- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
oettinger01
őstag
hát ha napi 5-10 percet beszélgetnék akkor lehet, hogy én is rekordot döntenék de én sokat beszélek nagyon (havi 40 körül van a számlám) mindíg mérem a kimenő hívások idejét és 15-18 órát beszélek egy hónapban. ezért idegesítő nekem ha folyton lemerül ilyen hamar a telefonom, mert ha autóval sem megyek ezen idő alatt akkor nem tudom tölteni sem ha nem vagyok itthon. az meg kicsit LOL ilyen telefonnál, hogy hordozgassam magammal a hálózatit és ahová belépek dugjam be tölteni......... lehet veszek egy másik telefont, nem szenvedek tovább ezzel. visszatérek a nokiához, abban még nem csalódtam soha...
-
-
THomas007
senior tag
Teljesen egyszerű felrakni ezt a szoftvert... Nekem 7Mb-os lett igy a telcsi meoriája.Bár azt nem tudom,hogy ezek után vissza lehet-e rakni a gyári szoftvert. A video felvétel egész jó!Most így hirtelen nem jut eszembe semmi nagy különbség a gyári és a motox.us-es szoftokon
-
Salak
aktív tag
Köszi a segítséget,beállítgattam ami nem ez volt.
Ha aktiváltatom,akkor mi kell nekik? Tel. szám csak?
Tehát aktiváltatni ingyenes? mms küldéshez kötelező a gprs?
Ezeknek havidíja van? Drágák? Dominoval is működik?
Előre is kösz,
Salak
Hol lehe megnézni a memóriát?
[Szerkesztve] -
orkester
őstag
Hát a szoftvergari elvileg arra van ha meghibásodik. Vagy nem? De lehet, hogy szó nélkül raknak rá másikat.
Memória: bemész pl. a hangokhoz, megnyomod a menü gombot és ott legalul van a szabad területek megtekintése.
Minden megmaradt a telón, csak a nyelvet is újra fel kell rakni.
Ezen az oldalon tanultam a legtöbbet: Bővebben: link
Viszont itt csak leírás van, szoft nincs hozzá!!!
[Szerkesztve] -
orkester
őstag
Itthon raktam rá.
Volt már Motorolám, volt némi tapasztalatom.
Most R374_G_0E.41.C3R_A szoft van, 0037es nyelvi csomaggal. Nem néztem mennyi erdedetileg a memója, de gondolom 5MB, most 6.5MB. Elvileg már lehet videot is felvenni, de még nem jöttem rá hogy. Más változásról nem tudok egyelőre, még csak 1 órája raktam fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest