- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loik
aktív tag
válasz
Donki Hóte #105 üzenetére
Egyetértek mhydas99 fórumtárssal, sajnos a Motorolák gyenge pontja a kameraszoftver. Nekem volt Moto G54 és Edge 40 Neo, mindegyik botrányos képeket csinált. De az általad leírtak alapján a felső kategóriában sem jobb a helyzet.
-
mhydas99
senior tag
válasz
Donki Hóte #100 üzenetére
A kamera szoftver updatere ne vegyel merget. Motorola egesz egyszeruen nem tud jo szoftvert irni kamerara. Mondjuk ugy hogy kb. 20 ev hatranyuk van a googlehoz kepest...
-
Garzonrobot
junior tag
válasz
Donki Hóte #100 üzenetére
Hardver önmagában kevés, használható szoftver nélkül sajnos sovány vigasz. Nem ez az első teló ami a szoftver miatt hullik hamvaiba fotózásnál.
Motorola eddig úgy tudom nem remekelt a frissítésekben, magam részéről nem szeretnék várni éveket hogy jó lesz e vagy sem ha most veszem meg a telefont (nem veszem meg). Tehát nálam elvérzik. Pár hónap vagy év múlva meg lehet majd nézni újra ha van szoftver upgrade, addig sajnos nekem így kevés a végeredmény.
Sajnos, mert maga a teló meg nagyon is tetszene.
Az összehasonlító videóban jól kijönnek a gyengeségei. Hétköznapi használat mellet nem lehet vele jó képeket lőni üzembiztosan. A videózás is olyan amilyen de az mondjuk engem nem érdekel annyira.
Gcam megoldás lehet hogy meglegyen a jó szoftver is, de egy új telefonon én nem szeretnék még ezzel bajlódni ha kiadtam érte a pénzt, abban benne kell hogy legyen a szoftver (ára) is. Motorola ceruzája amúgy sem fog vékonyan.A két linkelt kép között van bőven különbség ezt nem vitatom, a hardver tudná a maga részét
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest