- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Netfone
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Anduriel]
aktív tag
Nem, mert őszintén szólva úgy voltam vele, hogy ennyi energiát nem ér meg nekem.
Összeszámoltam, hogy az elmúlt 1,5 évben kb. 5M Ft értékű terméket vásároltam tőlük, a vállalkozásom egyik szolgáltatása is egy Samsung tabletre épül(t), de ezután nem vásárolok semmit tőlük.
Ezt leírtam, de gondolom nem ez a számukra kevés pénz fog nekik hiányozni, hisz tavaly is rekord bevételük volt. Mindenesetre kellemetlen tanulság.
Sajnos az a tapasztalatom, hogy itthon a "customer service" kritikán aluli, tisztelet a kivételnek.
-
[Anduriel]
aktív tag
Sajnos nálam egyáltalán nem így történt, írtam hivatalos levelet a Samsungnak és annyit írtak, hogy kivizsgálják, majd utána, hogy a szerviz véleménye alapján nem javítják. Azóta is itthon mutogatom néha a "mechanikailag sérült" telefonom az ismerőseimnek, hogy keressék meg rajta a sérülést.
-
[Anduriel]
aktív tag
válasz
Crafter32 #23 üzenetére
Pontosan ugyanezen a problémán mentem keresztül a Samsung szervíznél, a telefon patika állapotban volt, tokban, mégis arra fogták, hogy mechanikai sérülés van rajta.
A Motorolának úgy látom, hogy Angliában van motocare szolgáltatása, ha itthon is lenne az valószínűleg segítene az eladásokon, mert pont a tartósság a legnagyobb félelem szerintem ezzel a kategóriával.
-
[Anduriel]
aktív tag
Magyarországon jelenleg egy helyen kapható (alza.hu) a motorola.hu is ide mutat, viszont ott az ár nem 525, hanem 500e. Nem sok különbség, de valamivel azért "olcsóbb".
Aki esetleg szeretne ilyen telefont és van lehetősége ausztriába rendelni az szerintem sokkal jobban jár, mert ott az induló ár 1200 EUR, ami hírlevélre történő iratkozással 1080-ra csökken és jár hozzá ajándékba egy moto buds+. Ezen kívül kedvezményesen lehet kötni rá akár 3 éves balesetbiztosítást is (1 év ingyen jár most).
A külső kijelzőre hol lehet várhatóan majd venni üvegfóliát? Aliexpress?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest