- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xervo
csendes tag
Sziasztok!Történt egy kis furcsaság:át akartam tölteni bluetooth-on keresztül a telómra egy mp3-at.Kiírta hogy kevés a tárhely és én kiválasztottam hogy törlök adatokat és ott megláttam a témák mappát...Volt benne 3skin scarlet,silver,moto.Ezek ha jól tudom a független moto skinei,csakhogy nekem live-os van...Egyet kitöröltem így lett elegendő hely és már tölti is rá az mp3-at
Kérdésem az lenne:Valahogy fel lehet ezeket a skineket szabadítani(V3vROHS)vagy hogy müködik?Mert volt kedves a voda bennehagyni a darabonként 200kb körüli méretü témákat
GRAT
[Szerkesztve] -
Xervo
csendes tag
válasz
Norsuie #1247 üzenetére
Helo!Én mindenképp a függetlent ajánlanám!Nekem vodás és ezért live-os V3-am van és hát a live....Na az egy rakat f*s!Bár van azonkívül két téma és a live-ot is ki lehet venni a softgombról de mind3téma gusztustalan szerintem,és az ikonok amugy is megmaradnak.Szal ha v3-at vodnál v3i-t függetlenül vennéd akkor én a v3i-re szavazok.Ui:Nekem a sima v3amon már lötyög a flip,igaz nem hímestojásként bántam vele...
LE A LIVE-AL!!
[Szerkesztve] -
Xervo
csendes tag
Sziasztok!Egy kis segítséget szeretnék kérni,nemtom jó helyen járok-e.Van egy Vodafone-os Motorla V3-am(ROHS).Szeretném modemnek használni a telefont az ''ingyenet''-hez(Indexnet,Freestart)De ha bluetooth-on vagy kábelen kapcsolódok modemként mindig hibát ír,beírtam a behívószámot a telefonba is felhívtam és ezt mondta:''A szám hívása nem engedéllyezett''<- Ezzel mit lehet kezdeni?Meg kéne rendelni,hogy tudjak 0651-es számokat hívni?Ha valaki segítene azt megköszönném
[Szerkesztve] -
Xervo
csendes tag
Akkor nem csak az enyém ilyen....De ezen kiakadtam,jobb minőségre számítottam,pár hét használat és nyikorog?Februárra szét is esik?
Ezért adtam ki pénzt
Mostmár mind1 ''addig nyúzom míg szét nem esik''
Viszont ha csak az asztalon van a telefon,öröm ránézni.Más: Ti észrevetétek hogy a gomboknál lévő gumicsíkok világítanak sötétben?Nem vagyok hülye nem a gombvilágításra gondoltam
Hanem ha full sötét van és nyomogatod egy darabig...Nyitvahagyod és amikor már elaludtak a fényei,akkor halványan világít az a gumicsík
[Szerkesztve] -
Xervo
csendes tag
Hi!Nektek nem nyikorog a flip?Nekem pár napja kezdett el,de minden nyitásnál csukásnál jó hangosan,ezt megelégeltem,és fujtam rá egy kis WD-40-et
Tökéletes lett anyira hang nélkül nyilik hogy azt elsem hiszem
-
Xervo
csendes tag
Hy all!Van nekem egy Live!-os V3-am.Szeretnék rárakni egy planetmotox.net-ről letöltött monstepackot(flash&flex egyben)Ami kártyafügetlenné,és live!talanná tenné.Bootloaderben elindítom a telefont,a p2k driverét jelölöm ki neki,felismeri,a telefon ki is írja,hogy ''transfer mode''.Ekkor elindítom a PST 7.2.3-omhoz tartozó MultiFlexFlash-et kiválasztom a flash-et és bepipálom a ''Override existing....'' és a master reset és a clear-t.Rámegyek hogy start,''Creating image file''ez elmegy 60%ig és megál(vagy 100%nál) és kiírja ezt:''FLASH failed!***error*** Unable to connect to the subscriber unit.Unable to get string descriports.''XP Sp2-őm van,skn6371C adatkábelel próbáltam.
Mi lehet a probléma?Kérem segítsetek!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Horizon Forbidden West
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Yettel topik
- Path of Exile (ARPG)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Autós topik
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged