- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crafter32
őstag
Ez nem normális dolog. Alapból hazudik a Samsung és még mi írjunk levelet neki, hogy légyszíves már mégis megjavítani az ipari hulladékot. (Nekem is Samsung van). Apple kifejezetten utálom, de abban igazuk volt, hogy nem megbízható technika így még nincs náluk.
Csodálom, hogy ebből még nem lett botrány, mint az akkumulátorokból, bár itt a repülőgépen nem mondják most be kérjük a Samsung telefonokat kikapcsolni. -
[Anduriel]
aktív tag
Nem, mert őszintén szólva úgy voltam vele, hogy ennyi energiát nem ér meg nekem.
Összeszámoltam, hogy az elmúlt 1,5 évben kb. 5M Ft értékű terméket vásároltam tőlük, a vállalkozásom egyik szolgáltatása is egy Samsung tabletre épül(t), de ezután nem vásárolok semmit tőlük.
Ezt leírtam, de gondolom nem ez a számukra kevés pénz fog nekik hiányozni, hisz tavaly is rekord bevételük volt. Mindenesetre kellemetlen tanulság.
Sajnos az a tapasztalatom, hogy itthon a "customer service" kritikán aluli, tisztelet a kivételnek.
-
[Anduriel]
aktív tag
Sajnos nálam egyáltalán nem így történt, írtam hivatalos levelet a Samsungnak és annyit írtak, hogy kivizsgálják, majd utána, hogy a szerviz véleménye alapján nem javítják. Azóta is itthon mutogatom néha a "mechanikailag sérült" telefonom az ismerőseimnek, hogy keressék meg rajta a sérülést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest