- Viszlát, iPhone SE!
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- 5G szintre lépett a Galaxy A0 széria
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
hát ha semmiféle programmal nem ''turkáltatok'' a telefonban, akkor szervízbe vele!
3hetes=> garanciális, => ki kell javítaniuk a hibát.
egy jótanács, ha esetleg olyan sms-ek vannak rajta ill. telószámok amiket nem szeretne elveszteni a rokonod=> írja őket le vhova, pl.: egy Excel munkafüzetbe, v. lapra.
sosem lehet tudni, hogy ''oldják'' meg a dolgot.
Lehet, hogy mindent törölnek ami rajta van.
sztem. -
Csokis
tag
#1691-re valaki?
-
eM'82
addikt
na akkor:
p2ktools-al ''megnyitod'' a telefont,
megkeresed azt a bizonyos két .db (amik újragenerálódnak) kiterjesztésű file-t az audio mappában, majd törlöd őket...
na ezután kikapcsolod a telefont, kiveszed az akksit, meg a simkártyát, várj vele 10mp-et, v. ammennyit jónak látsz, majd telefon bekapcs. na ha ez se segít, akkor hirtelen nemtok rá mit mondani. -
aquel
csendes tag
nem töltöttél fel rá ''véletlenül'' mp3-akat, azt beállítottad csengőhangnak v. üzenetjelző hangnak (stb) s utána később letörölted?
ez lehetséges. mert utánna jött elő a probléma. visszatöltöttem rá a törölt mp3-at, de semmi.
próbáltam az aksi+kártya kivesz/visszarak dolgot is de sajna nincs változás.
nagy lehet a gond? -
eM'82
addikt
nem töltöttél fel rá ''véletlenül'' mp3-akat, azt beállítottad csengőhangnak v. üzenetjelző hangnak (stb) s utána később letörölted?
amúgy erre az a leg1xűbb +oldás, ha kiveszed az aksit, ill. a simkártyát is=> majd újra visszateszed=> gyakorlatban ilyenkorra már működnie is kell. -
aquel
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy ha a telcsin be akarok menni a csengetési stílusok/ csengetés beállítás -ba akkor mindig visszadob a főmenübe. Így nem tudom állítani a csengőhangokat. Ez a probléma egyik pillanatról a másikra jött elő.
Próbáltam a gyári beállítások visszaállítását is, de semmi.
Valaki találkozott már ilyennel? Segítsetek rajtam plz.
Üdv:
A. -
Csokis
tag
Rokonnak elég furcsán viselkedik a telefonja! Van, hogy 1xcsak azt látja, hogy vibrál a külső és belső kijelző folyamatosan!
Ilyenkor a ki- és bekapcsolás segít rajta. A múltkor meg megállt az óra! A kijelzőn folyamatosan reggel 9:14 mutatott, közben meg már 15:30 volt. Mondom akkor átállítom az órát. Viszont a beállításoknál meg a valódi időt mutatta (aza 15:30-at)!!!
Ekkor is ki- és bekapcs és már jól mutatta az időt.
Másnak is voltak ilyen gondjai? Mi lehet a gond? Software-t kellene csak frissíteni vagy esetleg hardware-es gond?
A teló amúgy 3 hetes!
Előre is köszönöm a nevében is! -
tc2014
aktív tag
Motorola linkgyüjtemény: [link]
-
szabo.kornel
csendes tag
válasz
Devil Reborn #1687 üzenetére
elméletileg a Flashbackupppal lehet, de nem próbáltam, és nem is olvastam róla, de sztem nem tuti
-
válasz
szabo.kornel #1684 üzenetére
Arra gondoltam, másik telefonnal.
Mondjuk, amit leírsz, abból egyből látszik, h. a szoft. buherálás a kiváltó ok, tehát a kártya nem vétkes.
Ez esetben további ötletem nincs. -
Devil Reborn
csendes tag
válasz
szabo.kornel #1686 üzenetére
Thaks, very cool ok a linkek, kösdzi szépen,,
Ha tudnál még függetlenitő progit azt a gyorfir@gmail.com ra szivesen fogadom,bár csak halkan mert ez picit(NAGYON) tiltot a forumon. -
-
Devil Reborn
csendes tag
válasz
szabo.kornel #1683 üzenetére
Melyik keresőt?
Google, abban semmit se találtam.
Please:
adj 1-2 linket,
Thanks -
szabo.kornel
csendes tag
válasz
Viktor0610 #1681 üzenetére
pl? ezt nem igazán vágom. mikor megkaptam a telcsit akkor ment minden, aztán rátettem a r376_g_0e.67.02r.... és jöttek a gondok! MMS küldés (bejövő nem gond), sms + az unicode karakterek, a böngésző is egy csomó címre azt írja: internal server error, pedig idáig nem volt.
-
szabo.kornel
csendes tag
válasz
Devil Reborn #1682 üzenetére
használd a kereső funkciót!!!
-
Devil Reborn
csendes tag
Szevaztok, kéne nekem szoftware V550 re, és unlock program, vagy megoldás, mert vodás a drága, én meg t-mobile előfizüs vagyok.
Ja és ha tudtok akkor skin hez linkeket,
Thanks előre is.
gyorfir@t-email.hu
várom a progikat.
Köszi -
válasz
szabo.kornel #1680 üzenetére
Más jellegű probléma lehet ez.
Egyéb telefonnal próbáltad már az MMS-küldést? -
szabo.kornel
csendes tag
hopp eszembe jutott vmi!! nem vagyok egy géniusz.
v620-as szoftver van a telcsimen, lehet, hogy arra kellene kérni a beállításokat és nem v550-re? -
szabo.kornel
csendes tag
tudja vki hogy kell beállítani az mms-t? már lekértem a vodától, a motoroláról, sőt pdf-ben is megvannak a beállítások, hiába írogatom be kézzel a webkapcsolatokba + a bejővő üz. beállításban a szerver infót, fogadni gond nélkül tudok viszont küldeni sehogy sem sikerül.
anyám vett magának egy v3-ast (pannonos), kifüggetlenítette, bele a vodás kártyát, neki is beállítom, de ő is csak fogadni tud.
jó fejek a vodáék (jó' fejbe kellene őket rúgni, nem tom miért kell összeszarni a telefonokat)!!!
nem hallot még senki eredeti moto-s v550-es flexről??? már ideje lenne. -
szabo.kornel
csendes tag
ha csak a nyűves voda skinnel van gondod, akkor v620 monster! sokkkal jobb, de azért pár hiányosságot találtam benne: ékezetes karakterek, MMS beállítás. Akinek tanácsolhatom ész nélkül ne frissítsen, jó az a vodás, csak a live-ot kell eltüntetni és kész.
UI: ha vki vmit nem ért az az én hibám, rohadtul másnapos vok (ilyen az egyetem) -
eM'82
addikt
válasz
Dzsimmy #1675 üzenetére
hja de sajna azzal sem sikerüét...
kiírja, hogy flash mod ok, aztán nem csinál semmit...
az a baj, hogy csak a flash-módot tudom használni a telefonon...
lehet, hogy szervíz lesz belőle... hátha ők le tudják menteni... v. felülírják azt a nyüves vodafone skin-t, s akkor megjavul a telóm. -
szabo.kornel
csendes tag
válasz
Soockit #1672 üzenetére
ez a v550-hez?
a mobile-files forumon ilyet olvastam:
Motorola V547/V555/V551
Motorola V545 R47_G_08_18.04R
Motorola V547 R47_G_08_18.04R * R472_G_08_18.40R
Motorola V551 R47_G_08_18.04R * R472_G_08_18.40R
Motorola V551M R47_G_08_18.04R
Motorola V555 R47_G_08_18.04R * R472_G_08_18.40R
ezzel szemben:
Motorola V535/V545/V550\V600i/V620\E550
Motorola V535/V545/V550 R376_G_0E.67.02R
Motorola V600i/V620 R376_G_0E.67.02R
Motorola E550 R376_G_0E.67.02R
bár a flex lehet, hogy jó hozzá, ezt nem vágom, de ha vkinek sikerült feltétlenül írjon
[Szerkesztve] -
szabo.kornel
csendes tag
nekem is ezért sír a szám (mármint backup) már rég óta
nekem nem sikerült se Flashbackup-pal sem Ramldr-rel
de kellene már egy eredeti vodás,vagy eredeti v550 moto flex mert mióta v620-at csináltam belőle azóta elég sok minden szarakodik (SMS, MMS....) -
Devil nV
tag
6230i topic, néz be, nem rosz!
vagy csak neked nem tetszik, csumi -
eM'82
addikt
Tud vki olyan szoftvert amivel a V550 telefon SW-ét lehet lementeni?
teljes backupra gondolok!
flashbackup felejtős... (a v550-öt nem támogatja)
-
Soockit
aktív tag
Valaki azt mondja már meg nekem, hogy melyik a legfrissebb SW a telefonra!?
-
Soockit
aktív tag
Kezd elegem lenni ebből a telefonból.
Ha csinálok valamilyen változtatást a Seemplayer programmal akkor töténik valamilyen másmilyen változás is amit nem akarok.
Én pl nem akartam eltüntetni a Csengési Stílusok közzül a Rezgés&Csengés opciót. Nem akartam, hogy kijelezze a telefon az aktív vonal számát.
Mégis ezek megjelennek. -
Soockit
aktív tag
Sikerült visszaállítanom az ikonos állapotot a Gyári állapot visszaállítása menüpont segítségével.
-
Soockit
aktív tag
Letöltöttem a gaintable.bin-t beállítottam, hogy rendszerhang ne legyen. Mégis ha megnymom csukott állapotban a hangerő gombot akkor csipog.
Ezt visszatöltöttem aváltoztatás után a P2KMAN programmal, az /a/mobile/system/ könyvtárba. -
Soockit
aktív tag
válasz
ufonauta #1661 üzenetére
Köszönöm a választ!
Most töltögettem a változásokat fel a telefonra, és az egyik alkalom után, nem tudom már mit csináltam, a Főmenüben az ikonok list szerint vannak rendezve és nem 3x3-as elrendezésben. A Beállítások/Testreszabás/Főmenü/Megtekintés-ben IKONOK van beállítva és nem LISTA!
Valaki tudja a megoldást! -
ufonauta
aktív tag
válasz
Soockit #1660 üzenetére
Nos a telefont USB kábellel kötöd a gépre. Kéri a drivert, ekkor beadod neki a P2K drivert.
Ha minden OK, akkor a P2K Advanced Editort (P2KAE) elindítod és abban megtalálod az indítási és leállítási opciókat. (hang, animáció)
A gaintable.bin-t a Seemplayer nevű progival tudod szerkeszteni, majd P2K Commanderrel a telóra feltenni. Előtte nem árt lementeni a régit.
Progikat, drivert és szájbarágós leírásokat itt találsz:
http://motorola.uw.hu/index2.html
http://v525.uw.hu/
http://users.7web.hu/motorola/site/index.php
Sok sikert!
Nekem egy frankó XP skin van fent XP-s indítási és leállítási animációval (hang nélkül). Pöpec.
Többi skint töröltem a P2K Commanderrel (meg gyári hangokat, videokat és képeket) és így már több, mint 8 Mega helyem van.
[Szerkesztve] -
MEKK
aktív tag
Hali.
Motorola v550hez keresek voda live és teljesen csupasz szoftvert gyári cuccok nélkül!!
Ha valaki tud küldjön már légyszi vagy szóljon hol találok!!4
Előre is kösz
Hali -
ufonauta
aktív tag
Ezért ugyan ne nézzen új telefont!
A PK2AE-ben el lehet venni a be és a kikapcs hangját. Sőt az animációt is. Vagy akár megváltoztatni tetszőlegesen.
A többi problémára megoldás a gaintable.bin kurminálása a seemplayerben.
Nálam az említett hangproblémák már rég ki lettek küszöbölve. -
Soockit
aktív tag
Sziasztok!
Engem a következő dolgok nagyon idegesítenek:
Ha nincs térerő akkor csipog.
Ha bekapcsolom akkor zenél, ha kikapcsolom akkor is.
Ha megnyomom a hangerőszabályozó gombot becsukott állapotban akkor csipog.
Nekem ezek nagyon nem kellenek.
Mit kell csinálnom? -
szabo.kornel
csendes tag
Valaki tudja milyen progival lehet lementeni a v550 (full backup)? Kellene egy eredeti vodás mentés.
-
Gamerboy
csendes tag
kösz szepen.
Fel is töltöttem 2 skint(half life-s a motomoddersről meg windowsmediaAB-t)
csak az a gond hogy half life-nel nem volt középső gomb, a winmediánál meg nem működött a kameral
Ha nektek van olyan ami működik és jól is néz ki akkor azt küldjétek el plz!
g-za@g-unit.com
(jah és linket nem kérek mert limites netem van) -
Gamerboy
csendes tag
Végre sikerült!
Végignéztem még 1 szer az összes hozzászólást, meg a linkeket, és megtaláltam a pontos leírását.
Most már csak 1 kérdésem van:
Hogy kell skineket feltölteni a telóra?(ezt az egy dolgot nem találtam meg a fórumban, a motoskin.uw.hu meg nem megy) -
Gamerboy
csendes tag
Újra próbálkoztam. feltettem a Test interface, motorola interface meg még 1et ami kell(a telcsi boot modban volt) de még igy is csak a Moto interfacet-talált, a többi 2 höz felkiáltójelet tett hogy nem jó.
A p2k commander elindul beolvas és kiír valami,( kép www.gamerlz.uw.hu/gagyi.jpg ) majd előjön hogy a progi szab. műveletet....... a p2k tools pedig megint kiír ilyet(ŰÚŐŐÁŰÍÁÉÁÉÓÖÜ) és alul megjelenik a kicsi zöld ''lámpa''lol.
Ha valaki magyaráz valamit akkor szájbarágósan plz! -
Gamerboy
csendes tag
csa mindenkinek!
3 napja vettem 1 adatkábelt, és a netről begyüjtöttem minden motov550es leírást és elkezdem a telepítést. A mobile phone toolsig ment(moto modem meg phone telepítés meg volt)
aztán elkezdtem a mobiln azt a boot izét,(motorola interface+ mindent telepített;p2kdriver) utána eltünt a moto modem és a mobile phone tools sem találta már a telcsit.
A p2kCommander kb 3mp-ig érzi a telefont és utána kiírja hogy disconnected..
a p2ktools is vmi ilyet ír ki ÍÁŰÉÚŐŐÚPÖÓÜÓÖLÉ(próbáltam a Com-okat átállítani de mindig ezt írta) (hozzáteszem nem a gépem sz-r,esetleg a winXP)
NAgyon kezdő vagyok ezért jól jönne ha valaki, aki profi megkeresne msn-en és segítene.
--> extreme_611@msn.com <--
plz!
ui.: jah és próbálkoztam felmenni a motoskin.uw.hu-ra de ilyen google reklám van ott fekete hátteren és kész.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
cifi2005
csendes tag
Szisztok!!
Van egy MOTOROLA V3-MAS telefonom és szeretnék rátölteni magyar menüt . Kéne nekem progi na meg persze a csomag is amibe benne van a magyar nyelv......Nagyon fontos lene!!!
Hatud valaki segiteni kérem segitsen....!!!!
Köszi -
-Zerg-
tag
Hali!
Tudja valaki, hogy az Opera Mini-hez és Pannonhoz milyen beállításokkal kell webkapcsolatot létrehozni, hogy menjen az Opera?
Telepitettem a programot, el is indul, de nem kapcsolódik. -
evR
aktív tag
semmiféle lovacskákról nincs itt szó ember! egyszerűen az a problémám, hogy hiába olvasok vissza, egyértelmű, szép összefüggő választ nem találtam erre a problémára.. Ami jónak tünt, az sem jött össze... Másrészt megkérdeztem már ezt a dolgot máskor is, de semmi ''reaga''..
-
heliosis
csendes tag
válasz
heliosis #1635 üzenetére
Végülis nem reméltem de sikerült.
Méghozzá a Vodafone Connect Me-s oldalán javasolt dial upos alternatívával.
Az ott található .pdf fájlt letöltve, bennefogaltakat alkalmazva most megy a gprs internet Motorola V550-en bluetoothon.
Egy fájdalmam még, hogy nem számolja (legalábbis a Connect Me-hez hasonlítható kényelemmel) az adatforgalmat.
Köszönöm a kapcsolódó hozzászólások nyújtotta segítséget. -
eM'82
addikt
próbáltam a flashbackupot, de azt írta ki mikor le akartam menteni a SW-t, hogy nincs támogatva az én telefonom...
érdekes...
felismerni, felismerte flash üzmemódban.
nincs olyan működő verzió a flashbackupból, amely a v550-est is le tudja menteni?
v. bármi olyan szoftver amivel le lehet menteni egy V550 szoftverét... -
Blade!!!
tag
válasz
Dzsimmy #1576 üzenetére
Szia!
Letöltöttem a progit amit belinkeltél meg egy 2.61-es verziót is. De amikor azt szeretném, hogy lementse a telefont a backup opcióval akkor azt írja, hogy átváltja a telefont flash üzemmódba. Na itt a bibi mert itt kikpcsol a telefon belső kijelzője, a külső kifagy és nem történik semmi. Telefon kikapcs, bekapcs. Még párszor eljátszottam, de ugyan ez. Milyen drivert használsz a programhoz? Én a p2k vagy minek a driverét használom. Lehet hogy az eredeti telefon driverek kellenének? Mert vannak amiket csak akkor enged telepíteni, ha fut a flashbackup?
Egyébként vodás a teló és feltöltenék valahová mindent amit sikerül lementeni, de egyenlőre a fent említett probléma miatt nem megy. -
-
evR
aktív tag
VALAKI ÍRJA MÁR LE HOGY LEHET A MOTOROLA V550-RE SKINT/TÉMÁT FELTÖLTENI ÚGY, HOGY AZ MŰKÖDJÖN IS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MERT SEHOGY SEM MEGY!
KÁBELOM VAN.... -
heliosis
csendes tag
válasz
heliosis #1634 üzenetére
gprs internetről beszéltem az előbbi hozzászólásban, csak hogy mindenki képben legyen.
Gondolom azért többen kapcsolódtok a V550-hez és V525-höz bluetooth-al. Nem írnátok meg, hogy nektek milyen szogáltatásokat kínál fel még?
De akik adatkábelt használnak, azoknak is biztos van valami szolgáltatási kör ami elérhető. Ők is írják meg lsz. -
heliosis
csendes tag
válasz
Viktor0610 #1623 üzenetére
Telepítettem az usb bluetooth adaptert. Ezzel már eleve létrejött com6-com16-ig Bluetooth Serial port az xp eszközkezelőjét nézve.
Én továbbra is gyanítom, hogy a V550-es telefonon nincs engedélyezve soros port, és azért nem jön ez össze nekem (3 szolgáltatás elérhető: dial-up, file transfer, object push) a Serial port service az inaktív.
Tegnap volt nálam egy SonyEricsson Z600 telefon, ami szintén bluetoothos, és meglepetésemre 5 szolgáltatás aktív. (Az előző 3-mon kívül: BT Information Syncronization Service, és az áhitott BT Serial port service.) Ezen aztán ki is írt egy A és egy B portot.
A telefon csak negyed óráig állt rendelkezésemre, úgyhogy nem is tudtam tovább próbálkozni vele. Minden állítgatás nélkül meg persze hogy ''soros port nem nyitható meg'' a Connect Me szerint.
A Moto oldaláról meg leszedtem egy olyat, h GPRS Manager. Ez keresi a működő gprs modemet, de nem találja meg. Úgy csinálja, h végigpróbálja a létező com portokat 1-től 16-ig. De sajna nem talál semmit rajta.
Eddíg ennyire futotta. Egy darabig még próbálkozom, de a vége lehet, hogy adatkábel lesz. (amit nem annyira szeretnék) -
Dzsimmy
aktív tag
-
eM'82
addikt
tegnap belenézegettem a Flashbackup nevű programba...
úgy néz ki ezzel meg lehetne oldani...
1 kérdés, ha a telefon szoftverét mentem le a gépre, akkor az sms-eket is ''belementi''?
mert ha igen, akkor a lementett szoftvert meg lehetne szerintem úgy csinálni, hogy egy jó szoftver skinjeit pakolom bele... -
-
knix15
csendes tag
Azt szeretném kérdezni, hogy az adatkábelnél számít, hogy utángyártott, tehát mindenképp gyárit vegyek-e? És érdemes olyat venni amihez jár software/driver, vagy azokat úgyis le kell szednem a netről mert elavultak lesznek.
-
-
knix15
csendes tag
Na hali!
Gondolkodom azon hogy veszek ilyen telefont a vodafonnál. Mivel 1600 hsz nem böngésztem végig, szeretném ha válaszlnátok néhány kérdésre:
Van-e még ilyen probléma hogy nem lehet javas játékokat pcről feltölteni, ha igen hogy lehet kiküszöbölni? Ehhez bluetooth vagy adatkábelt vegyek? Bármiféle korlátozás van-e a telóban a vodafone részéről, ha igen ezeket hogy tudom kiütni? Köszi a válaszokat, és jó lenne ha néhány linket is dobnátok ami ezekkel a kérdésekkel foglalkozik. Ja és ha belepiszkálok a softwarebe ugrik a gari? -
válasz
heliosis #1622 üzenetére
Amikor a BT-t bedugod as gépbe és összepárosítod a telefonnal, elvileg egy csomó mindent fel kell telepítsen (akkor hoz létre két COM portot is). Nagy valószínűség szerint e két port egyikét kell a Connect me-ben beállítani -h. melyiket, azt ne kérdezd.
A telefon modemdriverét feltelepítetted? Elvileg ezt a Moto oldaláról lehet leszedni. -
heliosis
csendes tag
GPRS net BT-on keresztül
Vettem egy másik usb BT adaptert. 3600Ft. Sajnos ez is Blue Soleil. De egy fokkal jobb, mint amit korábban vettem. Feltelepítettem, és a connect me ben már választható a ''Modem via BT'' is. Sajnos a telefonnal ugyanúgy csak 3 szolgáltatást tud bonyolítani, mint a korábbi adapterrel. (file transfer, dial-up modem, telefonkönyv bejegyzés átvitel)
A connect me azzal szakítja meg a csatlakozási folyamatot, hogy ''soros port nem nyitható meg''. Ha ez az a soros port, ami a BT adapter 9 szolgáltatása közül az egyik, és valóban nem aktív ennél a telefonnál, akkor megértem a dolgot.
(a BT adapter helpjében erre a soros portra azt írják, hogy pda-kkal, meg gps-ekkel lehet vele adatcserét végezni. Ezek szerint ezen menne a gprs modem forgalma is?)
Próbáltam azt is, hogy nyitva hagyom a dial-up tárcsázós ablakot, és közben connect me, de úgy sem megy. Most már kételkedem benne, hogy ezzel a telefonnal lehet BT-on keresztül internetezni. (pedig azért vettem)
Az MPT-ben nincs valami erre vonatkozó setup? -
-Zerg-
tag
válasz
Kraftwerk 88 #1618 üzenetére
Ilyen lehetőség több szoftban is van: Motokit 1.6, P2K Menu Editor, P2K Advanced Editor.
Én még nem próbáltam, de a menüjükben ott van.
OFF
És miért van az, hogy ez a fórumszoft Firefox-szal sokszor nem enged belépni a fórumba, ha beirom az user/pw-ot, (pedig kiírja hogy sikeres belépés és továbbít a fórumba), ha átlépek az IE-be akkor meg simán!
ON -
pojo
csendes tag
válasz
figyusz Kraftwerk 88!
Adatkábellel Pk2Tools programmal átírható!
Tools/External LCD menüpontot pont erre találták ki.
Nálam tökéletesen műxik. -
válasz
Sz.tem moddolás (szoft. buherálás) nélkül sehogy. Azt ne kérdezd, melyik szoft.-ban van benne ez, mert nem tudom...
-
Kraftwerk 88
csendes tag
Hello. Nekem az volna a kérdésem, hogy a külső kijelzőnél(v550) hogyan lehet az idő helyett vgy amikor nyitva van a vodafone felirat helyett hogyan lehet beállítani a motorola feliratot.
A választ előre is köszönöm. -
válasz
MetalPeti #1614 üzenetére
Legjobb tudásom szerint nem -csak az ő-re és az ű-re gondolok.
Ez egyik mobilon sem megy el, ha SMS-t küldesz.
A többi ékezetből pedig csk jobbra dőlő fajták vannak, azok pedig UNICODE-karakterek, amiknek a használatával egy üzenetben max. 60-80 karaktert küldhetsz.
Erre v.melyik Moto topikban írtam le egy félmegoldást.
Megvan: [link].
[Szerkesztve] -
MetalPeti
csendes tag
Sziasztok!! Rám akarnak sózni egy v550-t. Csak egy problémám van. Azt hallottam hogy az ű-t és az ő-t nem tudja. És úgy kell valahogy belevarázsolni, meg elmenteni valahova.
Ez igaz? Szóval ha megveszek egy zsir újat akkor azon lesz mindenféle ékezet? -
Tomazzo
tag
Hi all! nekem egy egyszerű gondom lenne.
Kitöröltem a telóbol a websession fájl-t és most nem megy a wap és az mms.
Valaki el tudná nekem küldeni a telójáról ezt a kis file-t mail-be?
Nagyon megköszönném! -
-Zerg-
tag
Na, sikerült a Bluetooth modemmel elindítani az MPT-t !
Trükköm: elindítom a ''dial up networking''-ot, bejön egy tárcsázó ablak, ahol be kéne írni az usernevet passwordot és telefonszámot, de én nyitvahagytam az ablakot, és ilyenkor indítva a MPT-t beolvasta és látta a telót!
Majdnem elb..tam mert feltettem egy - az MSI szerint - ehhez a BToes nevű eszközhöz való újabb drivert, na azzal meg sem mukkant!
Alig tudtam kivakarni. -
-Zerg-
tag
válasz
heliosis #1608 üzenetére
Hát igen, vannak problemák.
Nem is netezni akarnék vele, hanem a MPT-t használni BT-on keresztül, hogy ne kelljen annyiszor dugdosni a kábelt.
Egyszer pedig eljutottam oda, hogy a modem lekérdezése működött, de az MPT
akkor sem ismerte fel.
A ''services''-ben pedig ott van hogy Dial up networking. -
heliosis
csendes tag
Végre valaki aki hasonló cipőben jár mint én. Ugyanis én is BT modemként szeretném használni a telefont. Én a metróban vettem egyszer 3500Ft-ért egy BlueSoile vagy hasonló nevezetű adaptert (kulcsot), de sajnos azzal nem ment.
Amikor tüzetesen átvizsgáltam a helpjében a leírásokat, valóban nem szerepelt a 8 vagy 9 lehetséges szolgáltatás között a BT modem.
3 szolgáltatás működött, és az tényleg jól. (fájl transzfer, dial-up modem, telefonkönyv bejegyzés átvitel)
A többi: lan, fax, hang és amikre már nem is emlékszem nem voltak aktívak a V550-hez. Gondolom a telefonja válogatja, ha jól emlékszem egy Nokiával próbáltuk még, ott bejött még egy szolgáltatás. Nem maradt a nyakamon, mert elpasszoltam, volt akinek kábel helyett fényképletöltögetésre jó volt ez is.
Egyszer olvastam valahol, hogy valakinek x-micro márkájú adapterrel működik. Most ezt kellene hajtanom. Magammal vinni a laptopot meg a telefont és bemenni számtech boltokba, kipróbálni. (ahol engedik) Meg kéne ejtenem 1-2 héten belül, mert már nagyon unom, (meg a telefonok is) az állandó sim cserélgetést, hogy az irda-s telefonnal mehessen a gprs.
Persze ha valakinek lenne tapasztalata, hogy milyen Bluetooth adapterrel sikerült neki gprs interneteznie, akkor már kettőnket kímélhetne meg a próbálgatástól. -
-Zerg-
tag
Énmegviszont
Képtelen vagyok Bluetooth modemként használni a telót.
MSI BT kulcsom van, amivel minden más megy (File transfer,
game telepítés)
Pedig ott van az eszközök közt, és ''megfelelően működik'' (?) -
-Zerg-
tag
válasz
szabo.kornel #1604 üzenetére
Hi! Innen [link] próbáltad lekérni?
-
eM'82
addikt
válasz
Dzsimmy #1602 üzenetére
ha újra be tudnád linkelni, az jó lenne....
úgy néz ki meghalt a telóm, skin-t akartam frissíteni és én hülye az alap Vodaskint írtam felül... azóta kikapcsol-bekapcsol egyfolytában (fehéren villog)...
a gép felismerni felismeri, csak éppen a rajta lévő file-okat már nem tudja olvasni...
sms-ek, mp3ak, tel.bejegyzések gondolom kampec...
...nem lehet ezeket vhogy mégis kiszedni?
a PST nevezetű program látja, ha bootloaderként funkciónál a telefon...
egyelőre nem akarok rajta ''sk'' szoftvert frissíteni... hátha ki lehet szedni az sms-eket... -
szabo.kornel
csendes tag
!!!evR-nek!!!
1. írd át az üdvözlő szöveget, amire akarod!
2. vmelyik file managerrel ki kell törölni a telefonod /a/mobile/system könyvtárából egy file-t, nem tom pontosan de vmi ...securiy...,vagy vmi ilyesmi, bocs de most nem tudom megnézni, szegény FreeBSD-m még nem képes kommunikálni a telefonommal
3. indítsd újra a telt
ezután már akárhányszor megváltoztathatod, és nem vált vissza a ''Phone Subs.&@#<<'' nemtom mire
Nem tudjátok, hogyan kell beállítani a GPRS ill. Adathívás alapú wapot? -
szabo.kornel
csendes tag
Akkor ezúton szeretném megkérni azt az embert, akinek az eredeti magyar vodafonos szoft van a telefonján az gyorsan mentse le!!
-
Dzsimmy
aktív tag
A szoftvert le lehet menteni!!Megkértek valakit akinek eredeti szoftja van és azt ráteszitek a tiétekre!
Valahova belinkeltem egy progit pár hozzászólással ezelőtt,azzal meg lehet csinálni-!
Egyébként magyar nyelvem is van hozzá valamilyik dvd-men csak meg klellene találnom!
+ha előről elolvassátok a fórumot akkor rájöhettek arra uis,hogy a menüt akár 12 ikonosra is meg lehet csinálni! -
-Zerg-
tag
Hát tudtommal a langpack nem szolgáltatófüggő, az én eredeti monster pack-om Singapore-i szolgáltatóé, de szépen magyar minden menü ahogy kell.
Egy szolgáltatói menü van, ami angol de ezt az említettmenüeditorral sztem meg lehet ''buherálni''
Probléma az lehet, hogy a Vodánál tudják, melyik verziójú szoftnak kell rajta lenni, ha magyar, és ez nem az.
Már ha annyira megvizsgálják.