Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
veterán
válasz
x360elite
üzenetére
nem kell itt nagyon fejtegetni azért ezt

A time krystal IAP fizető eszköz, amit valós pénzért tudsz megvenni. Ebből ritkán dob a gép is, hogy lásd ilyen is van, de igazából teljesen felesleges, hiszen a játékban mindent meg tudsz venni a többi valutával, ez csak egy kis cheat azoknak, akik azonnal akarják az adott itemet. Akkor lenne igazi értéke, ami remélem nem lesz, ha csak ezzel a valutával tudsz majd olyan dolgokat megvenni, amit máshogy nem. Ezt szerintem nem fogják meglépni a mostani utálat miatt, viszont ha a többi játéknál ez bevett szokás, hogy speciális cuccokat ezzel is meg lehet venni, nem csak pénzzel. Ez nekünk annyiban lenne izgi, hogy érdemes lenne játékban gyűjteni, mert mondjuk az újonnan érkező DLC skineket fel lehetne oldani valós fizetés helyett. A gond viszont ott kezdődne, hogy akkor itt is jönne a fizetős Season Pass, a napi login és stb. amit azért nem mindenki szeret a többi multis játékban, szóval egyelőre remélem, hogy a sok loot-iao fikázás után nem gondolkodnak ilyenekben.
-
x360elite
őstag
-
x360elite
őstag
Előre is bocsi, ha lama a kérdés, de eddig nem nagyon csináltam a krypt-et, meg hasonlót. Csak practice és online meccseket nyomtam, meg 50-60 tower-t, szóval halvány segéd fogalmam sincs mire jók az úgynevezett "time krystal" és "soul"-ok.
El tudná ezt mondani valaki? Érdemes egyáltalán gyűjteni ezeket?
Köszi.
-
Bazsi1987
őstag
Kryptába a zöld cuccomat mikor tudom használni meg hogy?😊
-
ayo
veterán
ja, az tök szemétség, hogy fizetős a használata.
ma 500K-t elnyomtam, maradt még 500K legalább, de hát már most érzem, hogy tuti ki fogok hagyni ládát, mert ugye nincs elég szívem vagy valami. nagyon kéne egy patch, hogy pontosan mennyi maradt hátra vagy valami, mert fölöslegesen rohangászni nem sok kedvem lesz :/
-
Carasc0
őstag
Én már simán merem gondolni, hogy Shang Stung mint karakter egy írgalmatlanul rejtett ládában rejtőzik mint feloldható DLC karakter! Nagyon állat ötlet lenne!
Én most tartok ott, hogy megtaláltam a Forge-t. Most ekörül járkálok. Ijesztő ellenállással még nem találkoztam, de biztos fogok. 1-2 helyre nem tudok én se bemenni mert lakatot jelez. Vannak ilyen lebegő meg szobor ölében lévő zöld biszbaszok, egyesek nagyon ijesztő hangot is adnak ha a közelükbe megyek. Gondolom azokat is valahogy kitudom nyitni. (Ne spoilerezzétek a nyitási módját léccci
)Megcsináltam azt a forgatható rejtvényt is. Csontváz, Shinnok démon és Sektor. Csontváznál mindig meghaltam lol! Amúgy annál mindig YOU DIED lesz?
Ja meg van egy izzó némi tüzes láda is! Azt nem tudtam kinyítni sehogy még...
Mondjuk én nagyon alapos vagyok. 1 helyiséget többször is bejárok. Szóval mögöttem csak olyan láda lehet amit még vagy nem tudok kinyitni vagy egy lakatolt helységben van de tudok a létezéséről.
-
atainprison
senior tag
Mentem egy bossos tower of time-ot, jóval könnyebb lett.
A rohadt group towert nem tudom megcsinálni, mert valaki mindig kilép (vagy csak a játék szar és megszakad nem tudom). -
FLx
addikt
válasz
gabor7th
üzenetére
Egyetlen helyre nem tudok bejutni egyelore, mindenhol mashol voltam mar. Ahogy nezem 400-450-ig el tudok jutni, de a tobbi siman rejtett lada lesz. Centinkent talalok egyet mostanaban.
ps. A legnagyobb vicc a jatekban ez az Shinnok amulett dolog, elmegy ra millio orad es rengeteg koin/soul/heart, es nem nyersz vele semmit. Legalabb valami ertelmes dolog lenne a kapu mogott, vagy adna be egy cutscene-t vagy barmi. Ennel meg a Reptile is mokasabb amikor kergetni kell.
-
ayo
veterán
Steamre megint jött egy 265 MB patch, egyelőre nem találtam changelogot
-
ayo
veterán
Én most ezt a stage 1-2-3 stb tornyot nagyon megnyomtam. Scorpionosat el se kezdtem, inkább a könnyebb pénzre megyek

Egy kérdés: Kitanás karakter towert nyomtam, ott ugye 75 fatality meg 75 brutality kell az utolsó 2 toronyhoz. Na most 50 felett vagyok már fatality, de Kryptben nem kaptam fejet. Ott 50 fatality vagy brutality után adják, ahogy olvasom. Mi lehet itt a gond?
-
x360elite
őstag
válasz
atainprison
üzenetére
Ebben van valami...
-
ayo
veterán
válasz
markknight
üzenetére
Igen, mert az cross platform, tehát fontos hogy egységes legyen és ne az, hogy mondjuk ugyanaz a fegyver más platformon erősebben sebezzen stb.

-
markknight
nagyúr
Fortnite esetében mondjuk nincs, kicsit párhuzamba állíthatnák a verziókat.
-
x360elite
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Igen, tuti. Első indítás előtt megnéztem a "manage game & add-ons"-ban. Azért furcsálltam az egészet, mert én semmilyen gift-et nem kaptam, mint amit itt emlegettek.....
-
x360elite
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Köszönöm. Ez esetben nem tudom miért mondták, hogy érkezett patch. Box-on első naptól 1.03-at ír verziónak

-
x360elite
őstag
Azt tudja esetleg valaki, hogy one-ra mikor érkezik (már ha érkezik) a patch? Mert olvastam, hogy PC-re, meg PS-re már jött valami. Írna valaki egy jelenlegi verziószámot?
Előre is köszi.
-
ayo
veterán
legalább annyi kéne, hogy mondjuk összesen hány %-nál állok, de a legjobb az lenne nyilván, ha "szobánként" szám/szám lenne. persze most vissza lehet számolni, a kollektor menüből meg a karakterek cuccaiból mindent, de hát azért kicsit körülményes. remélem ennyi belefér azért, mert tök jó lenne ha tudnánk, hogy hol járunk.
PC-n lehet olyat, hogyha alt-tabozok akkor ne állítsa le a játékot? Alapvetően tök hasznos funkció, viszont AI battle-t lehet ott hagynám és addig netezek vagy valami

-
FLx
addikt
válasz
markknight
üzenetére
Mondjuk azt nem ertem minek raknak be olyan tornyot, ami csak ps plus elofizetessel jatszhato. Annyi agyuk nem volt, hogy ilyenkor ne egyedul kelljen lenyomni, hanem mondjuk egy AI legyen a tag team-ben?
-
markknight
nagyúr
Ez a Scorpion tower maga volt a pokol. A tuti recept az az, hogy az első vigye le fatal blowig minimum. Ha már kevés az élete, akkor valahogy hagyja, hogy Scorpion alkalmazza rajta a blow-t, úgy a következő kettőnek több esélye lesz. Használjatok pár mozdulatos kombókat, kevés speckó képességgel mert nem fog menni. A konsumablest meg nyomjátok ésszel. Egyszer a kalap, utána a sebezhetetlenség és így tovább. Ha ezt összehangoljátok, akkor az utolsóra sor sem fog kerülni.
-
drachoHUN
senior tag
Megérkezett a beígért Community Gift is.
-
ayo
veterán
Pedig az nem volt nehéz, csak védekezni kell sokat. Armort le kell szedni és vigyázz ha lángol a kalapács, mert aszem akkor lesz erősebb. Előző stage sokkal nehezebb volt, szóval ha az ment akkor ez sima

Amúgy Kryptben jó lenne vmi infó hogy mennyi láda maradt vagy valami hasonló.
-
GEIL
addikt
ne viccelj !Játszd újra a story módot mégnehezebb fokozaton, esetleg online játszd a ranked meccseket, vagy haverokkal ott helyben egymás ellen...nézzétek a mozgásokat, élvezzétek a látványt, a harcosok mozgását, a pályákat hogy milyen részletesen kidolgozott és "él" minden.stb.....szerintem többnyire erről szól a Mortal Kombat.
A gyűjtögetős rész egy lehetőség csupán, ami engem pl totál hidegen hagy....ha ad valamit akkor oké, de ezeken nem remegek.....ha meg irreálisan nehéz az adott tower, akkor majd próbálom máskor, más karakterrel....stb.
-
Carasc0
őstag
Stage 3 Shao Kahn lehetetlen! (AI sem tudja elverni bármilyen assistokat adok magamnak) Totális mák kell hozzá! Már gondolom a játék eladásán! Ezeknek semmi értelme!
Én élvezni akarom a játékot és nem idegbetegen verni a controllert mert éppen 1 hit és végem!

-
Carasc0
őstag
PS4-re most jött a patch! Közel 400Mb az update. Fenn is van! 500e koin és a többi ajándék sehol!

-
FLx
addikt
válasz
gabor7th
üzenetére
Klassic tower megy szerencsere. Amugy eleg kemeny ez a Krypt. Az elobb kinyitottam tobb mint 300 ladat es nem talalok tobbet. Ugye allitolag 600 korul van benne. Bar csomot talaltam szemkotovel is, valoszinuleg vegig kell jarni minden centit meg azzal is, mert halomra vannak a rejtett ladak. Csak nem tudom honnan lesz ahhoz eleg a soul...
-
FLx
addikt
Annyira jo, hogy a Krypt se jatszhato, ha nem megy a nyomorek szerveruk.
-
x360elite
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Nekem eddig csak Noob Saibot csinált sec. fatality-t, pedig toltam az AI szekeret is rendesen.
-
x360elite
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Áhh. Az nálam cheat-nek számít
. Én szeretek megküzdeni ezekért. Amúgy szinte biztos, hogy csak azért sikerült, mert az ellenfelem azt hitte, hogy kifeküdtem. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
x360elite
őstag
Most csináltam meg egy achievement-et MK11-ben. "Total Disrespect". Nagyon beteg. D'Vorah ledobja az emberi kinézetű testét és egy nagy bogárként kell lenyomni az ellenfelet. Ha sikerül, akkor nyílik az achievement. Nem mondom, hogy nehéz, de csak 1% életerőnél változik bogárrá, gyakorlatilag attól is meghalsz, ha csúnyán rád néznek. Vicces

-
gabor7th
addikt
válasz
markknight
üzenetére
Az MI-t is lehet fejlesztik majd, mert pl. az MK9 story mode Shao Kahn-jához készült hogyan verjük le videók ma már nem érnek semmit.
-
törölt tag
válasz
markknight
üzenetére
Erről ez jutott eszembe.

MK11 videogamedunkey -
FLx
addikt
Egyebkent ha valaki szeretne penzt gyujtogetni, annak erdemes kinyitni a 250k-s ladat, abban lesz egy kulcs egy key tower-hez, ami mindig ad uj kulcsokat ugyanahhoz a toronyhoz. Egyetlen Endurance meccset kell lenyomni es sokszor 45k-t ad erte. Patch utan talan meg tobbet.
szerk. Most 75k-t adott.

-
x360elite
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Hát aki profi....
Úgy is megkaptad a 3. szintű pontokat érte? Azért kérdem, mert a kombókért, assistok használatáért plusz dolgokat lehet szerezni.. -
x360elite
őstag
A "Cassie és Jaquie párost" úgy a legegyszerűbb lenyomni, ha beteszel magadnak assistként egy "krystal of Life"-ot és egy "Broken Quiver"-t. Előbbi 50%-ot ad az életedhez amint benyomod játék közben, utóbbi megbénítja az ellenfelet és már mehet is a minimum 40%-os kombó. Javaslom ellenük Shao Kahn-t, vagy Kung lao-t. Nekik ugyanis van egy két easy 40%+ kombójuk. Amíg vissza nem töltődnek az assistok, addig guggolva védekezés Jaquie ellen és állva Cassie ellen. Amint befejeznek egy egy kombót, utána egy alsó rúgást beadsz nekik, majd megint védekezel.
-
-
Carasc0
őstag
pachito: Értem köszi! Azt tudod esetleg, hogy kell leszúrni a felakasztott embereket a kriptában? Nem jöttem rá!
ayo: Igaz, kell részemről is assist hogy menjen a dolog, de a fő tuti az, hogy PC-n már aktív a könnyítés. PS4-re még nem érkezett. Így meg horror.
-
pachito
őstag
1. Nekem 1 db olyan esett eddig, nem tudom hogy máshol is esik-e de nekem a Kriptából jött, egy lávadarabban volt ami néhány percenként csapódik be a főtéren és kb 10mp mielőtt eltűnik. A kulcs nyitott egy tornyot és úgy rémlik elég jók voltak a jutalmak és nem voltak nehezek az ellenfelek.
2. Nekem sem ment sehogy sem, elraktam patch utánra mert nevetségesen nehéz.
-
ayo
veterán
válasz
üzenetére
Nem tudom. Viszont MKX-ben is ugyanez volt, engem ott se zavart, pedig abba is 700 órát beleraktam, MK11 31 óra jelenleg.
(#905) Carasc0: én most csak ma kezdtem azt, Cassie megvan. Használj mindig valami itemet, ami segít. Igazából ezek a tornyok erre vannak kitalálva, hogy most már neked is lehetnek cuccaid, amiket folyamatosan tudsz használni. Persze ügyesen kell őket beosztani, mert azért hamar kifogynak a jó dolgok.
-
gabor7th
addikt
Na, azt olvastam, hogy a brit eladási listán a második lett (fizikai eladások) és azt igérték, hogy ez a MK lesz a leghosszabban támogatva az összes eddigi közül és a legközelebbi DLC kiadása karakterrel júniusban várható.
-
Carasc0
őstag
Towers of Time-os kérdéseim!
1. A jobb felső sarokban lévő torony amihez tower key kell az mire jó? Én nekem sosem jött eddig még olyan key.
2. Középen lent lévő Stage torony 2. stage-t valaki megtudta csinálni? Gyakorlatilag lehetetlen! Cassie és Jaquie párost kell 2x megverni de mind2 3 assistot használ, gyakorlatilag csak az assistok -60% az életedből! CPU sem tudta elverni! Feladtam!
U.I.: Remélem ma veszik a fáradtságot és PS4-re is dobják a patch-t.
-
törölt tag
PC-re.
ayo: Menü, fatal blow, Krypt stb. Mivel a panaszok nagy része ezekhez köthető, mert sokan nem rajonganak azért, ahogy hirtelen 60fps-ről 30-ra esik majd vissza, ezzel töredezetté téve a hatást, gondolom csak számít. Inkább az az érdekes, hogy ha ezt egy brazil srác összedobja egy délután alatt, akkor a stúdió a negatív vélemények ellenére miért nem akarja. Sőt, miért kezdi el habzó szájjal törölni a topicokat?
-
markknight
nagyúr
Én 23-án éjfélkor töltöttem le
És nolifer módba toltam, mint egy elvetemült. Még Apex Legends-re se jutott időm
És ha belegondolok, hogy még csak 3 karakterrel tudok játszani és van még egy rakás.. fuhúú sokáig megleszek vele. 69% már a trófeák listája, szerintem május közepére a platina is megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- E-roller topik
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Windows 10
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

ne viccelj !
Én élvezni akarom a játékot és nem idegbetegen verni a controllert mert éppen 1 hit és végem! ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)