- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zolikaDB
veterán
válasz
zolikaDB #1092 üzenetére
Amúgy igazad van! De te is tudod, hogy ezt a játékot végtelenségig lehet játszani...
Ez kvázi 40e... De az L7 csak 10-zel több... És az már bővíthető + penge... Ugyanakkor a V3i meg ''csak'' 60e HUF...
Szóval, remélem érted, mire akarok kilyukadni...
% éve vodafone-os vagyok, van digitgépem (Canon), laptopom (Toshiba), mp3 playerem (Sony)... Úh nem várok csodát...
Ha okostelefonra lenne pénzem, akkor azt vennék, de az kb 60-70e, most meg kb 30 a keret... Ráadásul ebből a pénzből egy nagyon jó kis telót kapok, jól felszerelve, és ami tuti: nagyon-nagyon tetszik (pedig ált nem külsőre veszek telefont!)!
Szóval, ez a helyzet! Plusz: elrakattam magamnak a vodánál
[Szerkesztve] -
st.hubertus
tag
válasz
zolikaDB #1088 üzenetére
Elvileg lehet.Van egy olyan, hogy firmware-frissítés/csere... ez kb úgy működik, hogy feltesz egy másik flasht a telefonodra (jobbára a gyárit érdemes vagy egy monsterpackot). Ekkor már nem lesz live-os. Viszont: kártyafüggetlen lesz, és ugrik a garancia is. Persze erre lehet azt mondani, hogy nem lesz baja. Nekem 11 hónaposan ment tönkre az E1-es hangszórója..
Valamint nem tudom, hogy ezt hogy is kell csinálni, legutóbb egy V360-ast frissítettem, a live menü el is tűnt, de hálózatfüggő maradt..
A vodás árra rádobsz egy tízest, és hálozatfüggetlent kapsz az electroworldben...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
zolikaDB
veterán
válasz
zolikaDB #1066 üzenetére
Srááácok, hát lámák vagyunk!
Rájöttem a telókönyv dologra- úgy lehet megoldani, hogy csak a telmemóriát mutassa a telefonkönyv, hogy kiválasztjuk, melyik hívócsoportot mutassa a készülék! Így az egyikbe besoroljuk a számokat, és csak azt fogja mutatni! Ez nekem így teljesen jó lenne!
Jah, vodánál, ha jól tudom, 27e FT! Ennyit megér, de a live menü...
Vkinek, akinek van, nem tudna képet küldeni a vodás displayről??? És a vodásban a jobbgomb a live oldalára mutat vagy meg lehet változtatni/ill. tud-e videót? (a független igen...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Linux kezdőknek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- RAM topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest