- One mobilszolgáltatások
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
Sziasztok!
Jelen állás szerint a cikk és a Mobilarena videó is meggyőzött, hogy a Xiaomi Note 12S és a Realme 10 alternatívájaként kezdjek el vele szemezgetni. Ha jól megy minden, holnap meg is tapogatok egy példányt az MM-ben, egész jó áron is van náluk.
Néztem, hogy vannak hírek Android 13 és Android 14 vonalról is. Remélem, azért lesz érdemi frissítés az idők során. A Xiaomi is kényelmesen el tudta húzni a frissítést a MIUI-nál a Redmi 9T-m esetében.
Vigi
-
fradi81
veterán
Ez a digi roaming/gyenge voda térerő miatt zabál ennyit ugye? Lassan már egy napot sem fog kihúzni. [kép]
-
bazsimano
őstag
Sziasztok!
Végig olvastam a topicot..van itt minden
Kisgimnazista gyerkőcnek lesz első telefonja. Leginkább azért lesz rá szükség, mert egyedűl jár majd suliba és elérhető legyen.
Valami minimális játék engedélyezve lesz, hétvégén, de kérdésem, hogy mennek rajta rendesen?
Továbbá mennyit bír az akksi?
Ahogy fentebb írták most 70 körül van és ennél többet nem is nagyon szándékoztunk rá költeni...70-80 körül mondhatni nincsen jobb?
Ezek a redmi 12 verziók ehhez képest?
Előre is köszönöm a válaszokat!
B. -
Lozi8
tag
Az egy nagyon baráti ár érte ...
-
Tristis
őstag
Most igen kedvező áron beszerezhető 2 év EMAG garival: 71.500 Ft
-
-
peter7410
csendes tag
Sziasztok! Két kérdésem lenne a telefonnal kapcsolatban, amit most kaptam meg céges telónak:
1. Tényleg nincs benne gyári zenelejátszó, vagy csak én vagyok béna és nem találom?
2. A navigációs gombok sorrendjét lehet változtani? Ha igen, hogyan?Köszönöm előre is ha valaki tud segíteni!
-
konci79
őstag
Sziasztok.
Nejem a telefonjáról nézne filmet kivetítve a tv-re. Hogy lehet ezt összehozni?
Wifi directet próbáltam, de nem akar összejönni, a tv-n nem látom a mobilt, ill. csak hangot akar lejátszani.
A tv egy Lg UQ8001.
Firefox böngészőből próbáltuk. -
Bizsu71
friss újonc
Sziasztok.
Nem tudom jó helyre írok e .
Olyan bajom van hogy a g72 nem frisít...azt írja hogy nem kompatibilis a frissítés a telefonon lêvő verzióval.esetleg tus valaki valami megoldást?
Köszönöm -
qwertz0
csendes tag
Eddig sehol sem találtam, hogy QC vagy PD szabványú töltést használ a G72.
Valaki tud erre hiteles forrást?
-
fradi81
veterán
Ma éjjel nagyon üvöltöztek kint visszhangzott az utca, gondoltam felveszem, a felvett hang tompa, gyenge minőségű, mintha le is vágna bizonyos részeket, nálam ez az amiben leszerepelt, minden másban ok.
-
Lozi8
tag
Értem az iróniát . Én 77900 ft-ért vettem , egy Iphone 13 Pro Max mellé . Ezért az árért ez egy tőkéletes telefon. Nyílvánvaló , hogy nagy elvárásokat ne támasszunk vele szemben , de - példáúl - nappal , jó fényviszonyok mellet a 108 Mp az 108 Mp . Képernyőidő nekem - jó van benne játék is - most 6 óra 36 perc , egy napja és 9 órája megy és még van 27 % . Jó , néha " döccen " egyet , de ez belefér . Szerintem...
-
Akelaus
senior tag
hmmm... én ennyire nem vagyok kritikus, mert nálam az hogy 4G+-ról levált 4G-re elfogadható, főleg az előző telefonnal tapasztaltakat összevetve (Redmi note 5 valami).
(különben a térerőhöz visszatérve: mikor kínlódtam az előző telefonnal, betettem a kártyát egy ájfonba, és az említett Tab-ba, is hátha a telóval vannak gondok. Pont olyan sz.r volt azokkal is a Voda hálózata)
Ez a zenehallgatás közbeni dolog nálam nincs, vagy még nincs. Kamera nekem oké.
Viszont olvasgatva, hogy ki mit vett észre.. elgondolkoztam, hogy is lett ez tesztelve akkor a cikk elkészülte előtt?
Mert ezeknek (térerő/Wifi) ott is ki kellett volna jönnie.
Én elvagyok a telóval, meglátjuk mi lesz később.
Gcam még felkerül rá, ha találok hozzá, és ha lesz időm. Kíváncsi vagyok azzal milyen képek születnek. -
Akelaus
senior tag
"Nyomok egy Repülőmód be-ki és láss csodát, ugyan azon a szent helyen lesz 4G." ilyen nálam is van, bár legalább nem Edge sebességre dob le.
Amit észrevettem, hogy a wifi (is) elég érdekes, ahol a lakásban más vígan megy, ez a teló átvált a mobilnetre, mert szerinte gyenge. Van egy kínai tab-om, az ott vígan működik. Tegnap az erkélyen ledobta az 5GHz-s netet, de a 2,4-et tartotta, Viberen úgy beszéltem.
Nálam be van kapcsolva a többféle hangerő, illetve mozgatásra bejön az AOD, viszont nem változik a hangja a zenének amit hallgatok. Vonatoztam mostanában, ott random felébredt, közben ment a zene, és oké volt.
Gyorsan lekopogtam! -
Zoo114
csendes tag
,,ha felébred a telefon":
mondjuk ha az asztalon fekszik a telefon kikapcsolt kijelzővel és kicsit meglököd, vagy rákoppintasz, akkor bejön az AOD. Nálam ekkor történik egy hangváltozás zenehallgatás közben. A beállításokban most kikapcsoltam a ,,többféle Hangerő"-t. Most úgy tűnik, hogy nincs hangerő változás. kopp kopp kopp
A térerőre visszatérve: kb. fél óra alatt költöztem át a Mi 9 Se-ből a G72-be. Kicsi az esély, hogy pont ebben a fél órában kapcsolta le a voda a 3G-t.
Ezen felül ami még érdekes a számomra: Kint vagyok a garázsba és csak E hálózatom van. Nyomok egy Repülőmód be-ki és láss csodát, ugyan azon a szent helyen lesz 4G.
Én a telefon hibájának tudom be -
PpenoO
őstag
A Motorolával az a baj, hogy 99%ban nem javítják a hibákat 2 fő verzió frissítés során sem, a support fórumon meg megy a süketelés (az xy fejlesztőcsaptatunk dolgozik rajta, nemsokára meglesz a javítás...). Lenovo tehet egy szívességet...Mindig is moto telefonom volt, de ameddig nem változtatnak a hozzáállásukon több készülékem nem lesz tőlük, az tuti.
-
Akelaus
senior tag
Ezt hogy érted: "ha felébred a telefon" ?
Én sokat hallgatok zenét vele, jacken keresztül, de ilyet nálam (még) nem csinált.
Értesítéskor van, hogy változik a hangerő, de az talán az előző telefonnál is elmondható.Térerő: mivel én is a Vodafone hálózatát használom, az elmondható, hogy elég érdekes..de! az előző telefonommal sem volt jobb.
Én ezt nem a készülék hibájának tudom be, hanem a Vodafone lelőtte a 3G-t csak épp a megmaradt hálózat képtelen kiszolgálni az embereket.
Sokszor látom, hogy 4G...aztán egyszercsak 4G+ ugyanott.
Sőt ha wifin van a telefon egy idő után már csak 4G-t mutat.
Gondoltam jobb lesz majd, ha a Digis ügyfelek is átkerülnek, akkor fejlesztenek. Úgy tűnik nem.
Magával a készülékkel ilyen szempontból nincs bajom. -
Zoo114
csendes tag
Nem, ez vodás kártyával csinálja. Azóta még találtam 1-2 hibát. Ha Bluetooth-on keresztül, vagy kihangosítva beszélek a telefonon, akkor elég gyakran bontja a telefonbeszélgetést.
Jack-en vagy bluetooth-on hallgatva a zenét változik a zene hangereje, ha felébred a telefon. Na most ez akkor tud igazán zavaró lenni, ha a telefon a zsebedben van és futsz, sétálsz, mozogsz.
Ilyen szar telefonom még soha nem volt. A legjobban a hálózat/térerő az, ami miatt ripityára tudnám törni. -
Én 13
csendes tag
Üdv. Olvastam a tesztet, ezek szerint az AOD nem úgy működik mint más telefonoknál, hozzá kell érni, hogy láthatóak legyenek az értesítések.?
-
DraXoN
addikt
Mondjuk én a Huawei Mate 20 X 5G készülékkel eléggé sokszor látok "csak Edge" hálózatot mióta lelőtték a 3G-t
... naaagyon sok helyen még mindig nincs 4G jó lefedettséggel. (korábban a "legalább 3G" már egész jól állt).
Ahol lakok (Tóalmás), most júniustól lett a Telekomnál 5G ... papíron, mert sebességbe kb. azonos a 4G által nyúltottal... igaz, korábban a térerő is szakadozott a településen, most legalább már stabil (ez mindenképp változás).
-
Zoo114
csendes tag
Olyan észrevételem lenne a telefonnal kapcsolatban, hogy az elődhöz képest (Mi 9 SE) érzékenyebb, de inkább gyengébb a hálózat. Sok esetben 4G helyett csak E hálózatom van. Pedig se lakcímem, se az előfizetésem nem változott. Valaki tapasztalt hasonlót?
Üdv!
Z -
Lozi8
tag
Kikapcsoltam a Moto Gametime-ot.
-
Lozi8
tag
Segítséget kérek . Játék esetében ( nem indul) , azt írja , h "Unable to initialize the Unity Engine " Mit kellene csinálnom ? Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Synology NAS
- One mobilszolgáltatások
- SSD kibeszélő
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Építő/felújító topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest