- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
GrRRRRRrrr....

Amikor anno letöltöttem, még mellette volt a dosbox linkje is, azt is ölön kellett még hozzá installálni és használni. Most megnéztem a honlapjukat (eléggé megváltozott amióta utoljára ott jártam) és letöltöttem megint. Az install file neve és mérete is más, mint ami nekem régebbről megvolt. Megpróbálom majd.
Az interventiont félreértetted, vagy rosszul fogalmaztam. U azt a skillt fejlesztem mint te. Csak éppen én általában úgy használom, hogy összehordom a az aktuálisan kirabolt Dwemer erőd/tomb/6. ház rejtekhely stb összes cuccát egy nagy kupacba, majd oda lerakok egy mark spell-t. Aztán ingázok az almsivi vagy divine intervention, + a recall használatával, így adom el a cuccot. Csak az aktuális templomtól kell elgyalogolni a kívánt kereskedőig bármelyik nagyobb városba, majd recall és jöhet a következő kör.Youri: A morrowind (és az oblivion) fejlődési rendszerének hátulütője az, hogy ha a lggyakrabban használt skilleket teszed majorba, akkor túl gyorsan lépsz majd szintet. Ezért ha mágusra gyúrsz, akkor minden attribútumból csak egy szerepeljen a minor+major között, a többi inkább a misc-ben. eleinte így nehezebb, de kiegyensújozottabban fogsz fejlődni. Haas nyilván köszörüli majd ezért rajtam a nyelvét, de én pl nem ajánlom, hogy az alchemy-t betedd akár majorba, akár minorba. Mivel hogy azzal lehet legkönnyebben húzni az int-et. Ha belépsz a máguscéhbe, akkor úgy is összehaverkodsz Ajirával, aki 100% morálnál olcsón feltréningez majd. A lényeg, hogy a mágusnak fontos atributumokat vezérlő skill-ek közül csak egy legyen a major+minor listán, a többi misc-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CPU léghűtés kibeszélő
- Arc Raiders
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Új résszel tért vissza egy régi széria, itt a GOBLiiNS6
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Pioneer PD-S601 asztali CD lejátszó
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
- Amazfit GTR Mini okos óra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z3 Plus 500W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs