- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
pRoject22 #411 üzenetére
"hogy a fanboi-ok nem tudják megemészteni ,hogy a szeretett játékuk nem tetszik mindenkinek"
Ez a klasszikus fanboy (de rühellem ezt a szót amúgy, valahol vicces, hogy mellé te írod, hogy más degradálja a többieket) "érv" már csak azért sem állja meg a helyét, mert veled ellentétben én pl. meg sem vettem a játékot, mert a 11-hez képest néhány dolog nem szimpatikus, meg nem szokásom Day 1 semmit, főleg mostanában, amikor szinte minden tragikus állapotban jelenik meg. (ráadásul ahogy olvasom, vannak is problémák még a játékkal, bár nem a kombók "jelenléte"
)
És ennek ellenére is Döglött Rókával értek egyet, mert ez a kérdés nem arról szól, hogy tetszik vagy nem az MK1, hanem arról, hogy sokan nem értik, hogy működnek a kompetitív játékok/sportok. Nem tudom, hogy az MK1-ben milyen a Tutorial, a 11-ben szerintem nagyon jó volt, mindenkinek ajánlanám, segít más szemmel nézni a játékra.Ez a "nem akarok tanulni", "nincs időm tanulni" dolog is butaság szerintem, mert akkor magára a játékra sem lenne idő. Ha valaki csak 20 órát játszik vele összesen, akkor is jobban élvezné, ha az úgy zajlana, hogy mondjuk 4 óra tanulás (nem egyszerre persze, de Tutorial, Practice, megnéz egy videót valami prótól egy karakterről, aki szimpatikus vagy általánosságban a fighting game-ekről, MK-ról) és 16 óra játék, és garantálom, hogy élvezetesebb 20 óra lenne. Tuti egy csomó dologra csodálkozna rá, aki eddig nem mélyült el benne, amit eddig észre sem vett.
-
atainprison
senior tag
válasz
pRoject22 #411 üzenetére
Én ezt teljesen máshogy látom. Szeretem a mortal játékokat (persze nem mindet, néggyel nem is játszottam) és úgy általában a verekedős játék műfajt, szóval nem tudom, hogy e miatt már fanboi vagyok e, de nem is ez a lényeg. Senkire nem akarom rákényszeríteni/ráerőszakolni a véleményemet, egy játék sem tökéletes, természetes, hogy vannak emberek, akiknek nem jön be ez a rész.
A nevetségesnek azt tartom, amikor valaki amiatt panaszkodik, hogy elverik online, úgy, hogy amúgy nincs kedve/ideje a játékra időt szánni.
Ez egyébként nem csak erre a játékra vonatkozik, hanem az összes multi játékra. Ha valakit felidegesíti, hogy kikap online, akkor gyakoroljon vagy szimplán hagyja abba, de ezért a játékot hibáztatni elég abszurd. Persze lehetnek balansz problémák, de az megint egy másik téma.
A másik ami elég furcsa, hogy a kombókkal van problémája embereknek. Az egész verekedős játék műfaj arra épül. Egyetlenegy verekedős játék sincs kb. 2000 óta, ahol ne lennének hangsúlyosak a kombók. Ez olyan, mintha egy autós játék azért lenne rossz néhány embernek, mert a versenyeken vannak kanyarok, amiket ha nem veszel be, valószínűleg nem is nyersz.
-
kisbaniiiiii
csendes tag
válasz
pRoject22 #411 üzenetére
Tökre értem, amit írsz, de te is értsd meg, hogy mi ennek a játéknak a mechanikája (persze ez általánosságban érvényes minden más játékra, ahol patchről patchre változhat a meta/mechanika)
Tekken-t remélem soha nem indítottad még el online
ott a földről sem tudsz felkelni, ha úgy adódik
-
Döglött Róka
veterán
válasz
pRoject22 #411 üzenetére
"hogy a fórumon mindenki szabadon leírhatja miről mit gondol úgy ezek a bizonyos fanboi-ok beleállnak másokba és megpróbálják saját nézeteiket ráerőszakolni a többiekre, ha nem megy akkor meg előveszik a "noob vagy" és "ne sírjál" kártyákat."
Maximálisan egyetértek. Leírhatod a véleményedet, de akkor én is leírhatom hogy noobnak tartalak a játék hibáztatása miatt.
Az élet így szép.
Nevezd fanboykodásnak, de minden verekedős játék ilyen te meg azt akarod hogy ne ilyen legyen.
A bandwagon érvelést meg nem tartom mérvadónak.
Kombat Pack 2024.
-
GEIL
addikt
válasz
pRoject22 #411 üzenetére
A játék nekem piszkosul tetszik....ahogy írtad, a grafika, a hangok, a mozdulatok, a story és az újdonság varázsa teljesen viszi a hátán a játékot.
Régi motoros de egyszerű játékosként is élvezem és jól szórakozok a játékkal és még fogunk ezzel is sok sok órát tolni haverokkal. az "online és a ranked" részt meghagyom a jobb játékosoknak.....vígan elvagyok a többi játékmóddal....ahogyan az előtte lévő részeknél is szépen elketyegtem. -
Carasc0
őstag
válasz
pRoject22 #396 üzenetére
Egyetértek! De sajnos erre is kapunk úgy is magyarázatot, hogy ez rendben van, ez a Modern Mortal Kombat, így kell elfogadni, hogy lassan légtornász játékmóddá alakulnak a meccsek. És persze nekünk kötelességünk megtanulni, hogy mi is légtornászok lehessünk a tartós sikerért. RIP MK...
"Ertem, nem akarsz megtanulni mortalozni, mert csak. Akkor ne is jatsz online, ilyen egyszeru." Így jártam akkor... Nem játszok. Én csak jól járok.
-
válasz
pRoject22 #381 üzenetére
Én nem vettem meg már ezt a részt, az X meg a 11 megvolt. Elfogadtam, hogy ez tényleg egy ilyen komplex matek meg ritmusjáték, de nekem munka meg egyéb projektek mellett nem volt ahhoz energiám, hogy még a Mortallal is dolgozzak és ne szórakozzak. Mert a karakterek kiismerése, a kombók tanulása stb., az mind munka.
Az MK ebbe az irányba fejlődött, ez van, panaszkodni nem panaszkodom. A többi verekedős játéot nem ismerem, biztos van olyan, ami megfelel az igényeknek és olyan a harcrendszere, ami a rövidebb kombóknak kedvez és ezáltal amatőrebb szinten is szórakoztató.
Viszont, ha online-ozni akarsz és azt látod, hogy egy jól behatárolható karakter kör jön szembe, és ugyanazokkal a dolgokkal spammolnak, meg kapnak fel a földről, stb., akkor annyi a dolgod, hogy megnézed, hogy ezek mivel counter-elhetők és akkor sorra szopatod online-ban az ilyen szembejövőket. Máris megvan a sikerélmény. Duzzogni ezen felesleges.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest