- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Ez sajnos látszódott. Lassan ment a sor, nem egész 80-al óra szerint. Én ki balra és húztam neki, látom, hogy egy fekete hengerhez hasonló cucc áll ott a távolban. Nem fékeztem, csak nem gyorsítottam, majd megláttam, hogy egy nő az a tafival, ekkor láttam, hogy felém fordul, rádió és mentem tovább.
Mosquito34! Neked mi a p**sa bajod van most éppen? Unatkozol ****?
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Dexar007
veterán
-
.mf
veterán
válasz Kolondrum #34753 üzenetére
"Lassan ment a sor, nem egész 80-al óra szerint."
Mert 80-as tábla volt kitéve, és közel 80-nal is haladt a sor, az már lassú? Javíthatatlan vagy...
Ha olyan helyen jársz rendszeresen, ahol tudod, hogy gyakori a traffi, és pénzed sincs kifizetni a büntetést (pedig tartalékodnak mindig kéne lennie, bármikor beüthet bármi, nem csak bünti, hanem alkatrész is), akkor miért nem mész te is megengedett tempóban ott? Nem igazán értelek...Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
canniball
nagyúr
válasz Archer #34623 üzenetére
Előre is elnézést ha láma kérdés (de inkább égjek mint lukra fussak): mindegyik emelőszemhez jó (nem csak a sajátjukhoz), nincsenek különböző emelőszemek?
(#34628) Mosquito34!
Gyors guglizással találtam hozzá középsztendert...50k-ért.(#34630) PoLizei!
Szeretném "gyorsba" megoldani, de azért köszönöm a tippeket![ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Ribi
nagyúr
1 kerekezni amúgy szabad? Mondjuk városban, ha 50-el megy csak.
-
félisten
válasz -Mosquito- #34760 üzenetére
Nem nem, de a bnőm tagnap volt a szuper TV2-őn, azelőtt is valamivel egy riportban. Én még nem voltam TV-ben. Az ág is húz, nem tudom eldönteni, hogy melyik dolognak a 3-ból "örüljek" jobban. Mint tudjuk ha szar van akkor nagy.
-
canniball
nagyúr
válasz -Mosquito- #34768 üzenetére
Nyertél, mert én ilyet nem találtam. Te hol?
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
félisten
Banyek hát ment a kamera és látom a trafizást. Gyáááááá! [link]
ÉÉÉÉS lehet h nem engem kapott le hanem egy P-s rendszámú autót ami észre sem vette a trafit csak ment mint a barom, bár akkor miért rádiózott és miért néztünk össze.[ Szerkesztve ]
-
Pocee
senior tag
Mr.Brightside
-
Tudtok ajánlani 1-2 gumist ahol jó árban vannak az abroncsok? Jöhetnek priviben is akár. Most, hogy volt téma, megnéztem és nem egy életbiztosítás az első gumim.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
válasz Kolondrum #34751 üzenetére
Tudom milyen. Én is fizuig 1 tank benzinnel vagyok. Bejött a régi albérletből 2havi számla, meg több mint 30k-nyi babadolog(amit visszakapok majd az egészségpénztártól). Eddig minden hónapban volt legalább 70k-m tartalékban, de ez most sorban a 2. hónap, hogy lenulláztam magam. Nem jó érzés és most úgy néz ki még 1-2 hónap lesz, utána remélhetőleg rendeződik.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Integra
titán
mi a jó ár? mi számít annak? a féláron ahhoz az árhoz képest, mint amin amúgy megkapod az új gumit? mert olyan nincsen. van használt gumis meg van új gumis. új gumis meg mindenhol van, ott az számít, milyen gumit akarsz vásárolni. én kékholdba járok, mert náluk veszem és rakatom fel a metzeler gumikat, meg mert közel van relatív.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
válasz Integra #34779 üzenetére
Pilot Road 3-4 vagy ilyen kategóriában kéne első gumi 30k-s árig. Csak újat akarok. Aztán kövi hónapban hátsó is csere, bár a hátsó rendben van.
(#34780) zedok: köszi, lesem.
[ Szerkesztve ]
-
Dexar007
veterán
Az a lenyeg,hogy hasznalt gumi csak szar lehet.
Give me your cum,bull!
-
-
Archer
őstag
válasz canniball #34762 üzenetére
Hogyne lennének, tele van vele az ebay a nonametől a "márkásig". Én is úgy vettem a motort, hogy már volt rajta de szerintem ezek egyforma átmérőjűek mind. Valami márkátlan van az enyémen de tökéletes hozzá a Valter emelő. Egyébként egy pár ilyen bizb@sznak is nevetséges ára van ahogy néztem, aranyból lehetnek vagy hasonló.
Xaels: esetleg ez, eddig jót hallottam róla.
[ Szerkesztve ]
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
válasz Kolondrum #34789 üzenetére
Szerencsére tudják, hogy miért és milyen módon vettem meg. Nálunk amúgy elég sok motoros van, bár én vagyok az egyik aki nem csak hobbiból űzöm.
Alapvetően nem igazán vagyok a Kawa Eliminator-ok csodálója, de ez a motor első látásra szerelem volt. Tükröz engem, jól állunk egymásnak. Sajnos apróbb esztétikai hibái vannak amiket majd fokozatosan rendbe akarok tenni, de nagy általánosságban mindenhol jól meg szokták nézni.
-
BoB
veterán
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
BoB
veterán
-
longwild
aktív tag
Hehh?
Fel van rajzolva a kanyar elejen is h SLOW. Azutan lesz erosebb ive...
Ha meg feltenek a segguket, pont nem kene semmit csinalni, mert kanyar elott dupla zaron nem elozne, slow jelzest felfogna... igazabol felolem az arokban is maradhatott volna, legalabb tobbet nem hozna infarktust vetlen emberekre... nem tudnam sajnalni...
Plane hogy ehhez hasonlo autos mar elintezte a csaladom egy reszenek eletet/egeszseget...
[ Szerkesztve ]
szoftver szakmabeli && Beverly250
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Külpolitika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest