Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Leica kamerával szerelték a Xiaomi Civi 5 Prót is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
krizitomo
tag
válasz
Kiskutya #1029 üzenetére
az a baj ezzel, hogy tenyleg fogyasztoi tarsadalom vagyunk es tudom is, hogy mit nem kene csinalni, de amikor jon a kollega es kicsapja a szemem egy olyan telefonnal, ami messze tobbet tud, mint az enyem, jobban nez ki, stb, csak beindul az emberben, egyfajta birtoklasi vagy
dehat ki van ez talalva, nem veletlenul vannak ezek a mezesmadzag huzogato szakemberek alkalmazva, az ilyen cegeknel, hogy az ilyen gyengebb akaratereju emberek tudatalattijat kicsit megsimogassak, mint az enyem, vasarlas lesz belole. en is ellettem volna meg a p30 proval, ha a jozan paraszti eszemmel gondolkodom, de az csodot mondott
ugyhogy igen, nekem is foleg a raunas, az ujra es jobbra vagyakozas, nameg a hulye szankciok (amiket a mai napig nem tudok feldolgozni, hogy ebben a formaban miert volt szukseges) azok, amik valtasra, kesztettek.
Új hozzászólás Aktív témák
A lapcsalád Alapelvei itt is betartandók!
- Xiaomi 14 Ultra (16/512GB) Fekete, Független, Makulátlan Állapotban! 1év Garancia!
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest