Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
|AP|
veterán
Segítségre lenne szükségem:
Megszabadultam a Lite address book-tól, mert zavart. Így csináltam. El is tűnt rendesen, csak a Google kontaktok jelentek meg a telefonkönyvben.
Aztán valami megmagyarázhatatlan oknál fogva nyomtam egy clear data-t a contacts-on, a contacts storage-n és a contacts data-n. Ennek az lett az eredménye, hogy nem tudok új névjegyet felvenni a telefonon. "Cannot create a new contact without a valid account"
Pedig szinkronizálni tudok a gmaillel, ha gépen új kontaktot veszek fel az megjelenik a telefonon. Próbáltam az accountom törölni és újra beállítani, de az alapértelmezettet nem engedi törölni.FR? Van más megoldás?
Aktív témák
Aktív témák
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Milyen videókártyát?
- Politika
- Samsung LCD és LED TV-k
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest