #58492 üzenetére
Igazán nem akarok variálni, de én úgy gondolom, hogy nekem és Mosquito-nak tök felesleges bemenjünk Győrbe, nektek amúgy is át kell jönnötök rajta, mi viszont akik pályán jövünk, sokat spórolhatnánk időbe, ha itt találkoznánk, mert pont ahol keresztbe eljövünk, ott van egy kihajtó. Vagy valahol ekörül...
[ Szerkesztve ]
-
-
polimorf
tag
válasz V.Stryker #58493 üzenetére
Jogos is lehetne amit mondasz, ez nekem is eszembe jutott mikor terveztem, viszont ezen lehajtó közelében nem láttam egy olyan megállóhelyet sem ahol biztonságosan tudnánk találkozni. Az út szélén meg nem fogok bandázni, hogy valakit elcsapjon egy autó. A legközelebbi megállási lehetőség is 3,5km Lesvárpuszta ahol semmi nincs.
[ Szerkesztve ]
-
baboss
őstag
válasz polimorf #58492 üzenetére
Mivel nem a pályán megyek így a GPS 1:30 -at irt ki.tehát 9:30-ra leszek ott.Addig cigi,meg előkészülök a videóhoz.
Egész jó az új kamera.A tablet-ől vezérelem,mert azt lehet kesztyűben is tapizni,a telefont meg nem.
Az SJ4000+-os a 2k felbontással és a 120fps-sel (de csak 720p-nél) tud többet a simánál. Ez utóbbi miatt nagyon a +-os felé hajlottam volna.
Megnéztem tucatnyi tesztvideót a youtube-on, és szerintem kiábrándítóan rosszabb a képminősége a +-osnak Beégett, kontrasztszegény... Akár be- akár kikapcsolt hdr-rel. Ráadásul a sima néhány esetben még a 3x - 4x drágább goprokat is kenterbe vágta. Így végül én a simát vettem meg.[ Szerkesztve ]
-
polimorf
tag
válasz -Mosquito- #58498 üzenetére
Itt 09:30 és 10:00 között, ha nektek is megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest