-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
prannk
őstag
Üdv. Ktm 2t motorba ki milyen váltó olajat ajánl? 2017 exc 300
-
senior tag
-
Topiccsendőr
addikt
válasz prannk #133501 üzenetére
Ugye, a multkor megkerestem helyetted a guglival a manualt. :D
Pdf formatomu, konnyeden lehet keresni a szovegeben. En ctr+F el szoktam. Mivel ktm, a marka az motorex lesz, a megfelelo specifikaciokkal.
Ha a gepkonyvben esetleg nem biznal, kerdezz meg hozza nem erto, am annal magabiztosabb felhasznalokat a facebookon, esetleg forumokban :DMielott ugy erezned, hogy kerdezni nem szabad, elore megvalaszolnam, hogy szabad, de a manualt elotte ki is lehet nyitni.
Explosión de dos tiempos
-
senior tag
-
zgospel
őstag
válasz Zsírkrétamen #133506 üzenetére
Ó f*szom, jutalékot kellene szedjek a boltoktól
https://www.flickr.com/photos/zpapa/
-
bajnokpityu
félisten
-
Xero
nagyúr
válasz bajnokpityu #133508 üzenetére
SZEP kartyas vasarlas, 20% Akrapovic kedvezmeny feb 14-ig, par Dainese cuccra 15% is van.
Ha sok love van szepen es nem igazan tudod mire elverni, akkor meg jol is lehet igy jarni. -
V.Stryker
nagyúr
Valakinek van tapasztalata CBR1100XX-el? Szívesen vennék pár véleményt. Jobban örülnék ha lebeszélnétek.
Kezd alakulni valamennyire, hogy mit akarok. 1.3 körül... Lehetőleg injektoros, vizes túra.
1250es Bandit is a kalapban van, de a lakásra is kéne költenem, így lentebb vittem a keretet.
Igy 650es Bandit S a nagy esélyes. Az ésszerű.
De amikor nézem a hirdeteseket, akkor hiába nem akarok csutkakormanyt, mindig dobogni kezd a szivem egy XX-re. Olyan gyönyörű....-
-
-
beholder00
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek, hátha tudtok műanyag hegesztőt ajánlani. Egy GS 500 (2001) óra burkolatot kellett cserélnem, viszont az órából mindkét rögzítő csavar is kitört a szerencsétlenségben (fordulatszámmérőnél épp maradt). Esetleg tudtok ajánlani nem remegős kezű szakit? (Főleg BP körül) Hiába vagyok műszaki ember, nekem megér pár ezer forintot, hogy tartson is a helyén. Saját forrasztás-ragasztásban nem bízok. Vagy kellene? A hiányzó darab megvan.
Egyébként én se hittem volna, hogy ide fogok írni, azután, hogy 2 évig egy Honda 125Cbf-et hajtottam. Aztán ősszel gondoltam egyet és elment és jött helyette egy Kymco Downtown 350 robesz, de hogy motorozzak is....lett ez a GS 2001-ből...6000 km-rel, így nem dobnám el az órát na meg a motort se egy ideig
-
Topiccsendőr
addikt
válasz beholder00 #133517 üzenetére
En nem hiszem, hogy ezt lehet hegeszteni, elsore azt mondanam, ketkomponensu mugyantaval sokkal jobban megmarad, plane ha a csavart korulontod vele.
Hegeszteshez fel kene rendesen melegiteni, ami nem hiszem hogy annak a vekony haznak jot tenne.Explosión de dos tiempos
-
norbert1998
nagyúr
Esetleg nagyobb ötlet lehet megragasztani azt "tough" vagy legalább "ABS-like" UV gyantával, természetesen az átlátszó variáns lenne célszerű, rétegekben. Az MSLA 3D nyomtatósok használnak ilyet. Sajna toughness-t már jó ideje nem kapni attól a gyártótól, akitől szoktam, az konkrétan eltörhetetlen volt. Egy másik haver csinált belőlük valami masszázskúrás kalapácsokat, teljes erőből földhözvágás, magasról dobálás (kőre, nem fűre), meg se kottyant neki.
-
FeniX-
senior tag
SZia, nekem ez a fószer csinálta meg a yamahán a műszerfalat. Az összes tőcsavar ki volt törve meg kb. egy tenyérnyi helyen szét volt törve puzzle-ra az egész. De szépen megcsinálta, és egy hűtő hátulja-műanyagból kipótolta, gyönyörűen.
link[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz Somatom #133522 üzenetére
#133523 etnies: Kb 1 heten belul vesszuk a jegyeket, hetvegen kezdtuk el a tervezest, csak meg kell almodni a pontos datumot ami mindenkinek jo. Utana foglalgatunk 2-3 szallast elore, a tobbit pedig majd on the fly.
Utana johet a taska vasarlas, a gumi vasarlas, agyalas hogy milyen kabatot vigyek, egy kis Kakucs elotte bemelegitesnek es indulhatunk is.
[ Szerkesztve ]
-
gonger
senior tag
-
Xero
nagyúr
-
Xero
nagyúr
Kozben megjott a Bazismotornal rendelt Dainese Bora kesztyu es kabat. Nagy az orom, hiszen majd fel aron kaptam meg mind a kettot. Ezzel a nyari illetve turas szettem egy resze meg is van (nem nagyon akarok full borben turazni ).
Meg valami szel es esoallo kulso kabaton gondolkozom, ha cidribb lenne (ugye ez kb full halos kabat), vagy eleredne az eso.
Dedikalt motorosat nem nagyon akarok venni, tularazott marhasag, szoval munkavedelmi boltokat nezegetem. Erre esetleg van valakinek valami tippje?[ Szerkesztve ]
-
A Zéé
addikt
Én decathlonban vettem vitorlás kabátot és gatyát.
2 órás szakadó esőben nem ázott át, cserébe mondjuk elég jól bele lehet fülledni, de mondjuk mindegyik ilyenbe bele lehet. Vékony az anyaga, a csukját is fel tudtam úgy venni, hogy arra húztam rá a sisakot, és a szabása sem olyan bő, mint a sima munkavédelmi boltban kaphatónak (nem lobog rajtad annyira).Just a simple Lineman...
-
Pfiucska
aktív tag
Shox, hurricane esokabat nekem nagyon bejott szelfogas szempontjabol.
iPhone 11, PS5, 18’ cbr500r, 23’ Octavia 2.0 TDI
-
A Zéé
addikt
-
lazatt
csendes tag
Én ezt vettem, akciósa 9000 huf körül volt. Eddig 2x használtam akkor tökéletesen működött.
A víz és szélállóságával nincs gond a lábszárnál kb térdig cipzáros ezért csizmalevétel nélkül is fel lehet venni. A kép kicsit csalóka mert a nadrág az tüdőgatya szinte mellig fel lehet húzni ezért a nagy az átfedés a kabát és a nadrág között nem jut be a víz sehogy.
Szellőzésben nem a legjobb, kifelé se engedi a vizet, de szerintem ilyen áron olyan nem létezik ami igen.
A kabátban belül van hálós rész ezért nem tapad, könnyeb le és felvenni, a nadrágba nincs.
Kb 25x15x10 cm helyet foglal a tasakjába vissza hajtogatva.Az egyedüli problémám vele, h nincs rajta zseb, pl ha megálsz tankolni a motorskabát vagy a nadrág zsebéből elővenni a pénztárcát elég körülményes mert ugye a tüdőgatya szintje alatt van mindkettő.
Elég nagyra van méretezve, úgy h protekrotos dzseki és gerincvédő is simán aláfér rám is kisebb kellett mint amire először tippeltem volna, de a boltba fel lehtett próbálni.
-
Xero
nagyúr
válasz lazatt #133535 üzenetére
Koszi a tippet ezt is vizsgalom!
Fizetes szerencsere nem okoz gondot, mindehol oraval fizetek, azt meg ki tudom kaparni a karomon.
szerk: Kozben nezegettem louis.eu-t is es ra kellett jonnom, hogy biza a bazismotor is innen rendelt. 8000 tanulopenz. Meg jo, hogy nem bor kombit rendeltem.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Persze, sokan onnan szerzik be. Én régen a Polo -ban vettem az esőkabátomat. Mindíg nyaknál áztam be. Ennek a kabátnak az a titka, hogy kapucnis. A kapucnija nem vízálló, csak egy nagyon vékony anyag, hogy rá lehessen húzni a bukót. Viszont, össze van varrva a dzseki vízálló nyakrészével, ami így egészen bemegy a bukó alá és akárhogy forgatom a fejem, nem tud kibújni a bukó alól.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Xero
nagyúr
válasz Topiccsendőr #133539 üzenetére
Ugy hogy az olyan gyokerek mint en eloszor rendelnek, utana keresnek. Eleg napi 1 ilyen hulye. Plusz ismerek meg olyan emberkeket elvetve akik tartozkodnak a netes vasarlastol es ragaszkodnak a fizikai atvetelhez/fizeteshez.
-
tag
válasz Zsírkrétamen #133506 üzenetére
Szia, a csizma mennyi volt? Köszi.
"there are more jacks then one at the fair..."
-
bacus
őstag
Ne szidd magad. Én szeretem ha nem kell várni a cuccra, sőt ez némi felárat is megér számomra. A louisból rendelni, megkapni 1 hét, ha van raktáron a bázismotor tőlem 10 perc.
Egyébként nem sok minden volt ott még amit akartam Illetve ott volt az az eladó kislány aki mindenképpen rám akarta tukmálni a scoripions sisakot.
Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30
-
GTVili
tag
válasz Topiccsendőr #133539 üzenetére
A Bázis és a Rider 13 is Louis dealer.... én inkább azt szoktam csinálni, hogy bemegyek és szemlyesen megnézem, felpróbalom a cuccot.... aztán a Louisból megrendelem...
Ha már több mindent veszel, a postaköltség is megoszlik.... és a hazai cégek nem mindig érvényesítik a kinti, akciós árakat....
-
Vasshammer
tag
Sziasztok!
Öcsémnek keresünk túraendurót és eléggé megtetszett a BMW F 650 GS neki, szerelő se beszélte le róla. A probléma az, hogy a srác 192cm és nyakigláb, nem tudjuk, hogy mennyire lenne kényelmes.
Túráztatni nem akarjuk feleslegesen az eladókat (közelben nincs is nagyon), így a fórumlakókhoz fordulnék, hátha van, aki ilyen nyurga típus és próbálta / birtokolja az adott motortípust.
Beszámolókat kérhetek, esetleg?Ha pedig valahol fel lehetne ülni egyre (nem próbálni, nem akarunk vele menni és sokat se akarjuk rabolni a kedves felajánló idejét) hálásak lennénk érte!
Köszi
VhÜdv, VH
-
Geresics
addikt
válasz Vasshammer #133548 üzenetére
F650GS-ből van a régi Rotax blokkos, meg az újabb, amiben már a 800-as 2 hengeres van. Nem mindegy melyiket néztétek!
A régiből a 187cm magasságommal simán kényelmes volt, egy 195cm kolléga voszont az F650GS Dakar-t vette, mert neki az volt elég magas, érdemes lehet olyat is nézni.
A rotax viszont már nagyon nem mai konstrukció, és kb. 3x visszapörgették már, szóval óraállást felesleges is nézni! Plusz tegyetek félre pénzt szervizre is, kelleni fog, még akkor is, ha minden rendben, egyszerűen mert öreg, és sokat futott, mindegy mit állítanak róla.*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
Vasshammer
tag
válasz Geresics #133549 üzenetére
Szia!
köszönöm az infót!
Régebbi, Rotax blokkos, injektoros a kinézett verzió (bár asszem a GS már mind injektoros, az ST a karbis....talán). Szerelőt vinnénk, akiben megbízunk. És futott km-t nem nagyon néztem, mert a legtöbbel valóban tolattak párezretMilyen fogyasztásod volt a régivel?
Dakarból most nem is láttam eladót a két általam ismert nagyobb portálon
Üdv, VH
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Escape from Tarkov
- Nyomtató topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest