Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
-
Mobilarena
Minden ami Mortal Kombat X.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
Maxtreme
üzenetére
Már töltöm a videot. De elég neki egy sima ezüst Kenshi

szerk.:
Youtube video
Sajnos alap videofelvevőm van a telefonon, így a képernyő kopogtatása is hallatszik
Ezek után még keményebbek lesznek az ellenfelek, úgyhogy készülni kell rá. Jól kell összeválogatni a brigádot.
-
Maxtreme
addikt
Bassszus az utolsó chapter előtti boss-t (scorpion + 2 shiari ryu) hogy a fenébe kell likvidálni?
Ahogy leverem, már jön is ellenem full energiával... Ezt kb 5x játszotta el, addig bírtam.szer: Mobilról beszélünk.
-
Laraxior
titán
.Mukodik... A linkeles már kevésbé telefonrol

-
B1T3
addikt
válasz
Laraxior
üzenetére
Ami még zavar, hogy egyre hosszabbak a menetek. Adott az ellenfélnél 50-es/VII-es Quan Chi, 50-es/VII-es Slasher Jason, 50-es/VII-es Unstoppable Jason, és már egyáltalán nem kérdés, hogy legyőzöm-e őket, hanem ott van az a tudat, hogy mire leütöm őket 50 feltámadás után, besötétedik. És minden második embernél ez a felállás, szóval sokszor ezért nincs kedvem Faction Warst tolni.
-
Laraxior
titán
A Cage csaladot ha osszeteszitek az is elég frankó. Ezust Cassie, Demolition Sonya, meg az Alist Johnny.
30% attack, 30% health, meg a Cassiet is feldobja 50-50%-al. Most probalgatom, fejlesztgetem.
Sajnos a Kung Jin-es projectem megbukott, mert gyenge csorikam, es nem is tudom kivel kicserelni a csapatba.Ezert lett a fo banda: Ezüst Kenshi, Ninjutsu Scorpion, és Kold War Sonya. Igy mindenki segít mindenkin elég sok plusszal.
-
Maxtreme
addikt
hát már csak a souls-okért is megéri (szerintem)

A Kold War Sonya nekem is kéne a csapatomba basszus, leválthatná az 50-es silver Sonya-t
.
Nálam így néz ki a nyerő páros (bár sajna nem rég kezdtem csak) 50-es silver Sonya (7 fusiion) Grandmaster Sub-Zero (2 fusion, level35) Unstoppable Jason Voorhees (level 37, 4 fusion)
Illetve van egy 40-es arany spectral ermac-em, de ezt annyira nem szeretem.
Illetve jó pár gold karakter (Scorpion, Liu Kang Assassin Kitana, Mournful Kitana, Sonya, Ronin Kenshi), de ezekkel különösebben nem foglalkoztam,,még
-
Laraxior
titán
Nincsen valami táblázat a karakterekről (Mobil), adataikról, képességeikről.
Hogy össze tudjam hasonlítani őket. Kinek van a legerősebb támadása, életereje, stb...
Vagy nyissak egy excelt és csináljam meg én...
-
rexsimus
aktív tag
Ha esetleg ki akarjátok próbálni élesben is a tudásotokat:
MK X verseny -
B1T3
addikt
Ronin Kenshi challenge van a mobilos verzióban.

-
törölt tag
Bocsi nem akartam felrevezetni senkit. A kitetel a brutality-hez csupan annyi, hogy az elso kort fogassal nyerje Shinnok. Ezt kovetoen a masodik kort is fogassal es brutality.
Amit en itt ossze eszkavaltam, az csak egy ilyen kis sajat special dolog par ora gyakorlas utan egy brutality-vel a vegen.
De practice modban ugyebar nem adja be.
Ha olyanom lesz megprobalhatom elesben bot ellen.
Ez ilyen sajat kis szorakoztato video, nem vagyok pro, csak elvezem a game-t es gondoltam megosztom.
-
törölt tag
Egy kis lehetetlen küldetés, amit Shinnok-al gyakorolva találtam ki. Elméletben működik.

Ha az első körben fogással nyertünk és a második kört teli bar-el kezdjük, akkor egy kis ügyességgel, akár éles meccsen is bejátszhatjuk az x-ray kombót, amihez később társulhat a flawless victory illetve brutality!
-
törölt tag
Takeda-t is ígérték, ha jól emlékszem.
Meglátjuk, meglátjuk.
-
El Gringo
senior tag
Ronin Kenshire tennék, de lehet lesz megint egy pár napos ismétlés
-
Laraxior
titán
Ki lesz a következő challenge? Nem lehet tudni előre?

-
-
rexsimus
aktív tag
Meglett a hiba. -.-
Valamit megbuherált a frissítés, mert bármilyen beállítást is állítottam be, folyton maxon maradt a játék grafja, és azt azért nem bírja a gépem, ha minden maxon van.

-
Laraxior
titán
Nem birtam ki, megvettem a fire starter pakkot inferno scorpionnal, meg a kunai gearrel.

-
válasz
rexsimus
üzenetére
Win 10 sztem magasan a legjobb OP rendszer a Win-ek között, nem látom értelmét régebbi verzióhoz ragaszkodni. Már a 8.1-el is nagyobb elégedett voltam, de ez a 10-es csak javított még rajta.
Egyébként tud vki vmit a KP2-ről? Vmi reddit-es pletyka, vagy ilyesmi? Twitteren semmi nem jön át Boon-tól és nagyon nagy a hallgatás.
-
törölt tag
válasz
rexsimus
üzenetére
Nalam is minden oke volt tegnap. Igazabol engem csak az bosszant, hogy az online statisztikam mar harmadszor torlodott. Tegnap ismet a nullarol vittem fel olyan 120/30-ra kb.
Tokeletes nalam csak akkor van, ha az ellen is zold/zold-be van, mint en. A sarganal laggolasokat es delay-t erzeni. Fps drop hala nincs nalam, fix 60 ahol annyinak kell lennie. -
rexsimus
aktív tag
Aki PC_n játszik a játékkal, nem tapasztalt durva FPS- dropokat?
Két napja 60 ról minden ok nélkül leesik 9-re, és egyszerűen nem tudok rájönni, hogy mi lehet az oka.
A legidegesítőbb, amikor ott is marad, és átmegy a játék diavetítésbe.Tapasztaltatok esetleg hasonlót?
-
törölt tag
Ha vennek egy ps4-et es hozza egy Premium MKX-et, akkor mindent kezdhetnek elolrol vagy a WB felismeri a PC-n elert eredmenyeim?
Kold war skin-ek kivetelevel, minden meg van, az achievement-ek 58/60, kripta 100% etc... -
ayo
veterán
bár nem X, de szerintem elfér itt: Making of Mortal Kombat 3
-
ayo
veterán
válasz
Szinyák
üzenetére
lecsekkolja, ha vmi gond van akkor pedig javítja, azaz letölti újra.
nekem anno win10-en kb mindig fekete képernyővel behalt egy idő után a játék, meg eleve nem volt annyira jó a teljesítmény sem. mkx steam page oldalán is sokan panaszkodtak a win10-el, de van akinek semmi gondja - ez a ritkább.
steamen ahogy írtad, meg kell adni helyet, nekem aszem így volt, de van erre Steam topik, ott szerintem pontosabban tudnak adni választ.
-
Szinyák
őstag
köszi
, ezt megpróbálom ez pontosan mit csinál leellenőrzi a meglévő fileokat és ha v.mi nem jó vagy hiányzik akkor letölti újra?Figyi meg egy kérdés még , ha majd új rendszert rakok , de a steam/origin játékok másik meghajtón vannak nem a rendszer ssd.-n akkor igaz elég megadni az elérési útvonalat neki, vagy van még v.mi trükk . pl bacup.-ot kell csinálni? mert jártam már úgy , hogy hiába tárolom másik meghajtón direkt pl a bf4 és lecsekoltatom a filokat az origin.-el nem indul el játék az dobja töltsem le a dlc.-ket stb..

ha lemezről felteszem a sima bf4.-et és a dlc,.ket meg a patch mappát átmásolom és a registry,.be hozzáadom őket ,hogy már pedig telepítve van akkor megy ?hogy lehet ezt elkerülni ?
-
Szinyák
őstag
Sziasztok,
Tegnap kipróbáltam a gémet.... Olyan problémám lenne elkezdtem vele a story .-módot.. És az első chapter.-nél mikor johnny vs Scorpion harc van állandóan bele fagy random szerűen barna képernyő és nem lehet se kilépni , se bezárni csak a reset segít...
Mit lehet ezzel kezdeni ? V.ki pls segítsen ,mert idegesít nagyon, hogy fölöslegesen adtam érte pénzt...
A gép bírja elégnek kell lennie adatlapomon megtaláljátok, a driverek a legfrissebbek vannak fent /VGA
Win 8.1 64bit....Thx előre is...
-
B1T3
addikt
válasz
Laraxior
üzenetére
Persze, mindenki csakis próbálgatni akarja őket.
Nekem megvan közel mind, pedig nem költöttem valódi pénzt a játékra, és nem is csaltam. Olyan nagyon próbálgatnivaló meg nincs rajtuk, ellenfélnél mindbe bele lehet futni, a képességeik meg feketén-fehéren le vannak írva.Amúgy remélem, azért a játék szűri a csalókat, és ilyenek nem szerepelnek a faction war ranglistán.
-
B1T3
addikt
Valamelyik következő challenge-ben gyaníthatóan Dark Raiden lesz a jutalom. Párszor már összefutottam egy személlyel, akinek az volt faction warban, valami fejlesztő lehet, mert magának a karakternek még csak modellje van benne a játékban, előnézeti képei még nincsenek.
Elég ütős egyébként.
-
Laraxior
titán
Érdemes vasarolgatni ezt a 70ezres pakkot? Már 10-et vettem, de nem nagyon akar benne lenni a kalapács..
-
Maxtreme
addikt
válasz
El Gringo
üzenetére
igen gm subal próbálkozok (viszont még csak 19-es) illetve van egy 48-as 7 fusion-ös sonyam, + van egy 38-as arany ermac-em.
Amúgy nem sokon múlik a dolog, szinte centiken. Sonya 2-es speckójával az életének a 80%-át simán leszedem. Csak hát felkel a rohadék ugye.. Az elsővel még nem is lenne baj,.. -
El Gringo
senior tag
válasz
Maxtreme
üzenetére
ha nincs fullra húzott karid, akkor tegyél be életes kiegészítőket, és úgy állíts össze a csapatot, hogy sok Spec-Csíkot adjanak egymásnak. Ha teheted rögtön x-rayjel üsd ki, onnan gyerekjáték lenne. ha van quan chid, rakd be őt harmadiknak.
esetleg grand master sub-ot is, ezek felkelnek és lehet verni tovább -
Laraxior
titán
válasz
Maxtreme
üzenetére
Jamm, asszem Erron Black előtt volt.
Akkor marad a probalkozas. Nekem normalon 3szor kellett probalkoznom, hardon meg ment elsőre
Hálából felfejlesztem lvl 50-re
Esetleg még annyit tudok, hogy amikor kel fel, akkor nyomd a vedekezest, igaz az csak 50%-al csokkenti az tamadast, de mégse 50ezer eletet vesz el
-
Laraxior
titán
válasz
Maxtreme
üzenetére
Akkor nekem bazi nagy szerencsem volt...
Adok egy tippet. Kold War Sonyat tedd be a csapatba. Amikor éled fel az a takony akkor cserelj embert. Mert a jegpancel leveszi az xrayt is 10%-ra...
onnantol felkelhet akar 5ször is 
De elkeseritelek, hogy faction warban van olyan akik maximum szintes unstoppable meg slasher Jasonokkal jönnek, raadasul egy csapatban a ketto,, 40k élet, meg faszomtudja hanyszor kel fel. Ott mindig beszopom en is. -
Maxtreme
addikt
Ezt a Jason gyereket hardon lehetetlenség elverni, főleg mert úgy csal a gép mint az állat. (egymás után 3 xray támadás stb)
-
Maxtreme
addikt
Srácok ha ezt a Jason-ös eventet végigtoljuk hadrba is, megkapjuk még1x a csávót?

-
ayo
veterán
válasz
rexsimus
üzenetére
azaz. scropion ellen pl. mindig ezt érzem. kitana nagyon jó volt ellene, de most kb. ha legkeményebb-nehezebb kombót adom be (ami ugye nem is biztos, hogy sikerül, ha véletlen alkalommam lenne beadni) akkor megy 30% fölé a sebzés, eközben a leggyengébb vérpistike megtolja a 3-5 hites 30%-os kombókat vele aztán nézek magam elé, hogy már megint miért játszom még Kitanával

-
ayo
veterán
-
Poénos videó a kezdetekről South Park stílusban

-
törölt tag
Egy kis szórakozás az MK világában.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ajánlott gamepadek: PS4, Xbox 360 / One, Logitech F széria
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Gyúrósok ide!
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Nintendo Wii U
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Sapphire PULSE RADEON RX 9070 XT 16GB
- Honor50-5G,8+2GbTurboRam,256GbRom,Snapdragon778Gprocesszor,2340x1080-120Hz,66W,108Mp,4k30fps!
- Logitech MX Keys (ENG/INT) hibátlan állapotban Logi Unifying USB vevőegységgel.
- nVIDIA GeForce GT240M 1024MB laptop videókártya
- minigép/ i5 6500/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ HP800G3 35W/ számla/ garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell Precision 3581 i7-13700H / 32GB DDR5 / RTX A1000 6GB Workstation
- Nvidia Quadro FX570
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest