Új hozzászólás Aktív témák
-
zaskar
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen telefont egy idősebb családtagnak, egy régi Xiaomi-t váltott. Teljesen nem érzem magam hülyének műszaki téren, de nem találtam meg, hogyan lehet egyszerűen és gyorsan úgy lenémítani a telefont, hogy csak rezegjen. A Xiaomi-n felülről lehúzva a menüt, volt erre egy dedikált kapcsoló. Itt csak egy "Ne zavarjanak" gombot látok, amit kipróbáltam ugyan, de mindkét állásában csörgött a telefon, nem rezgett. Előre is köszönöm a segítséget. -
-
vence
aktív tag
válasz
cápauszony #310 üzenetére
Valami hw-tesztet kellene futtatni esetleg ...
(én ebben nem vagyok képben).Ha nem segít a factory r., akkor ez bizony csip-hiba is lehet ...
és jobbik esetben >> gari ...Reset után próbáld ki, mielőtt még több App-ot telepítenél !!
Egyébként sajnos egyre több a "rejtélyes" szoftver-hiba is,
gyenge kódolások, nem megfelelő tesztelések, stb.Épp most olvastam, hogy egy nagy Eu. telko-nál komoly gondok vannak az eSIM-ekkel.
-
cápauszony
újonc
Sziasztok
Nem nagyon találtam rá megoldást külföldi fórumokon se.
Bluetooth nem kapcsol be, vagyis bekapcsolni be lehet de egyből ki is kapcsol.
Az elején még tudtam használni, aztán idővel elkezdte ezt a hülyéskedést, akkor még újraindítással legtöbbször sikerült működésre bírni, de mostmár azzal sem.
Fórumokon írták hogy a factroy reset sem segített ezen.
Valaki tud erre megoldást vagy találkozott már ezzel? -
depmod
aktív tag
Én anno küzdöttem a kamera burkolat-védőburkolatok furcsa, pikkelyesen leváló problémájával. Elküldtem garanciális szervizre, kicserélték mindkettőt.
Most újra előjött, 1 hete vettem észre, hogy megint ugyanaz jött elő.
Elegem van, már nem tudom hogyan védeni az eszközt, elhúzható tok mögött csücsül a kamera, nincsen mosogatva, törölgetve óránként. Eddig minden telefonom tökéltesen működött, de ez a G84 most szívat meg másodszorra.
-
loulou
csendes tag
válasz
junior11 #306 üzenetére
Én is alap használatra vettem, nekem 5 napig elvan egy töltéssel csak telefonálásra és alkalomszerű interneztezésre. Szerintem megbízható, sallangmentes készülék stock Androiddal. A g84 az gyengébb változat, közel 30 grammal nehezebb, LCD kijelző Oled helyett, tehát sötét módban is fogyaszt.
-
sellerBP
tag
válasz
junior11 #304 üzenetére
Igaz nekem még mindig megvan 12/256-os verziója most múlt 1 éves. Másodlagosnak nálam bőven jó. Értesítések jönnek. Memóriát meg ennek is ki lehet bővíteni virtuálisan is gondolom 8GB-ost verziónál is. Kijelzője szép.
Android főverziő 14-es, hogy lesz-e rá 15 az már kérdéses. De alap használatra megfelelő budget telefon. Akku üzemidő, 1 nap max, ha nyomkodod, ha nem akkor 2 nap. -
junior11
veterán
Sziasztok, manapság mennyire "használható" még ez a telefon 8/256-os változatban? Apámnak lenne, átlagos felhasználás, semmi játék, lényeg a megbízható, stabil működés, jó akkuidő, és telefonáláskor ne legyenek gondok. Min. 3 évig használná. Köszi szépen minden tanácsot.
-
Permet Elek
senior tag
Sziasztok. Januári biztonsági csomagnak nem kellett volna jönnie?
-
depmod
aktív tag
ez a telefon eleinte bugosan működött, miután vagy fél éve pofánvágtam egy resettel, azóta semmi baj. Jómunkásemberként megcsinál mindent nálam biztosan, energiatakrékosan, de nem SpaceX sebességgel. A mostani 65e ft-os új árát bőven megéri, feljebb azért bőven van erősebb és többet tudó ketyere. Van Iphone-om céges, egyszerűen én nem bírom rászánni magam a használatára...
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. Nem gondolom, hogy teló specifikus lenne, de az előző telón jól működött, itt viszont nem találom a hibát. Google térképén megosztanám a helyzetemet a családdal, de csak a pár órás opció van.
Az "Amíg ki nem kapcsolja ezt", az nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Úgy tűnik, 2023 őszére érkezett meg a Motorola, de talán az egész középkategória legsokoldalúbb ajánlata.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest