- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sempronnn07
csendes tag
válasz
kisscidar #194 üzenetére
Meg tudom erősíteni #195-öt, nagyon erős a vibramotor. A hívás minősége és hangerő is korrekt.
#193 - ujvendeg
a cikk írásakor ez árak még nem így voltak, Edge 40 200e Ft volt és bőven volt kapható 30 Fusion 160 körül. Itt a fórumon is ki lett vesézve, hogy van, akinek bőven elég a 30F.
MOST már tényleg egy árban van a kettő, és csak a 25-30%-kal magasabb processzorteljesítményért nem éri meg a 30F. -
Rudiaszarvas
tag
válasz
kisscidar #194 üzenetére
Nekem egyikre sincs panaszom. Ami nekem topp ebben a készülékben, az az ujjlenyomat feloldás... Eddig minden készüléknél kb 1nap után kikapcsoltam mert pontatlanok voltak... De komolyan volt eddig vagy 5 különböző márka/típusú készülék nálam (mindegyik felső/közép kategória) képernyő alatti ujjlenyomat olvasóval de mindnél kikapcsoltam... Ez hetek óta ha 1x tévesztett... Amúgy mindennapi használatra kiváló telefon.
-
sempronnn07
csendes tag
válasz
kisscidar #182 üzenetére
14 nap a minimum, annál kedvezőbb lehet az ügyfél érdekében.
Ezért rendelek eMagról, ott saját hatáskörben 30 napra terjesztik ki a 14 napot + szinte mindent ingyen szállítanak.
Ráadásul inkább berendeltem az újat és csak azután küldöm vissza a régit, könnyebb lesz úgy átköltözni.
(Media Markt is 30 napot kínál.)
Tudom, hogy minden olcsóbb lesz, de feleségemnek már SOS kellett egy telefon, mert a régi akksija haldoklott. De végképp tuti deal, a kamerát és az SPent leszámítva az S22 Ultrámnál is jobban tetszik és jobb is sokminden apróságban. (Pl. a Ready For sokkal jobb, mint a Dex)
Always on Display, és a gombok cseréje nagy fájdalom. (De AOD-ra ott van a Music lighting ingyenes app, gombok cseréjét pedig én úgyis az LG-nél megszokott gesztusvezérléssel használnám.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A lapcsalád Alapelvei itt is betartandók!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest