- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecka17
aktív tag
Hi!
Volt már olyan valakinek ezzel a telefonnal kapcsolatban, hogy nem tudott sms-t kapni és fogadni sem? Nekem egy pár napja megtörtént, aztán 1 nap után kikapcsoltam, majd újra bekapcsoltam a telefont és akkor jött meg minden sms-em, és akkor kültde el azokat amiket előtte én elküldtem. Azthittem szolgáltatói hiba volt, de akkor ezekszerint telefon szoftveres hiba lehetett.
Nos? Valakinek ugyanilyen rossz tapasztalat? -
Fecka17
aktív tag
Hát akkor neked tényleg valami ultra jó akksis telefon kell!
-
Fecka17
aktív tag
Amit mondassz azt én is tapasztaltam, de viszont hogyha keveset beszélsz rajtaakkor nyugodtan elmehetsz otthonról, mert akkor úgy még bírja akár másfél napig is.
Most a rekordom az, hogy 4 napig működött a telefon egy töltéssel. (napi 2-3 sms, és 5-10 perc beszélgetés)
Viszont volt feljebb egy olyan hozzászólás amiben valaki azt kérdezte, hogy másnak is nyikorog-e a telefonja amikor kinyitja, meg becsukja.
Akkor azt válaszoltam rá, hogy nekem nem!
De mostmár egy pár napja nekem is csinálja, elég bosszantó kis hangja van, lehet ezzel valamit kezdeni? Szervízes tud vele valamit csinálni? -
Fecka17
aktív tag
Na hello srácok!
Mi a helyzet az új szoftverrel?
Semmi hiba? Minden full jó? -
Fecka17
aktív tag
Király vagy köcce!
Akkor ezt a szoftot tényleg felrakom rá!
De ha tényleg lesz valami rossz vagy jó irányú fejlemény akkor azt légyszíves írd meg!
Thx...
Csáó! -
Fecka17
aktív tag
Ejha, na jó lesz ez a szoftver... Csak tényleg ne fagyogasson meg ilyesmi!
Mekkora felbontásban csnálja a videókat?
Légyszi ha bármilyen bajt észlelsz a telefon működésében, pl. lefagyás, vagy kikapcsol magától, akkor írd már be ide, mert akkor nem rakom fel rá!
Köszi!
Szerk.: A témák is újak lesznek benne? Vagy ilyesmi?
[Szerkesztve] -
Fecka17
aktív tag
Hi!
Na én jövő héten be is viszem abba a GSm boltba a telefonomat amelyikben vettem, ezt az új szoftvert nekem is rá kell rakatni!
Milyen új funkciókat tud az új szoftver? ( a videókamerázás tényleg működik?)
Gyorsabb lesz tőle a telefon? Van valami hátránya esetleg? (fagyogatás, lassúság, ilyesmi?)
Mielőbbi válaszotokat előre is köszönöm! -
Fecka17
aktív tag
Itt egy kép a feketéről! -
Fecka17
aktív tag
Nekem fekete van, úgyhogy én a feketére vonatkozóra válaszolok!
A feketének NEM kopik a festése egyáltalán egyenlőre...
A feketének ugyanolyan ezüst a billentyűzete mint az ezüst kivitelnek.
A plexinek nekem még rajta van a fólia kívül belül, így erre nem tudok válaszolni...
Na hi! -
Fecka17
aktív tag
Az jó, de figy én ezek alapján állítottam be, ezután már csak aktiváltam az ügyfélszolgáltaon és már jó is minde garantáltan!
-
Fecka17
aktív tag
Akkor jó, lehet benyomod oda egy frissítésre!
-
Fecka17
aktív tag
Ezekkel a beállításokkal amiket én belinkeltem mért gratula ha működik? Kurva egyszerű az alapján beállítani, ha neked az alapján nem ment akkor neked gratula!
-
Fecka17
aktív tag
1 év garis és 73k volt
-
Fecka17
aktív tag
fekete és zsír újonnan vettem kártyafüggetlenül GSm boltban minden tartozékkal, bontatlan dobozban volt, és még most is rajta van a fólia! (1 hét után)
Szerk.: Mennyiért vetted?
[Szerkesztve] -
Fecka17
aktív tag
hát jah...
Szerk.: Neked milyen színű a v3-masod?
[Szerkesztve] -
Fecka17
aktív tag
Úgy hogy én autóval járok így több az esély arra, hogy mittudomén balesetet szemvedek, belémjönnek, stb... És ha ilyenkor nem tudom őket felhívni akkor miven???? Azt erre haraptak!
-
Fecka17
aktív tag
Persze, ilyen dumákat kell lenyomni, de dögivel, meg én ugye autóval járok mindenhova, aztán azért is sokkal meggyőzőbb nekik amiket mondok!
-
Fecka17
aktív tag
Csak egy pl.: (de improvizálj) Ha egyszer lemerül a kártyám és bajban vagyok majd segítséget sem tudok hívni, és hogyha előfizus lenne a kártyám akkor mindig tudnálak titeket értesíteni ha baj van, de így hogy ha lemerül a kártyám mindig rosszul érzem magam...
Találj ki ilyen jó kis dolgokat! -
Fecka17
aktív tag
Hát jah... A szülők már csak ilyenek.
Én is tanuló vagyok, de csak kisírtam az előfizus kártyát, felhoztam pár indokot hogy ez nekik miért is olyan jó! -
Fecka17
aktív tag
Egyébként ha előfizus lennél (mint én) akkor a neten is tudnád aktiválni az előfizetői jelszóval, meg a tel. számmal. De hát így jártál dominos barátom!
-
Fecka17
aktív tag
Aktiváláshoz szerintem ha dominos vagy akkor csak tel. szám, de mivel a saját telódról hívod még az sem, mert az nekik megjelenik!
Aktiválni ingyenes, nincs semmi havidíja, tehát nem kerül pénzbe egyik szolgáltatás sem. MMs küldáéshez szerintem kell a GPRs, de mondom nem kerül pénzbe, úgyhogy full mind1, hogy akrtiválva van e vagy nincs!
Memória: Menü-->pl. hangok-->hangokban benyomod a menü gombot--> és ott a legalsó (Szabad hely néven) -
Fecka17
aktív tag
Köszi, megvan a memória, az enyémben 5593Kb egészen pontosan!
Hát köszi, de szerintem szoftot nem hiszem hogy fogok házilag rátenni, én nem értek az iyesmihez, szerintem nagyon bonyolult lehet, meg akkor nekem el is veszne a garanciám! Én inkább majd bemegyek a bótba, azt megkérdem, csakaz a baj, hogy az ember egy ilyen telefonont nem hagy másnál 1, vagy akár 2 napig is!És akkor biztos ott kéne hagynom, mert biztos nem megy pikk-pakk ez a dolog!
-
Fecka17
aktív tag
Salak megy a dolog? Rájöttél hogy kell???
-
Fecka17
aktív tag
Én GSm boltban vettem 1 éév szoftver és hardver garival. Szerinted ott frissítenék nekem ingyen?
Olyankor minden letörlődik a telefonról? Úgyértem megváltoznak rajta a témák meg ilyenek???
Szerk.: Hol is lehet megnézni a memóját? Mármint nem a neten hanem a telcsiben!
[Szerkesztve] -
Fecka17
aktív tag
Hát figy, ha kártyafüggetlneül vetted akkor ezeket itt: Bővebben: link
Ha t-mobilban vetted akkor minden be van rajta állítva, csak kérnek kell a 1230-on az ügyfélszolgálaton, hogy aktiválják az mms meg a gprs szolgáltatást, és onnantól minden oké lesz. ez ingyen van.
Ha kártyafüggetlneül vetted akkor beállítod a dolgokat ami a linken van, és akkor utána hívd az ügyfélszolgálatot.
A link megnyitásához adobe acrobatra van szükséged!
Remélem tudtam segíteni! -
Fecka17
aktív tag
Neked melyik szoftver van rajta és hol rakattad rá?
Nagyobb lett tőle a memóriája? Még milyen előnyös és hátrányos változások lettek az új szoft.-tól?
Az enyémen ez van: R374_G_0E.40.79R
Köszi mihamarabbi válaszod! -
Fecka17
aktív tag
Hello!
Nekem is fekete V3-masom van, és nekem is serceg egy kicsit, akkor most megnyugodtam, hogy nem csak nekem!
Nekem nagyon bejön ez a teló, és eddig csak 1 hibám volt vele, mégpedig az, hogy egyszer mikor beszéltem telefonon és le akartam rakni hiába nyomtam a piros gombot, nem akarta letenni a hívást, aztán összecsuktam és még akkor sem, aztán egy fél perc után lerakta magátólNem értettem én ezt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Epson nyomtatók
- Medence topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest