- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
A 3.0 verzió elvileg "napokon belül" kijön, de mivel egy nem professzionális (mármint nem szakmai, hanem kereskedelmi értelemben, mert szakmai szempontból osztályon felüli munkát végeznek) modder csapatról van szó, erre nem lehet mérget venni. Szept 14.-én azt írták, hogy a béta tesztelők találtak még pár bugot, és azt javítgatják most. Ha angolul értesz valamennyire, akkor nyugodtan megpróbálkozhatsz a 2.0-val is, mert a guide ami u. onanna letölthető részletesen elmagyarázza mi merre hány lépés. Ha nem beszélsz jól angolul, akkor megpróbálhatok én is segíteni ha valami nem világos, de ez nyilván nehézkesebb. Mindenesetre az Overhaul elképesztő látványt nyújt az eredeti game-hez képest, ég és föld, szóval érdemes vele vesződni. Ami a magyarítást illeti, azzal nekem sajnos nincs tapasztalatom, mivel elég jól beszélek angolul, így nem volt rá szükségem. A Morrohun oldalon ha jól emlékszem van valahol egy lista, hogy melyik modokkal kompatibilis a magyarítás. Mindenesetre csak akkor rakd fel, ha nélküle nem lenne igazi a játékélmény, mert sok akadást okozhat.
Én most megyek aludni, mert holnap meló, de holnap este megint leszek, ha valahol elakadnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Escape from Tarkov
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Android szakmai topik
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest