- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcat1977
csendes tag
Hello!
EGY NAGY PROBLÉMÁM VAN! Sajnos véletlenűl felülírtam a 0032.0001-es seem-et. Szeretném kérni, ha valakinek megvan az eredti, legyenszíves elkülden nekem.
Címem: tomcat1977@citromail.hu.
Előre is köszönöm.
A seem-et felülírtam egy másikkal, Pedig csak a külső kijelző szövegét akartam megváltoztatni, így most nem tudom használni a telefonkönyvet (nem enged hozzáférni). Viszont eltünt a live! gomb teljes mértékben, most az ébresztőt rakta oda a telefon.
SÜRGŐS LENNE!
Üdv! -
snt
senior tag
Initializing, utána kell General Setupban újra megkerestetni és akkor jó lesz.. V525 jó lesz...
Pedig csak USB handset kell neki és úgy mennie kell.. Ha nem megy semmiképp akkor töltsd le a micorosoft USB patchet, felraktam ftp-re, cím feljebb, de lehet h a a http://woodpaul.atw.hu -n is fentvan... -
HSD
csendes tag
Ahol az elöbb három ikon volt, most már csak egy, ott mindíg ez a felirat látható Initializing... Ez mit jelent?
-
HSD
csendes tag
Nked milyen modem van beállítva?? Nekm Mobile Phones. Ja és lehet választani v525, és v525M-et is melyik legyen, mit állítsak be hogyan,???????Már kezdek ilyen lenni
-
HSD
csendes tag
Sikerült a három ikonból kettőt eltüntetni, de ottmaradt még egy harmadik, ami azt mondja, hogy a telefon nincs csatlakoztatva. Most mi van?????
-
HSD
csendes tag
Itt olvasom, hogy elöttem is sokaknak volt gondja a MPT-vel. Akinek sikerült megcsinálnia, és ismerősek a tünetek, légyszi segítsen, mert már K ideges vagyok, hogy egész nap nem jutottam semmire. Egyébként a telónak a memóriáját lehet bőviteni????? Nekem E550em van, és a T-mobilos ismertető azt írta, hogy nem bővithető a memória. De ezt is olvastam. Tehát van remény??
-
HSD
csendes tag
Nem jó!!! A gépem képernyőjén lévő telefon képernyőjén három kis ikon jelenik meg, és ha az egeret ráviszem, akkor a kovetkező feliratok jelennek meg:
1 Communication port unavailable
2 Transmission disabled
3 Reception disabled
Néha előjön egy abalk, ami azt írja ki, hogy a telefon és a gép nincs összekötve, és hogy győződjek meg róla, hogy össze van e kötve. Meggyőződöm, majd leokézom, és nem történik semmi változás. Letöltöttem újra az USB handset drivét, akkor sem működik. Nem hiszem el, hogy nem megy. Eredeti Motorolakábelem van nem tudom mi van. Az lehet gond, hogy T-mobilos E550 em van, és nem v550? -
HSD
csendes tag
Jó, de mondjuk egy képet a telóról miért ne írna kii? Azt nem lehet átmásolni?? Ja és ha próbálok egy csengőhangot áthúzni a teló ablakába, akkor sem történik semmi. Ja és az előbb említett két ikon a két ablak között ki van szürkülve.
-
HSD
csendes tag
Most már valahogy sikerült beállítanom, hogy a v525 jelenik meg, meg minden, De amikor belemegyek abba, hogy multimédia studios, akkor megjelenik a két ablak (teló, meg PC), de a teló ablakában nincs semmi. Megpróbáltam rámenni a My pictures-re, de nem történik semmi. A két ablak között, meg olyan ábra van, hogy a számítógépről a telefonra, de ilyen 2. Hogy lehet fordítva, telefonról gépre küldeni??
-
snt
senior tag
Ha feltelepítetted a USB handset drivert és rádugod a kábelre, akkor az eszközkezelőben megjelenik a motorola modem ott írja h hányas COM portot használ.. Amúgy change modem, akkor keresgél meg minden lószar, válaszd ki a motorola modemet vagy vmelyiket és akkor csakjólesz
A lényeg h ha megtalálja, akkor a telefonkijelző is felvillan, és bejön egy lista egy csomó telefonnal, ott kell V525-t választani (V550 még nincs az MPT 3-ban, de mind1, mert V525 is jó)...
-
HSD
csendes tag
A charge modemre kattintva elkezdi keresni a modemeket. Nem talál semmit, aztán felkínálja, h válasszam ki két listából, hogy mit szeretnék telepíteni. Az egyik lista a szabványos modemeket írja le (pl Szabványos 300b/s modem), amásik meg Motorola modemek közül lehet választani, de nincs se v550, se v525. Vannak ilyenek, hogy Motorola 28 Family IR modem,..Motorola Comp modemverzio.., Motorola Phone, Motorola USB phone...Nem tudom miért nem megy.
-
snt
senior tag
Kicsit olvass vissza, sokszor leírtam ezt is...
Ha nem ismeri fel, akkor General Setup (asszem F6, nembiztos), a menü gomb a teló képén... Ott válaszd ki a modem-et, change modem, exclusive use vagy vmi ilyesmi.. Akkor végigkeresi a com portokon a telefont, megtalálja, bejön egy lista, kiválasztod h V525 és ennyi... -
HSD
csendes tag
Hát akkor nem ismerte fel, mert nem az én telóm képét mutatja, és még csak a tartalmát sem. Pedig letöltöttem a handset drivet is. Az egy tömörített fájl, azt kibontottam, installáltam, nem tudom mi van. Amikor elindítom a mobile phone toolst, akkor várni kell egy kicsit, utána megjelenik egy óra, ami pörög egy csomó ideig, és utána bejön egy telefon formájú ablak, de nem az enyém. Most akkor mit tudok tenni???
-
snt
senior tag
-
HSD
csendes tag
Azt honnan tudom, hogy felismerte e telómat? Nekem megjelent egy telefon formájú ablak, aminek ha a jobb oldalán lévő multimedia studiora klikkelek Megjelenik egy nagy ablak, aminek a a bal oldalán ilyenek vannak, hogy image studio, melodi studio, mms studio. Jobb oldalon meg felül képek vannak, images felirattal, bal oldalt felül meg preview felirat, és egy üres képernyős telefon.
-
snt
senior tag
A telefonon semmit..
Ha bejön a progi és felismerte a telefont, akkor jobb oldalon kell lennie egy kis panelnek, ott van egy ilyen paletta ikon vagymiafranc (Multimedia) ha rányomsz, akkor bejön egy ablak, jobb oldalon a telefon könyvtára, bal oldalon a gép, és a fileokat egérrel csak át kell húznod a telóra és kész is a másolás.. Így lehet képet/hangot/videót másolni... -
HSD
csendes tag
A telepítés sikerült, de nem nagyon tudom használni ezt a progit. A telefonon mit kell csinálni? A kapcsolat-szinkronizálásba bementem, de ott mindenféle URL címet, meg ilyeneket kér, amiket nem tudok. Hogy tudok cuccokat ide oda küldözgetni?
-
snt
senior tag
Na, akkor leírom ezt is megint...
MPT 3 telepítés
Elinditod a setup-ot, akkor kicsomagol cuccokat a gépre és bejön a setup ablak, az ablakkal ne törődj, a gépen a c:/ gyökérkönyvtárban csinál magának egy mptools nevű mappát, abban vagy egy US nevű mappa és abban a setup.exe, azt indítsd és akkor nem fogja kérni a 2.cd-t...
Ennyi..
USB handset drivert pedig előtte fel kell installálni, különben nem ismeri majd fel a géped a telefont, hiába van MPT...
[Szerkesztve] -
HSD
csendes tag
A link amit írtál, egyből egy programnak a mentését kérte. Lementettem, de amikor el akarnám indítani, kéri az utolsó lemezt, és mivel az nincs, nem tudom mit tudnék csinálni. Ja és minek az a másik program, amit mondtál????
-
snt
senior tag
Ez Bővebben: link
Meg kell neki az USB handset driver is, azokat is megtalálod azon az oldalon, a driver mappában!
üdv! -
HSD
csendes tag
De melyiket kell letölteni?? A downloadson belül van vagy négy féle ilyen program.
-
snt
senior tag
Megcsináltam a Gulfu's XP Silver skint V550-re, Neon (T-mobile) modosítás lett..
Felrakom FTP-re ha bejutok majd, most azt írja h túl sokan vannak bent..
XP_Silver_V550_by_snt.zip néven lesz...
Azért jól elvagyok itt egyedül, senki sem ír -
snt
senior tag
Hiányoltam a gyári ''Moto'' skint, nos ma megcsináltam V550-re valót is.. Teljesen ugyanaz mint a gyári, csak a naptár maradt más, mert az Orange skin lett átszerkesztve, de egyébként az összes ikon és minden más gyári kékes
Ez is a Techno helyére megy.
Moto_V550_by_snt.zip néven megtaláljátok az FTP-n és az oldalamról is leszedhető: Bővebben: link
Azért már van pár skin végre a telóra
1. T-mobile (Neon)
2. Orange (Techno)
3. BluNeon (Neon)
4. Gnomed Orange (Techno)
5. Coffee + mod (Techno)
6. Moto (Techno)
És van ugye a +3 gyári skin
Amíg nem lehet könyvtárt létrehozni, addig el kell dönteni melyiket választjuk (sok a Technos cucc) de ha ez legyen a legkissebb baj -
snt
senior tag
Ha már nem ír ide senki, legalább én írok
Készítettem egy kis módosítást a Coffee skinemhez, Coffee_mod_by_snt.zip néven megtalálható at FTP-n és az oldalalom is..
Az eredeti kell hozzá, mert ebben csak a változtatott datok vannak! Lényegében annyi, h a dátum,idő stb fehér lett és a softkey ''amációját'' kiszedtem (magyarul csak a szöveg színe változik ha megnyomod)
Na mostmár tényleg nyomhatna más is skineket, mert itt unalmamban még nekem kell nekiállni skineket gyártani -
snt
senior tag
2 Új skin az FTP-n! (és az oldalamon is nemsokára)
-->Gnomed Orange skin by snt
-->Coffee skin by snt -
snt
senior tag
v525.uw.hu ->> letöltések ->> MPT 3 (Mobile phone tools)
Kicsit olvass vissza ha vmi nem megy majd, leírtuk sokszor... USB handset driver is kell neki előtte (meg microsoft usb patch is ha semmiképp sem megy)... Ezeket felrakom Amargo FTP-jére nemsokára, ha kell onnan lehúzhatod.. A cím feljebb... -
HSD
csendes tag
Csá mindenkinek! Arra lennék kiváncsi, hogy ha van egy adatkábelem, akkor, hogy tudok küldözgetni dolgokat a gépemre? Milyen programmal, azt honnan szerzem meg, megilyenek.
-
snt
senior tag
S K I N ___ W A N T E D
Sajna az eddig közzétett skineken kívül nem tudok V550-en működő skinről, sokat kipróbáltam de behalt tőlük a teló, így akinek vannak jó skinjei, vagy tud oldalakat ahonnan Vxxx (V szériára való) tehát V550-re is jó skineket lehet letölteni az plz lökje be ide a linket!
Köszönöm!
Egyébként aki vágja a Photoshopot/Paint Shop Pro -t meg a gif animátorokat, és készített már új ikonokat az közkincsé tehetnéÉs persze átszínezett/átszerkesztett/átrajzolt skinek is jöhetnek
Na mostmár befogom a pofám
[Szerkesztve] -
tigrisss
csendes tag
Ez fantasztikus!
Biztos elkerülte valahogy a figyelmemet.
Este kipróbálom.
Megathx snt! -
snt
senior tag
válasz
tigrisss #466 üzenetére
v525.uw.hu -n fentvan!
Download ->>> Bővebben: link -
tigrisss
csendes tag
Köszi a helpet!
A p2ktools honnan lesz meg nekem?
Sok okos oldalon jártam (gratula: motorola.uw.hu/; v525.uw.hu!) , de sajna ezt a progit nem találtam sehol. Vagy valamelyik progi része? -
snt
senior tag
válasz
tigrisss #464 üzenetére
Java feltöltés Kábellel
Kábel rádug -> P2KTools -> Fent van a connect gomb (csatlakozik a telóhoz) -> Other features -> Java -> Get -> Java upload kipipálás -> Set -> Restart (fent a connect gomb mellett)
Utána: Telefonban beállítások ->java eszközök -> java alk. letöltő indít -> kábelt kéri, dugd rá! ----> Midway indít -> Kiválasztod a .jad -ot és Send Jad -> Telefonon megnyomod h letölt -> tölti, telepíti, fentvan
BT úgy ahogy írtad, elvileg OBEX Push stb.... Sajna nemtom pontosan mert nekem kábelem van.. Hogy a java engedélyezést lehet e BT-n keresztül azt nemtudom, szerintem nem, de ha igen, akkor P2KTools! -
tigrisss
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne:
Ha Java játékokat akarok feltölteni a v550-re BT-vel, azt hogyan kell?
- Ha nincs engedélyezve a java app.feltöltés menüpont, akkor ugye nem is lehet?
- Ha van BT-m, azzal ezt nem lehet aktiválni, ugye?
- Szóval ha kell kábel az engedélyzéshez, akkor milyen progival a legegyszerűbb ezt megtenni? (Olvastam: kábel összedug, beaadagolom neki a p2kdrivert, majd a p2ktoolsconnect-be nyomjam hogy get, stb. Ez a p2ktools connect hol található?).
vagy:
- Olvastam valahol, hogy az OBEX push object... -re elég ráhúzni a .jar-t (vagy a .jad-ot), de ez csak ugye akkor lehetséges, ha már engedélyeztem a feltöltést?
Köszi! -
snt
senior tag
Azt nem lehet h átnevezem őket mondjuk Neonra és úgy feltöltöm ?
-
snt
senior tag
Azt írja a PST, cannot suspend the phone
-
snt
senior tag
válasz
tomcat1977 #460 üzenetére
Oké, várom a mailt! Ez tuti jól működik V550-nel ? (Most próbáltam XP Blue skin de behalt a teló, rakhattam vissza a skint
)
Ez a flexfelrakás nem okoz semmilyen gondot ? Mennyi idő alatt rakja fel? Nem szeretném ha elcseszne vmit a telón
Szal akkor Moto.hs rá a telóra, lesz üres könyvtár és p2kman-nal feltöltöm.. P2KTools nem látja azt a könyvtárt ? Mert ha igen akkor azzal töltöm fel ... -
tomcat1977
csendes tag
Hello!
snt: Mindját küldöm a MOTO skint e-mailban, meg a telelpítéshez szükséges programot.
Telepítés menete valamilyen skin esetén (ezt valamelyik fórumból mentettem le, NEM SAJÁT MAGAM ÍRTAM LE, NEM AKAROK ÉKESKEDEM MÁS TOLLÁVAL, de nem akarom újból leírni)!!!! Köszönjük az eredti szerzőnek a leírást!
Induljunk ki abból, hogy letöltöd a dir2flex.exe-t. Elindítod és beírod a létrehozni kívánt könyvtár nevét, ami a példa kedvéért most legyen Piros. Enter the name of new directory: /a/mobile/skins/Piros
Rákattintasz a Create flex file-ra és az általad kijelölt helyen (pl. a Dokumentumok könyvtárban) kapsz egy Piros.hs fájlt. Ezt felrakod a telefonodra a PST-> Phone Programmer -> pFlex programjával. Ezzel a /a/mobile/skins/Piros könyvtárat létrehoztad a telefonodon, de nem látod, mert üres.
A netről letöltött skin fájlokat amik mondjuk így néznek ki, hogy Techno.dat, Techno1.dat, Techno.ski átnevezed Piros.dat, Piros1.dat, Piros.ski -re.
Ezután elindítod a p2kman.exe programot, de azt a verziót amelyiknél alul még megvan az Uploading path:
(A legújabbnál ez már nincs meg.)
Ide alulra beírod:/a/mobile/skins/Piros/
Majd szépen feltöltögeted a skin fájlokat a telefonodra. Az első fájl feltöltése után már látni fogod, hogy létezik a könyvtár.
Amint ezzel végeztél, átírod a fájlok atributumát 70000-ről 70004-re. Ki- és bekapcsolod a telefonodat. A Beállítások->Testreszabás->Kinézetben már látod és használhatod az új skinedet.
A moto skinnél a moto.hs fájl már létezik!
Egy hétig szabadságon leszek így ha lenne kérdés, csak 21-től tudok rá válaszolni előreláthatólag!
Üdv! -
snt
senior tag
Na, csináltam egy sima oldalt hogy külön http-n keresztül is le lehessen tölteni a skineket, ide is felfogom rakni ha lesznek jó cuccok, meg az FTP-re is..
Itt: Bővebben: link
Gyári Moto skint még mindig várom -
snt
senior tag
-
amargo
addikt
b+
pont lejárt az 5perc..
most látom, hogy a worms ot kézikönyvel meg ilyenekkel is adod. Hát árt így sem tudok mondani, de gondolom ez egetverően nem fog dobni az árán
írd meg, mennyit ér az eladása neked
pesti vagy?
amargo
szerk: ááá látom már a totyikodat
akkor az 500 gondolom OK a jagged-re, és a worms 1000? van egy ismerösőm aki pécsen tanul, ha nem megoldható a pest, gondolom kicsi a rendelési mennyiség. Megkérdem hétvégén, hogy jó e neki, ha elhozza (csak ez egy kicsit necces lenne.. na mind1, megkérdem tőle azért)
amargo
[Szerkesztve] -
amargo
addikt
-
snt
senior tag
Működik vkinek a javás 3D Phonebook és a Slideshow ? Nem megy fel, hibaüzenet a telón: ''Nem létező file''
Már 2x letöltöttem, de nem megy
A V3-as billiard viszont egész jó, a Golf az ugyanaz mint a V550 volt a Trial Golf csak ez nem trialViszont a Skipping Stones játékot hogy kell játszani, nekem nem tiszta
-
snt
senior tag
Hello!
Persze elküldöm, de felraktam az oldalamra is, úh letölthető http-n keresztül is:
Orange skin Bővebben: link http://snt-bazar.uw.hu/Orange.zip
T-Mobile skin Bővebben: link http://snt-bazar.uw.hu/T-Mobile_skin_Neon.zip
Szedjétek, amint kapok/szerzek cuccokat, azt lököm is fel FTP-re és az oldalamra is így letölthető lesz http-n keresztül is -
-
snt
senior tag
Amargo: Csináltam egy _V500 mappát az FTP-den, remélem nem baj, mellékeltem bele egy txt-t is, beírom ide is:
CSAK OLYAN SKINT TÖLTS FEL EBBE A MAPPÁBA AMI 100% HOGY MŰKÖDIK
VODÁS V550-NEL!
KÖSZI!
Sorry a nagybetűkért, nem kiabálás, csak azért írtam, mert nem minden skin műxik és hajlamos meghalni a teló a hibás skineknél...
Töltök még fel nemsokára egyéb cuccokat is a mappába, engedelmeddel
köszi! -
snt
senior tag
Királyság! Megy az Orange és a T-mobile skin is! Mondjuk a trémobil nekem nem tetszik, de az Orange elég jó!
Mostmár csak a Moto skin hiányzik, az meg mehetne a Neon helyére és akkor meglenne a Voda,Moto(Neon) és az Orange (Techno)
Így elég is lenne -
snt
senior tag
válasz
tomcat1977 #439 üzenetére
Hogy érted azt h a live gomb eltűnik és szolgáltató színe lesz, magyarul ugyanolyan lesz a jobb oldali gomb (ugyanolyan színű) mint a bal oldali ? Az nem gond annyira
Várom a leírást és a moto skint. Köszi! -
snt
senior tag
válasz
tomcat1977 #440 üzenetére
Köszi megkaptam, megnézem őket!
A gyári moto skin nagyon kellene, meg a leírás h hogy teszed fel úgy hogy a vodás is megmaradjon. -
tomcat1977
csendes tag
Hello!
Most délelőtt csak a Orange és a T-mobile skint tudom küldeni, a Motot csak délután mert a jó az otthoni gépemen van.
Akkor leírom azt is, hogy hogyan kell telepíteni!
Mindhárom skin eseténen a live! gomb eltünik (szolgáltató szine lesz), de ettől föggetlenűl, ha megnyomod a live! indul el!
Üdv! -
amargo
addikt
na, de nem volt megadva a user name.
jajj értem, hogy ezt csak belinkelted, hogy itt található meg és nem közvetlen linknek szántad.
Értem!
én csak azért írtam azt a linket, mert ha valaki web böngészővel rákattint akkor így le is tölti közvetlen.
amargo
szerk: adatkábelhez kis infó, nekem olyan kábelem vana mi tölti is USBről.
Régen meg olyan volt, hogy adatkábel és abba dokkolt bele a hálózati töltő, így az is töltötte.
[Szerkesztve] -
Arval
csendes tag
Eloben sajna meg nem szemlelhettem meg kozelebrol, ezert felteszem itt ezt a ket apro kerdest
:
1, szimpla usb-miniusb kabel kell ehhez a Motohoz is?
(tehat egyszerre lehet adatkabel, es tolto is rajta?)
2, GPRS netezesre hasznalja valaki?
ui: jelenleg c333am van, amivel akar 24 orat is netezek, ujraindulas, stb nelkulHasonlo modem kene
Es kivulrol bejovos a v550
-
snt
senior tag
Ma csináltam egy módosított Neon skint, mert már untam a rikítózöld színt, a végeredmény itt Bővebben: link
BluNeon skin by snt
Van hozzá háttérkép is, akár külön képként is felrakható
üdv!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
snt
senior tag
válasz
tomcat1977 #420 üzenetére
Hú, esetleg emailben el tudnád őket küldeni? Felteszed egy lemezre vagy cd-re és a munkahelyről elküldöd nekem, én meg felrakom FTP-re..
Orange (techno felülírva) és a T-mobile (Neon felülírva) is kellen, viszont a gyári Moto skint hogy tetted fel? Motonak hogy csináltál könyvtárt ? Működik teljesen jól, live gomb piros marad annál a skinnél ?
Email címem: snt01@freemail.hu
PLZ küld el és akkor én felrakom FTP-re! Köszi! -
Dzsimmy
aktív tag
bocs, az e550 mappába tettem őket!
-
Dzsimmy
aktív tag
Helló mindenkinek!
Amargo ftpjére feltettem egy slide show-t--->ez egy fullscreenes képnézegető és egy 3d-s telefonkönyvet!
Mind a kettő a v550 mappában van! -
tomcat1977
csendes tag
Hello!
Sajnos ftp-re nem tudok belépni mert csak a munkahelyemen van internet, itt meg a cég levédte, így sajnos nem megy. Lehet, hogy valamelyik ismerősömnél majd megpóbálkozok, de azt nem tudom, hohy mikor!
Az utolsó kérdésedre az a válaszom, hogy lehetséges, nekem jelenleg a következők vannak: gyári voda, eredeti moto (saját monto könyvtárban), T-mobile (neon felülírva), Orange (Techno felülírva) mindegyik saját ikonnal!
Tegnap megpróbáltam feltelepíteni azXPSilver 5.0, de félóra sza.akodás után fehér képernyő, negyed óra leszedés, hogy a helyet ne foglalja.
A skinek gyárilag át vannak nevezve, csak fel kell rakni őket.
Sajnos már nem tudom, hogy melyik oldalról szedtem le őket (legközelebb megjegyzem).
Üdv! -
snt
senior tag
Plz ide rakja fel vki a működő V550 skineket, az átnevezetteket! (Tehát tudjuk h melyiket kell felülírni) JA, olyan skint kellene, amivel az ikonok is gyáriak lesznek és nem marad vodás..
Amargo FTP-je:
cím: amargo.no-ip.org
user: guest
pass: (nincs, hagyd üresen)
Kérdés, megoldható az h pl. ilyen skinjeim legyenek:
-Vodafone (marad az eredeti)
-Moto (gyári skin, gyári ikonokkal)
-És mondjuk Orange vagy vmilyes más még..
A lényeg h a vodás skin vodás ikonokkal és a gyári moto skin gyári ikonokkal is vélasztható legyen...
Na, kicsit sok lett a kérdés/kérés -
snt
senior tag
Na, volt egy Moto nevű skin amit letöltöttem, ez a gyári moto skin, viszont 14 dat fileból állt, átvenezgettem őket Neonra és bemásoltam a Neon helyére, fehér halál
Képernyő villog, és semmi.. Akksi ki, belépés, pin-kódot kér, mákom van mert itt megáll és a P2KTools látja, letöröltem a szart és visszamásoltam az eredetit..
Szóval kellene az eredeti moto skin, de olyan ami műxik! Ja és h melyik skint felülírva megy, plz FTP-re rakjátok fel! Köszi -
szesa
senior tag
megoldhato hogy az animalt gifeket is lejattsza?
mer a csaj nem riszalja a segget -
snt
senior tag
válasz
tomcat1977 #411 üzenetére
Húú, itt nagyon sok oldal van, te melyikről szedted le a módosított skineket ?
Mondjuk egyszerűbb lenne ha felnyomnád Amargo FTP-jére, a cím feljebb van, nem sokkal kell visszamenni!
Viszont aki jó háttérképeket akar, az nézze meg ezt az oldalt: http://www.vxxxwalls.com/ -
snt
senior tag
válasz
Hello, köszi a választ!
Megnézem az oldalt és a skineket, sőt, jó lenne ha feltudnád tölteni a már 100%-osan működő skineket átnevezve Amargo ftp-jére! Ott mondjuk Egy V550 könyvtárba vagy a már meglévő E550-be!
Csak azért vigyázok mert egyszer már nekem is volt hibás skinek, fehér képernyő,villogás és nagy semmi, be is szartam h elcsesztem a telót
Hálistennek a progi látta a telót (szerencsémre ott ugye megáll a teló mikor kéri a pin-kódot, nem lép tovább, ilyenkor még látja a kábel)..
Nekem kellene az eredeti Moto skin mindenképpNa majd kutatokod és beszámolok az eredményről
-
amargo
addikt
válasz
Ha system file-nak rakod, gondolom nem fog.
Tekintve, hogy az attributumok vezérlik, hogy látszanak vagy sem, bizonyos alkalmazásoknál.
amargo -
tomcat1977
csendes tag
Hello!
Skinek szempontjából látogasd meg a http://www.motopage-links.uk.tt/, ha még nem ismered, itt van több link is, én általában ezeket használom.
Az én telómon jelenleg 4 skin van eredeti Moto, Techno, Neon ezek felülírva Techno helyett Orange, Neon helyett T-mobile, és Gnome de itt nincsenek ikonok mert a Vodkát letöröltem. A feltelepített T-mobile és Orange fájlnevei megegyeznek a könyvtár nevével (ezeket így szedtem le a netről). Ahogy Te is írtad kitöröltem az eredeti fájlokat és bemásoltam az újakat, újraindítás és már működik is.
Tanulságúl: volt olyan eset amikor a feltelepített skin hibás volt és csak a fehér képernyőt láttam. Újra csatlakoztatni kell a telót a kábelra, majd a hibás skint leszedni régit felrakni (érdemes őket lementeni), és az újraindítást követően már működik a régi skin.
Szedtem le olyan skineket pl. XP Silver 5.0, hogy több könyvtárba kell fájlokat bemásolni. Könyvtárak a következők a, audio,picture, skins, system. Ilyet már telepített valaki? Ha igen, hogy kell? Gondolom simán a megfelelő könyvtárba kell másolni a fájlokat? De a picture könyvtárba 40 fájlt kell rakni. Telepítés után ez mind látszani fog, ha nézem a képeket?
Üdv! -
amargo
addikt
Erre csak azt tudom mondani (a voda skint nem ismerem), de én annyit csináltam, hogy átneveztem a skint pl.: ha
- Neon (mappa), akkor az orange skin filejait is átneveztem Neonra és ment minden.
Viszont a csengő hangokat nem érdemes törölgetni
meggyepáltam és után ugrot egyet a csengőhangok kiválasztásánál, van ott valami x.db file, gondolom annak is tartalmaznia kell. De még nem néztem meg.
amargo -
snt
senior tag
Még 1 kérdés: Vannak ugye a gyári skinek a telón, V550 esetében
-Vodafone
-Neon
-Techno
Namost ezek a mappa nevek is. Viszont ha én letöltök egy teljesen már nevű skint (pl. Orange), aminek más a neve, több datból áll, akkor ugye azzal nem lehet simán felülírni a gyári skineket (más név/több dat), akkor lehet azt h kitörlöm a skin mappából a .dat és .ski fileokat és a teljesen újakat bemásolom a helyére ?Magyarul pl.: a mappa név Neon marad, de valójában mondjuk Orange skin van benne ? Kérdés az, hogy ez így működik e a telón, nem e csesz el vmit ?
üdv! -
snt
senior tag
Amargo: Okés!
Amúgy egy kérdésem lenne, ma kipróbáltam pár skint, de egyiksem működött rendesen...
Kérdésem az lenne, h ki milyen skint rakott fel (és honnan töltötte le) Vodás V550-re Fontos h gyári vodás V550-ről van szó, mert a gyári skinek érdekesen vannak megkreálva (a voda ikonok mindig megmaradnak ha pl. a Neont vagy a Technot írom felül)..
Olyan skin kellene, amilyen a gyári Motorola skin és tökéletesen megy a Vodafone skint felülírva, illetve még jobb lenne ha mondjuk a Neon vagy a Techno skint felülírva menne úgy, hogy az ikonok is kicserélődnek... (gy.k.: teljesen gyári Moto nevű skinhez hasonló lenne, gyári ikonokkal és kék színstílussal)
[Szerkesztve] -
snt
senior tag
amargo: Nem megy az FTP-d! Nem tudtam leszedni a Gnome skint sem.. De mindegy, utánakeresek googleben
Amúgy találtam egy V550-es oldalt, reméljük gyakran frissül majd: Bővebben: link
üdv! -
snt
senior tag
válasz
tomcat1977 #403 üzenetére
Magát a live menüt csak szoftvercserével tüntetheted el (ekkor ugrik a gari), viszont mint ahogy csináltad is, az ikonokat és a teljes skint ki lehet cserélni...
-
tomcat1977
csendes tag
Hello!
És ha megkérdezhetem hogyan? Simán kitörlöm a skint, de gondolom így csak a kinézete tünik el a teljes live! nem. Sikerült az eredei moto skint felraknom, de az ikonok csak akkor nem live-ok ha a moto skint használom, az eredtileg felarkottaknál maradnak a live! ikonok. -
Dzsimmy
aktív tag
válasz
tomcat1977 #401 üzenetére
Persze,hogy el tudod tűntetni!
Egyébként snt-nek: -igazad volt!nem a flexben van a videófelvétel és meg is találtam a telóban miután mástól tudtam szerezni egy flexet!
A flexben csak annyinak van köze hozzá,hogy a 0032_0001es seem fájlban le lehet tiltani és nekem sajnos pont ilyen flexem volt!De most már mindegy!köszönöm,hogy ennyire segítőkészek vagytok ezen a fórumon!
Egyébként v3-ban nincs videófelvétel! -
tomcat1977
csendes tag
Üdv mindenkinek!
A kérdésem az lenne, hogy a v550-ről el tudom-e tüntetni a vodka live!-ot teljesen úgy, hogy ne keljen az flexelni a telót.
Segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hobby elektronika
- Gitáros topic
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Akciókamerák
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Uplay
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...