Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
A 3.0 verzió elvileg "napokon belül" kijön, de mivel egy nem professzionális (mármint nem szakmai, hanem kereskedelmi értelemben, mert szakmai szempontból osztályon felüli munkát végeznek) modder csapatról van szó, erre nem lehet mérget venni. Szept 14.-én azt írták, hogy a béta tesztelők találtak még pár bugot, és azt javítgatják most. Ha angolul értesz valamennyire, akkor nyugodtan megpróbálkozhatsz a 2.0-val is, mert a guide ami u. onanna letölthető részletesen elmagyarázza mi merre hány lépés. Ha nem beszélsz jól angolul, akkor megpróbálhatok én is segíteni ha valami nem világos, de ez nyilván nehézkesebb. Mindenesetre az Overhaul elképesztő látványt nyújt az eredeti game-hez képest, ég és föld, szóval érdemes vele vesződni. Ami a magyarítást illeti, azzal nekem sajnos nincs tapasztalatom, mivel elég jól beszélek angolul, így nem volt rá szükségem. A Morrohun oldalon ha jól emlékszem van valahol egy lista, hogy melyik modokkal kompatibilis a magyarítás. Mindenesetre csak akkor rakd fel, ha nélküle nem lenne igazi a játékélmény, mert sok akadást okozhat.
Én most megyek aludni, mert holnap meló, de holnap este megint leszek, ha valahol elakadnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ingatlanos topic!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Windows 11
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i7-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest