- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- One UI zápor szórta meg Európát
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
milan26
senior tag
Én most vettem meg nemrég ezt a készüléket a Telenortól, pár napja használom, már be is laktam. Meglepően jó, pláne az áráért. Fényképek olyanok-amilyenek, tényleg nem az erőssége, pláne rossz fényviszonyok között. Ezt leszámítva alapvetően remek telefon. Üzemidő elképesztően jó.Nem igaz, hogy túlmelegszik. Iphone-ról váltottam, én azt gondoltam hogy majd a sebességgel lesz bajom, az androidnak meg örülni fogok, hát fordítva lett.
Ha nem is annyira gyors mint az almás készülék, nem lehet rá panaszkodni. Az én fejemben még a régi androidos kép élt, ami csúnyán belassul, ez ma már szerintem legfeljebb a legalsó kategóriában van csak.
Android viszont nagyon kusza az ioshez képest, pedig ezen a Motorolán elvileg egy tisztább fajta van. Appokban sincs előnye, ahogy iosben itt is általában egy app van, ami rendesen, jól működik. Meg az itt-ott megjelenő reklám is zavar, iosen nem volt egy darab se. Persze ez sem gáz igazán, majd megszokom. Két év múlva ha lesz elérhető árú iphone, tuti újra azt veszek, most is azt vettem volna ha van, de addig is egészen biztosan nagyon jól elleszek ezzel a Motoval is, ami üzemidőben kb két iphone-al ér fel.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Olyan ajánlatot tesz a Motorola százezer forint alatt, amit nehéz lenne visszautasítani.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest