Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
Motorola DEFY - MÉLYVÍZ - Belépés csak úszóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rothadt
aktív tag
üdv!
szeretném a jelenlegi wiui 2.10-est egy kicsit a magaméra formálni, csak saját célra... érdeklődnék, hogy miként tudom az aromát szerkeszteni, de ismertetőt erről csak az xda-n találtam, ami ugye angol nyelvű és az angolom hagy némi kívánni valót maga után, a javát megérteném, de inkább magyarul informálódnék a témában. tud vki segíteni? egyelőre az adw launcher ex-et és swiftkey-t szeretnék implantálni, meg kivenni ezt-azt. várom a segítségeteket, köszönöm.
(keresés a témában -persze lehet nem volt elegendő- nem hozott eredményt) -
Csendeske
aktív tag
válasz
StefanBraun #47 üzenetére
Én szívesen kipróbálnám!
-
StefanBraun
aktív tag
Nemsokára kész az általam átvariált Mokee OS .Jelenleg tesztelem még.Ha lesz rá igény és valakinek van kedve kipróbálni akkor feltöltöm valahova.Blogomban nyomon lehet követni róla az általam szerkesztett eddigi változtatásokat.
-
hargitomi
tag
http://roms.custom-android.de/files/Roms/Defy/CM7/WhiteRabbit/roms/WhiteRabbitEdition-1.7.1.zip
Ugyanúgy kell telepíteni ,mint egy sima gb romot, szabof1 leírását megtalálod a logout blogjában, de röviden:
recover, wipe cache/dalvik ( ha nem CM7en vagy akkor wipe data, ha igen, akkor is jót tesz), utána install zip from sd card, és onnan az aroma végig vezet. -
szabof1
őstag
Javítottam a defy.fxhosting.hu listázójában a linkek képzését és most már minden töltődik le szépen.
-
bruti01
őstag
hali köszi de a gari miatt kell ujratoljam a rendszerét. ezért kell egy sima mezei cee
-
w.miki
veterán
nálam is a white rabbit 1.7.1 lett a legjobb eddig
de ha etooo mester csinál egy light-ot skank CM7.2, akkor annak is adok egy esélyt -
mumtaz
senior tag
Persze, hogy jó ROM. Mióta először felkerült, azóta többször próbáltam felrakni másik romot, de mindig visszatértem.
Pedig csak az 1.7 óta kezdtem el aktívan használni
"nap mint nap hasznalom" <<<--- Na ez viszont baromi jó beszólás volt, ha azt nézzük, a világon a telefont használók 99%-a megveszi a telefont és soha nem nyúl hozzá, csak használja. Ehhez képest a rendszeres ROMolok körében egy ilyen kijelentés nem hangzik furcsának, de akkor is röhögtem rajta
-
polcsa
aktív tag
Lehet, hogy nem ugyan arra gondolunk, de nekem van egy voice command-om, amibe angolul tudom mondani a parancsokat. Az asszisztenst csak keresésre használom. Ilyen parancsok vannak benne, hogy call..., send message..., go to..., check..., contact..., redial, play..., help. Jól elbeszélgetünk...
Ha nem érti, visszakérdez, hogy "...azt mondta, hogy ...?" Yes/No Meg hogy "legközelebb csak mondjam azt, hogy..."
Ja és a (google) navigációnál van egy hangbemondásos cél keresés. Az is tetszett.
-
Titi76
aktív tag
válasz
StefanBraun #25 üzenetére
Köszönöm.
-
zjani007
csendes tag
https://www.dropbox.com/s/q98a469q9qce286/JRDNEM_U3_3.4.2_179-002_HU_ROOT.sbf
mondjuk nem gyors, de legalább lejön
-
mumtaz
senior tag
CMXQ-nál még mindig fennáll a vaku LED probléma? Még mindig kipurcan?
-
szabof1
őstag
JRDNEM_U3_3.4.3-36-1.7_DEBLUR_SEA.sbf
Az volt a baj, hogy a jobb gombra kapott letöltési linket át kellett volna szerkesztenem. Bocs.
De ha simán megkeresed a defy.fxhosting.hu oldalon, akkor simán letöltheted onnan is a file listából. -
balazs1979
csendes tag
Egyebkent nekem is produkalta a nemulast hivasfogadas vagy kezdemenyezes eseteben,
wiui 2.9.27 alatt.
gondoltam frissitem 2.10-esre, hatha. Az internet is elveszik neha a playnal, a talknal es az aquamailnalWIUI-ban egyebkent alapbol lehet valahogy allitani a zseblampa erosseget?
CM7-ben jo eros, en at is hoztam az apk-t super managerrel. Szerencsere home screenen a home gomb hosszu nyomvatartasos integracio megmaradt, es raadasul allando bekapcsolasra is van lehetoseg, ha ismet ranyomok a home-ra. (ez alapbol nem mukodott a wiuiban). -
105kacsa
őstag
-
zjani007
csendes tag
http://defy.fxhosting.hu/index.php?dir=MB525%2F
JRDNEM_U3_3.4.2_179-002_DEBLUR_CEE.sbf
de méginkább
JRDNEM_U3_3.4.2_179-002_HU_ROOT.sbf -
buksa93
csendes tag
ééésssssss sikeres kiégett a házikó led is a telefonon
már a 2 középsőnek vége, vajon ezek sorba halnak meg és a végén egyse marad?
-
iván73.hu
tag
Na elszántam magam és tettem egy próbát:
Wipe Data
Wipe Cache
Wipe Dalvik Cache
és újra telepítettem a WIUI-t (2.10.27).
Wipe Cache
Wipe Dalvik CacheEz sem oldotta meg a 2G ill. WIFI problém (#49523).
Visszatértem 2.9.27-re itt most jól működik. Sajnálatos - ahogyan már többen említettétek - hogy ami már jól működik egy verzióban, az a következőben nem (vagy nem jól) működik.A másik, hogy a GPS-valamiért belassult kb. 2-3 napja (már a 2.10.27-en is tapasztaltam), az új telepítés sem oldotta meg, ill. több gps config-ot is kipróbáltam. Ti tapasztaltatok mostanában lassulást? Van valami tippetek mit lehetne vele tenni?
-
Titi76
aktív tag
Srácok. Official CM7 Nightlys-re (pl a legújabbra) mehet egyenesen Maniac103 féle rom vagy kell neki a full wipe, illetve ugyan ez a kérdésem ha a Miui/Wiuit próbálnám ki.
Köszi. -
bruti01
őstag
a barátomnak kellene egy gyári cee rom. tudnátok likelni egyet ahonnan gyorsan lejön?
-
balewi
aktív tag
-
Halo
senior tag
magyarul nem igazán úgy mennek a dolgok, mint angolul...
-
szabof1
őstag
Tudtommal a SEA a legfrissebb gyári rom. Innen letöltheted.
-
Halo
senior tag
nem tudom, hogyan kellene működnie angolul, amit próbáltam magyarul, az működik.
időjárás pl.
most rámondtam: Magyarország fővárosa
erre kidobta Budapest wiki, és többi Budapestes találatot.Igen - határozottan jó az irány, az Asszisztenssel együtt is van már 150-170 mb - kettővel ezelőtt jó ha 30-50 mb volt free
javul, javul!
(nekem 6án volt 2 éves a kicsike
)
-
Sutee89
aktív tag
Sziasztok! Két gyors kérdés a 11.02-es QCMX-hez:
1. Nektek működik a Google Assist magyarul? Mert bármit kérdezek tőle, csak rákeres a gugliban, de nem csinálja azt, mint az angol verzió (what is the weather like..., take me to..., text xy, stb. parancsok). Ha átállítom angolra a teló nyelvét, akkor gond nélkül mennek a parancsok, csinál szépen mindent. Nem lehetne megoldani, hogy maga a teló magyar legyen, csak a Google Assist működjön angolul?
2. Nektek működik, hogy csörgés közben lefordítva a telót, elnémul a csengőhang? Hol lehet beállítani, hogy menjen?Egyébként kellemes meglepetés ez a rom, utoljára egy október elejei CM10-et próbáltam, ahhoz képest ez ég és föld: folyamatos animációk, nincs fc, gyorsan nyílnak a progik, szóval abszolút használható (legalábbis az elmúlt 24 órában, lehet később belassul).
-
Shirchy
tag
Sziasztok!
Stock romok közül melyik a legfrissebb amit fel lehet tenni egy sima defy-re? (MB525 zöld lencsés)
-
kymco
veterán
válasz
CoolBoy323 #5 üzenetére
Bizony
-
Cyrin
addikt
válasz
CoolBoy323 #5 üzenetére
és én ezt mind végigolvastam a másikkal együtt, hihetetlen, és még nem kellett másik telefonra váltani, ez is azt bizonyítja, hogy jól választottam 1 és 3/4 évvel ezelőtt...
-
CoolBoy323
nagyúr
Jo sokat pofaztunk mar
-
Skiza07
csendes tag
Hali!
Tegnap feltettem a Fast Edition Black v2.0, a pluszomra, a kérdés a kövi lenne azoktól akik használják, hogy a V1.2-ben volt egy baromi jó dolog amit megszoktam méghozzá a keresőgombbal való képernyő kikapcsolás. Ezt most nem tudom elérni, már oda vissza 6x átlestem a beállításokat, de nem akadtam rá hogy hol lehetne beállítani hogy ne a kereső jöjjön elő hanem kikapcsoljon....
Ha kell újra rakom megint, csak írjátok le mit hol nyomjak át rajta.Válaszokat előre is köszönöm!
Dani -
Moleman
addikt
enable 1
load_all 0
scaling 5
clk1 300
clk2 700
clk3 1100
vsel1 26
vsel2 37
vsel3 56
con_up_threshold 80
con_down_threshold 20
con_freq_step 5
con_sampling_rate 160000
int_min_sample_rate 50000
ond_up_threshold 32
ond_sampling_rate 50000
smt_min_cpu_load 25
smt_max_cpu_load 65
smt_awake_min_freq 450000
smt_sleep_max_freq 300000
smt_up_min_freq 1100000
smt_wakeup_freq 700000
smt_ramp_up_step 200000Nagyon bevált.
-
bruti01
őstag
a procibeállitásokbol ki mit használ?
hoppá látom én vagyok az első kommentelő az új topicba
-
törölt tag
Itt folytatódjék az eszmecsere eme népszerű telefonról.
Előzmény: Motorola Defy - MÉLYVÍZ (Olvasd el az 1. hozzászólást!) - Archívum I.
[ Módosította: Kalandor ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest