- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
_cirmos_
őstag
válasz
_cirmos_ #534 üzenetére
[link]
egyelőre ennyit találtam:
''A music player has been added and there is now an expandable memory card, with storage for up to 150 tracks. Airplane mode lets you use the music player whilst on an aircraft. You may have read that the V3i comes with Apple iTunes® software, but sadly this is not available in the UK version.''
az airplane mode nagyon pozitív, ezt igazából nem néztem ki a motorolából! -
[Anduriel]
aktív tag
-
He-Nike
aktív tag
válasz
_cirmos_ #526 üzenetére
Hát ha ugyanaz a szoft található abban a tellóban is ami a v3 ban is akkor nem épp a legtutibb a lejáccója, ugyanis ezek a tellók nem igazán erre vannak kitalálva...
egy két ellenérv: nem mutatja hány percnél jár épp a zene ha vége a számnak kezdi elölről nem pedig a következőt jácca, nincs neki beépített hangszínszabályzója (mély magas) nem szól valami szépen...ja és ami a lényeg állandó zenehallgatás mellett max 5-6 órát bír ki aztán már mehet is a töltőre...nembeszélve arról hogynemjácca le a vbr-t... ezek a tapasztalatok inkább az e398-as múltamból vannak, de hidd el ugyanez a szoft van a v3-on is (talán kicsit gyorsabb) nemhiszem hogy olyan nagyot újított volna a motorola a v3i-ben...
Nem lebeszélni akarlak mert nekem is nagyon teccik az a telló csak annyival nem jobb amennyivel többel elkérnek érte, mint a sima v3-ért... de ez csak egy vélemény
A következőt javaslom: 1. vársz míg egy kicsit míg lemegy az ára...
2. veszel egy sima v3-at és egy hordozható mp3 lejáccót (legrosszabb esetben is kibír egy hetet egy sima mini cerka ellemmel,és van EQ)
Énis ezt tettem Fényképezőm meg van...ennyi.
Az az 1 mpx-es kamera ami belevan építve szerintem sosem lesz olyan jó mint egy bármelyik alap digit fényképezőben...
A döntés a tied!!! -
He-Nike
aktív tag
válasz
_cirmos_ #517 üzenetére
Helló próbáld itt feltenni a kérdéseidet: [link]
Itt talán kevés embernek van ilyen tellója (vagy nincs is) elég drága telló lehet, tudását tekintve... Biztos jól meggondóltad azt a cserét az a telló már nem az igazi v3 feeling 20mm tehát már nem pengemoto nembeszélve a műanyag búrkolatról nem lebeszélni akarlak... de ha én lecserelném a v3-mamat akkor esetleg egy v3i jöhetne szóba...
de te tudod...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Quadro FX 570 eladó
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest