Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• He-Nike

aktív tag

válasz _cirmos_ #526 üzenetére

Hát ha ugyanaz a szoft található abban a tellóban is ami a v3 ban is akkor nem épp a legtutibb a lejáccója, ugyanis ezek a tellók nem igazán erre vannak kitalálva...
    egy két ellenérv: nem mutatja hány percnél jár épp a zene ha vége a számnak kezdi elölről nem pedig a következőt jácca, nincs neki beépített hangszínszabályzója (mély magas) nem szól valami szépen...ja és ami a lényeg állandó zenehallgatás mellett max 5-6 órát bír ki aztán már mehet is a töltőre...nembeszélve arról hogynemjácca le a vbr-t... ezek a tapasztalatok inkább az e398-as múltamból vannak, de hidd el ugyanez a szoft van a v3-on is (talán kicsit gyorsabb) nemhiszem hogy olyan nagyot újított volna a motorola a v3i-ben...
    Nem lebeszélni akarlak mert nekem is nagyon teccik az a telló csak annyival nem jobb amennyivel többel elkérnek érte, mint a sima v3-ért... de ez csak egy vélemény
    A következőt javaslom: 1. vársz míg egy kicsit míg lemegy az ára...
    2. veszel egy sima v3-at és egy hordozható mp3 lejáccót (legrosszabb esetben is kibír egy hetet egy sima mini cerka ellemmel,és van EQ)
    Énis ezt tettem Fényképezőm meg van...ennyi.
    Az az 1 mpx-es kamera ami belevan építve szerintem sosem lesz olyan jó mint egy bármelyik alap digit fényképezőben...

A döntés a tied!!!

Új hozzászólás Aktív témák