Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékony tokot, nagy és fényes kijelzőt kapott a Huawei Watch Fit 5 és Fit 5 Pro
- iPhone topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
GrRRRRRrrr....

Amikor anno letöltöttem, még mellette volt a dosbox linkje is, azt is ölön kellett még hozzá installálni és használni. Most megnéztem a honlapjukat (eléggé megváltozott amióta utoljára ott jártam) és letöltöttem megint. Az install file neve és mérete is más, mint ami nekem régebbről megvolt. Megpróbálom majd.
Az interventiont félreértetted, vagy rosszul fogalmaztam. U azt a skillt fejlesztem mint te. Csak éppen én általában úgy használom, hogy összehordom a az aktuálisan kirabolt Dwemer erőd/tomb/6. ház rejtekhely stb összes cuccát egy nagy kupacba, majd oda lerakok egy mark spell-t. Aztán ingázok az almsivi vagy divine intervention, + a recall használatával, így adom el a cuccot. Csak az aktuális templomtól kell elgyalogolni a kívánt kereskedőig bármelyik nagyobb városba, majd recall és jöhet a következő kör.Youri: A morrowind (és az oblivion) fejlődési rendszerének hátulütője az, hogy ha a lggyakrabban használt skilleket teszed majorba, akkor túl gyorsan lépsz majd szintet. Ezért ha mágusra gyúrsz, akkor minden attribútumból csak egy szerepeljen a minor+major között, a többi inkább a misc-ben. eleinte így nehezebb, de kiegyensújozottabban fogsz fejlődni. Haas nyilván köszörüli majd ezért rajtam a nyelvét, de én pl nem ajánlom, hogy az alchemy-t betedd akár majorba, akár minorba. Mivel hogy azzal lehet legkönnyebben húzni az int-et. Ha belépsz a máguscéhbe, akkor úgy is összehaverkodsz Ajirával, aki 100% morálnál olcsón feltréningez majd. A lényeg, hogy a mágusnak fontos atributumokat vezérlő skill-ek közül csak egy legyen a major+minor listán, a többi misc-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gitáros topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékony tokot, nagy és fényes kijelzőt kapott a Huawei Watch Fit 5 és Fit 5 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Revolut
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- TUF A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Corsair Void Elite Surround Bolti ár:32k INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Gold Szép állapot 100% akkumulátor
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest