- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
A 3.0 verzió elvileg "napokon belül" kijön, de mivel egy nem professzionális (mármint nem szakmai, hanem kereskedelmi értelemben, mert szakmai szempontból osztályon felüli munkát végeznek) modder csapatról van szó, erre nem lehet mérget venni. Szept 14.-én azt írták, hogy a béta tesztelők találtak még pár bugot, és azt javítgatják most. Ha angolul értesz valamennyire, akkor nyugodtan megpróbálkozhatsz a 2.0-val is, mert a guide ami u. onanna letölthető részletesen elmagyarázza mi merre hány lépés. Ha nem beszélsz jól angolul, akkor megpróbálhatok én is segíteni ha valami nem világos, de ez nyilván nehézkesebb. Mindenesetre az Overhaul elképesztő látványt nyújt az eredeti game-hez képest, ég és föld, szóval érdemes vele vesződni. Ami a magyarítást illeti, azzal nekem sajnos nincs tapasztalatom, mivel elég jól beszélek angolul, így nem volt rá szükségem. A Morrohun oldalon ha jól emlékszem van valahol egy lista, hogy melyik modokkal kompatibilis a magyarítás. Mindenesetre csak akkor rakd fel, ha nélküle nem lenne igazi a játékélmény, mert sok akadást okozhat.
Én most megyek aludni, mert holnap meló, de holnap este megint leszek, ha valahol elakadnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- iKing.hu Apple iPhone Air 256GB Light Gold használt karcmentes 100% akku 2026.10.28-ig garanciás
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest