Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Minden ami Mortal Kombat X.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
Relentless Jason Voorhees?
Dead Kitana?
-
maestro87
őstag
válasz
Carasc0
üzenetére
Én se tudok válogatni közülük, mert már mindegyiket jóformán unom.
Ezzel együtt 8 fusion VII-es arany kártyám lett, de mindegyikkel már eleget játszottam ahhoz, hogy unjam őket, ezért kellett a frissítés. Ezüst karakterekkel meg már nem játszom mert azokkal többet kell "nyomogatni", hogy FW-ban előrelépjek, pedig az összes fusion VII-es és 3 kivételével Lvl 50-es. Ez a játék csak a pénzről szól (meg hogy ki kap hamarabb ínhüvelygyulladást) így nem veszem komolyan. Az élvezhetősége is csak a Battle részben (amit nem fejlesztenek már) és az új karakterekben rejlik, amint kiismered őket hamar ráunsz.
Talán ha olcsóbbak lennének a gold kártyák, vagy nem kellene fuzionálni őket hogy használhatóak legyenek, illetve nem tűnne el 5 nap elteltével a Klassic pack akkor senki sem folyamodna ilyen-olyan csalásokhoz... Jelen pillanatban csak ezzel az egy játékkal játszom, de próbálok leszokni róla, úgy hogy mindent a lehető leghamarabb kimaxolok komolyabb csalások nélkül.
Amúgy meg foltozzák be a játékot, hogy online lehessen csak pack-ot nyitni és akkor nem fogok tudni csalni.
De egyébként Kardpack-ból is csak azért maxoltam ki a 3 arany kártyát, hogy után soul-okat tudjak gyűjteni az eladásukkal. Ez csak leleményesség nem telhetetlenség.
És most 10 perc alatt nyitottam 3 gold karit KardPack-ból (~ 90 soul), még egyet nyitok és beszerzek egy Klassic Sub-Zero-t is, te meg várhatsz még vagy másfél évet mire megszerzed az egyiket.
Mellesleg én jobban élvezem így a játékot mint mikor még 150 soul-okat b*sztam el a semmire...
-
Carasc0
őstag
válasz
maestro87
üzenetére
Nekem félév után alakult ki az a helyzet, hogy lassan meglesz a 2. csapatom is a játékba. Ezzel még jobban felfog gyorsulni a játék. Kontender III.-ba kéne végeznem minden session-be. Azért az már nem gyenge. Én most gyűjtöm a soulokat, igaz nem tudom mire. Kombat Pack-et sem veszek most egy ideig. Egyszerűen így is annyi karakterem van már, hogy nem győzök válogatni. Ne legyünk kérem telhetetlenek.

-
maestro87
őstag
válasz
Carasc0
üzenetére
Tisztességesen sose lenne meg ilyen 5 napos pack-okkal, de nem érdekel, legfeljebb elmondok majd három Miatyánkot.
De Kard pack-okra több mint 1 millát költöttem, és lehet még elverem a többit is, hogy legyen még legalább egy Klassic Sub-zero is. 
Amúgy Klassic Scorpion nem olyan gyenge, bár még nem játszottam vele, csak ellene. De utálok legalább nem fusion 4-es karakterrel játszani, az nekem olyan uncsi.
Meg én az összes karit meg akarom szerezni, nem számít, hogy gyenge.
És ne keltsd bennem a bűntudatot.
-
Laraxior
titán
Egy darab karaktert se kaptunk az XL-el?

Ebből uninstall lesz...
-
törölt tag
válasz
maestro87
üzenetére
Én Classic Sub-ra hajtottam, de öt ládából egyet sem adott, szóval ott rohadjon meg a fagyosa, ahol van!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy ez az Ermac nem túl egyszerű szerintem, bár nekem mákom volt, mert pont a szükséges Ermac, amit eléggé tápoltam és egy kalapáccsal, meg egy Outworld taggal (ez nekem 50-es Classic Kano) X-ray-el kezdek, majd védelmet ad minden ellen kb. 15-20mp. (nem számoltam sose)
Aztán szegényke Boss elkezd rage-elni és benyomja ő is az X-rayt, de hát ott védelmem, szóval semmit nem tudott rám sebezeni.
Aztán ugrás be Kano-val, akinél X-es Tomahawk van, de addigra nagyjából már két bar össze is jön, egy-két ütés Bossocska kábul, majd 2bar-os támadás benyom és égetés.
Na ekkor már cseszhette is, hogy megpróbált életet visszatölteni magának, majd Kenshi behoz és buuuuuum az a tüzes lecsapó bábu vagy mi, fel is tette a pontot az i-re.
/bocsi, belejöttem az írásba és nem bírtam abbahagyni/

-
maestro87
őstag
válasz
Laraxior
üzenetére
És szerencsére visszaállt a régi jutalom rendszer is. Úgy látszik csak a Triborg karaktereknél csökkentették a megszerezhető soul-okat. Bár nem bántam volna ha ez is csak 6 napos challenge lenne és nem 2 hetes, de még mindig jobb mint mikor 20 napig tartott...
A lényeg, hogy így legalább fogok tudni venni 4 Klassic Scorpion-t, de lehet ötöt is.
-
Laraxior
titán
Pharaoh Ermac challenge available now

-
Elamaas
tag
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy milyen gamepadot érdemes beszerezni ehhez a játékhoz, már ha egyáltalán jol játszható és beállítható rá a gamepad??
köszönet

-
ayo
veterán
ja és 23.2 GB az update...

-
tomsolo
addikt
Ezt vegyétek - akinek megvan a premium - így csak 8,29 €
-
ayo
veterán
Megjött Steamen az XL!
-
Flayer
senior tag
Nem az első telóm ez nekem se hidd el!Ki voltak a telóim általában rootolva!De ez a G4 most más tészta sajnos!Egyenlőre ezt nem tudják még visszazárni!Olvass bele a topikjába!
maestro87.
Tisztába vagyok a root fogalmával de ha gariztatni kell az LG tudni fogja,hogy bl nyitás volt! -
maestro87
őstag
Én úgy tudom csak akkor bukhatod a garanciát ha tudják bizonyítani, hogy a root miatt ment tönkre a telefon. Egyébként meg nem csinál semmit a root a telefonnal, csak engedélyezi a rendszer mappák hozzáférését. Legalábbis én így tudom.
De kérdezz rá valamelyik mobilos topikban. -
Djuree
félisten
vissza lehet zárni amúgy minden telót. én rootoltat is gariztattam már le, el se tűnt senkinek.

nem kell amúgy root. net nélkül nyitsz, ha nem jó, letörlöd a játékot, felteszed újra, betöltöd a felhőből a nyitás előtti mentést és kész, megint nyithatsz. semmi csalás nincs benne. kicsit időigényes de 2-3.-ra általában olyat nyitsz ami már elfogadható... -
gyimger
őstag
Csak egy kis reklám megint (mint tavaly), befejeztem az eredeti MK történetét a blogon. El akartam olvasni még egyszer, mielőtt kiteszem publikba, de picsa hosszú lett...

És láttam, hogy tudom majd upgrade-elni az MKX-emet, nem is drágán.
-
Laraxior
titán
Klassic Scorpion es Klassic Sub Zero is elérhető 150 soulert, meg szerencsevel...
-
rexsimus
aktív tag
Patch note. Lehet sírni!
http://community.wbgames.com/t5/Latest-Updates/Patch-Notes-10-4-16/ba-p/1297392?nobounce -
mycso
veterán
válasz
Carasc0
üzenetére
Mondjuk a 3 diamond ellenfél pont nem a legütősebb trió. Sőt:
Mournful Kitana + Erron Black + gyémánt Mileena = 25-30sec a 3 gyémánt ellenfél
Ha az ellenfél 2gyémánt + kold sonya-val jön, akkor 1-1.5 perc is van egy menet.
Bár a sok butus mostanában 3gyémánttal jön...FW fatal-t is simán végigtolom.
A 3robot, meg egyenesen vicc.
Illetve mostanában látok már fullos pharao ermac-ot is, az is gyenge. -
-
ayo
veterán
perceken belül kezdődik: https://www.twitch.tv/netherrealm
-
-
Flayer
senior tag
válasz
Laraxior
üzenetére
Eddig egy fillért sem adtam érte ezután sem fogok!
Csak unalom ellen nyomkodom ezt a játékot túl nagy kihívás nincs benne!
Na nyitottam 2 db kombat packot hát persze,hogy két olyan karit kaptam ami nincs meg tehát megint lehet felhúzni őket 50 szintre!
Possessed Kenshi és Demolition Sonya Blade! -
Flayer
senior tag
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség!
Grandmaster Sub-Zero csináljak arany 2 vagy Kold War Scorpion arany 1-est?! -
-
ayo
veterán
Este 10-től Kombat Kast

-
Hali
Nem rég volt alkalmam ingyen letölteni és kipróbálni Steam-en a MKXL Enhanced Online Beta -t.
Jól tudom ,ez Online XL változat volt ,de azóta újra raktam a Windows-t és nem találom Steam-en belül ezt a kiegészítést ,így nem tudom elindítani a játékot.
Telepített mappa megvan ,Windows újra rakás után is megszoktam oldani a Steam-es játékaimat ,de most ezt a Mortal XL-t sehogyan sem tudom elővarázsolni ,mappába meg hiába kattintok az exe-re.Lehetséges már az egész MKXL Enhanced Online Beta már nem játszható ,ezért is nem találom Steam-en?

-
maestro87
őstag
válasz
Laraxior
üzenetére
Persze, hogy nehéz megverni, mert ott van KW Sonya, ő a legtöbb meccsben egymaga megnöveli a játékidőt akár 30 másodperccel is, nem kell hozzá Slasher meg Quan Chi. Egyébként ezek csak ellenfélnek erősek, ha ugyanezzel a csapattal lennél egy ugyanilyen csapat ellen, akkor is valószínű, hogy 1 percnél tovább tartana leverned őket. Ezek szerint ők is gyengék?
Leghamarabb ezt a triót Hellspawn Scorpion+Shaolin Kung Jin+(Dark Emperor Liu Kang-gel) lehet leverni, mert összesen 8.5 bar-ral indítanak, így van miből feltörni a jégpáncélt és Slasher-t elintézni közvetlenül a feltámadásai után. De Scorpion helyett jó lehet Revenant Kung Lao is, így is 6 bar-ral indítasz és nincs benne gyémánt karakter.
Egyébként Undead Hunter nem sokkal erősebb az A listás Johnny-nál, akinek még a bónusza is jobb mert nem karakter típus függő. -
Djuree
félisten
tényleg ezt a slasher jasont meg lehet vhogy szerezni? ahogy nézem sehol nincs.

-
Laraxior
titán
válasz
maestro87
üzenetére
Nem azt kell nézni hogy milyen hamar vered le a gép ellen. Hiszen az ellen könnyű nyerni. Az a lényeg h mennyi idő alatt teszed. Általában mindig ugyanazokat az ellenfeleket adja, igy könnyen lemerheto melyik karakter a legerosebb.
Mivel en jatszottam az osszes karakterrel, mindegyiket maxoltan 50-es szintre.
Ezert tudok igy nyilatkozni.
Amíg nem jottek a gyémánt karakterek. Azok irrealisan erősek. Foleg a Mileena es a Raiden. Ide már kevés a kitapasztalt legerosebb UHJohnny Cage.
Az eddigi legerosebb kombo amit adott a gép Faction Warsban a 7-es meccsnel, mindig a QuanChi, KW Sonya, Slasher Jason.
Ezeket lehetetle megverni 1 perc alatt, kivéve Johnnyt.
Fusion 7 LVL50 karakterekrol van szo.
Hangsúlyozom a gyémánt karakterek megjelenéséig. -
törölt tag
-
maestro87
őstag
válasz
Laraxior
üzenetére
UH Johnny Cage-en kívül melyik karakter tetszik neked? Aki mellesleg nem is olyan erős mint ahogy te azt állítod, legalábbis én eddig mindig lenyomtam.
A Triborg csapat meg elég erős, mert nehéz elvenni az erejüket (power drain), így ha nincs szerencséd akkor buktad a küzdelmet. Ha meg még az egyiket kicserélik KW Sonya-ra, akkor van szívás.
Amúgy Ermac erősebb lesz, de ha megmarad a lassúsága, akkor csak dísznek lesz jó.
-
Laraxior
titán
Na akkor mehet a new challenge...

-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Néhány karakter most a store-ban 25% off áron van.
Gyorsan meg is vettem 2db, cselihez szükséges karaktert.
-
-
Laraxior
titán
válasz
üzenetére
Most vegeztem en is. Osszeallitottam egy kezdo csapatot, hogy tudjak nyilatkozni, de megeloztel. Amikor lattam h ketten vannak, gondoltam keves lesz az ezust kenshi meg az ezust cassie cage. Hát nem. Kenshi kiutotte mindkettot
na majd hardon mindjart. Ugyis skippelem az osszest, csak a boss fight erdekel. 
-
Laraxior
titán
New challenge available. Singleplayerbe
nekem... -
Bestbuy topikba már írtam, de ide is beteszem.
Mortal Kombat X akciós cd kulcs.
Ennyiért tudom, hogy jó ára van, de van benne annyi tartalom alapon is amivel egy koca MK-s elvan? Érdemes valami pakkot még mellé azonnal megvenni?
-
törölt tag
válasz
maestro87
üzenetére
Vagy ő maga a fejlesztő csapat egyik tagja.
Nem tartom kizártnak, mert így tutira mehet bizonyítékokkal, hogy ki csal és ki nem.
Ami még szomorú, hogy más is részt vett ebben a rosszaságban, szííígyeljétek el magatokat.
Viccet félre, ez várható volt sajna, de talán tanultál belőle és folytatod egy tiszta acc.-al.

-
Laraxior
titán
Sokat

...és még mindig van 250.000 soulom. Csak Faction Warba nem enged fel, de a karaktereket megszerezhetem.
Van egy másik accountom, de az még nagyon korai, szerintem semmi nincs hozzá.Tehát rájöttek, hogy lehetetlen megszerezni az összes gyémánt karaktert tisztességes módon
Úgy, hogy maxolni is lehessen. -
Laraxior
titán
Kirakták az accountom

Ennyit a jatekrol. Uninstall. -
törölt tag
válasz
Carasc0
üzenetére
Tudom, hogy nem rossz, hamarabb vittem el 50-es szintig, mint például a Classic Scorpion-t.

Nem az, hogy ráizgulva, mert akkor VII-es 50-es szintig vinném mind hármat, hanem leglább egyet adjon és akkor már jót érzek
nekem sose volt az fontos, hogy VII-es legyen az összes kari, okés van pár, mert már annyiszor adta a game, de nekem bőven jó ha meg van az adott kari... de erről már korábban írtam. 
-
Carasc0
őstag
válasz
maestro87
üzenetére
Azért van 1-2 közös cucc amit most is használok és nagyon jó! Többi tényleg light, de azért valamire használhatóak...
Továbbra is kitartok amellett hogy amióta bevezették a rubin rendszert vagyis az új FW részleget, 20%-al gyorsabban lehet haladni. Én így vettem észre. Nem panaszkodok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ajánlott gamepadek: PS4, Xbox 360 / One, Logitech F széria
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Logitech g29
- Új, Gamer félgép - MSI Z890 GAMING PLUS WIFI + Intel Ultra 7 265K + Corsair 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

én is nyitok párat, persze előtte kikapcsolom a netet. 
Ezzel együtt 8 fusion VII-es arany kártyám lett, de mindegyikkel már eleget játszottam ahhoz, hogy unjam őket, ezért kellett a frissítés. Ezüst karakterekkel meg már nem játszom mert azokkal többet kell "nyomogatni", hogy FW-ban előrelépjek, pedig az összes fusion VII-es és 3 kivételével Lvl 50-es. Ez a játék csak a pénzről szól (meg hogy ki kap hamarabb ínhüvelygyulladást) így nem veszem komolyan. Az élvezhetősége is csak a Battle részben (amit nem fejlesztenek már) és az új karakterekben rejlik, amint kiismered őket hamar ráunsz.
De Kard pack-okra több mint 1 millát költöttem, és lehet még elverem a többit is, hogy legyen még legalább egy Klassic Sub-zero is.
Meg én az összes karit meg akarom szerezni, nem számít, hogy gyenge.

Talán majd Kold War Sub-Zero jobb lesz.