- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
old_artist
addikt
-
Bordoi
őstag
Gondolom, az ANTSZ is benéz ebbe a topikba, és elemzi majd a rejtett/titkos "menü"-ket!?

ANTSZ-nek mi köze van hozzá

-
old_artist
addikt
Gondolom, az ANTSZ is benéz ebbe a topikba, és elemzi majd a rejtett/titkos "menü"-ket!?

-
Aygor
tag
AOC LM 720 A ????
-
Kloden
senior tag
Valaki valami ötlet LGF700P moncsira?
-
Kloden
senior tag
Beszarás, ha nyomom a menüt és a select gombot, és így nyomom a bekapcs gombot, be sem kapcsol!

-
Lőre
tag
Azért nem hátrány egy használt moncsi vásárlása előtt megtudni hány órát üzemelt??
-
BenJoe
senior tag
Elvileg minden monitornak van olyan menuje ahol plusz beallitasok vannnak. Csak jol el van dugva. Sok monitor a bekapcsolas alatt az egyik gombot nyomva (pl menu gomb) jon elo. Egy masik oldal forumaban a leghasznalhatobb link ez: Bővebben: link De nem valami sok monitorhoz van ott. Persze az enyem sincs kozte
Ezert kernek segitseget, hatha valaki tudja hogy kell a Fujitsu-Siemens C994-bol elocsalogatni a rejtet menut?Hmm... Hardware-tuning... Most meg monitortuning????
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

X.Y.:Hát Énnekem mos' itten 1280*960-ban 75 helyett 85Hz-en megy, csak még a hűtéssel gondok vannak...
-
GBX
aktív tag
Nekem a MAG-omnál a köv combo volt.
Kapcsold ki:
és amikor bekapcsolod (bekapcsolás közben) nyomd a Menü gombot (próbálkozhatsz még a set-tel is). Hátha, próba szerencse. -
atifarkas
tag
az elso kerdesemhez visszakanyarodva nem tudja valaki hogy a Fujitsu-Siemens C994 monitoron hogy kell a service menut elocsalogatni? A valaszokat elore is koszonom.
-
Füleske
addikt
-
Füleske
addikt
Ez a mai LG - ken szvsz mindegyiken van.
Nekem 19Fujitsu alapból. -
brownus
veterán
LG : nyomd a menu gombot és kapcsold be a monitort.
A legalsó menü megváltozott. ( LG 1910 P) (Kéz ábra menü)
Module : 19Fujitsu - 19lpl - 19cmo : paneltípusok , nem tudom mi a jelentősége
Nvram init : visszaáll az eredeti menü
Adc offset : ?
Adc gain : ?
Adc cal. : ?
elapsed clear : az elapsed time számlálót nullázhatjuk
elapsed time : a monitor használati ideje órában
szoftver (bios)típus , verzió , dátum
Az adc - k lehet hogy valami vga beállítások , de én most dvi - n használom , lehet ezért no effect.ez érvényes a lg tft -kre is?
-
tomcs
őstag
Az adc - k lehet hogy valami vga beállítások , de én most dvi - n használom , lehet ezért no effect.gondolom analog-digitalis atalakitas finombeallitasa
amugy 1710b-n is mukodik es ugyaezek vannak. -
supercow
őstag
Az adc - k lehet hogy valami vga beállítások , de én most dvi - n használom , lehet ezért no effect.LG 1915S monitoron is megvan ez a menüpont, most próbáltam ki. 19LPL a module, bár nem tudom mit jelent.
Az emberek többségének soha nem lesz erre szüksége, szerintem nem érdemes piszkálni.
677 órát futott már
december eleje óta
[Szerkesztve] -
kisninja
őstag
NA a mag monitorokban van ilyen ?? és hogyan lehet elővarázsolni ?? a menügombja (tekerös csak ez van ja meg egy kép álitó gomb) Mag innovision 786PF
-
atifarkas
tag
Az adc - k lehet hogy valami vga beállítások , de én most dvi - n használom , lehet ezért no effect.Itt az elo pelda, hogy nem csak tonkre tenni lehet a monitort a titkos menuben hanem ha regit vasarol az ember meg tudja nezni mennyi orat futott.
-
Füleske
addikt
Az adc - k lehet hogy valami vga beállítások , de én most dvi - n használom , lehet ezért no effect. -
Kazi king
tag
engem is érdel ez Eizo Flexscan T67S
föleg azért érdekelne hogy mit lehet még állitani rajta mer ezen szinte mindent lehet. -
cskamacska
addikt
Háát.. Úgy látszik, haladni kell a korral. Régen a fiatalok szellemet idéztek a pincében. Mostanság, rejtett szervízmenüt a monitorból.
Én is hallottam ilyesmiről, de a forrás azt is megemlítette, csak a drágább monitorokon van és általában nem is olyan titkos. -
tuskooo
addikt
ott van a pici sonym a listán, de oroszul én se tok, így kicsit nehéz lesz kipróbálni
-
Icewind
aktív tag
-
Icewind
aktív tag
Ez olyan mint a mobiloknál a szervíz menü...

Csak mégjobban el van rejtve
Miket lehet állítani egy ilyen rejtett menüben? Át tudom varázsolni a Samsungomat Viewsonic-ká?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Protezis
őstag
Nekem Belinea van. Valaki le tudná fordítani? Mert oroszul nem értek olyan jól még

-
Hikvision
senior tag
A Rejtett Menü Odaát Van

-
twollah
nagyúr
En parszor mar elohoztam a KTC (most nem ugrik be a pontos tipusa) monitorombol vmi furat.
Amikor gyorsan tekertem a menugombot akkor egy par pillanat utan a menu elugrott jobbra a szinbeallitasok elallitodtak, a meglepibol ki tudtam lepni, de a normal menu egy ki-be kapcsolas utan jott vissza.
Hogy mi volt az amit lattam gozom sincs rola, talan egy rejtett menu. -
macy
addikt
Na szétszedem én ezt a moncsit, hátha belül van a titkos menü.
Rizibizi husival, ubisalival
-
Gambit
őstag
-
kisninja
őstag
Ez engem is érdekelne
MAG innovision 786PF ez egy nagyon király moncsi -
atifarkas
tag
lehet... De minden osd menu-s bol elo lehet csalogatni. Mert a szerelo is lusta szetszedni a hazat... Ilyen menu van a tv-nel, video-nal. Csak ugyesen titkoljak
-
macy
addikt
LG EZ T710P Van ennek ilyen titkos menüje?
-
törölt tag
nekem itt figyel az asztalomon egy lg 575n moncsi
majd megnézem 
-
ReJim
őstag
de ez a titkos menü, csak olyan monitoroknál müködik, amik úgy mint atxes házak, tápok kapcsolnak be... tehát egy nyomógombot nyomunk meg, és nem egy kapcsolót nyomok be...
vagy nem??? mert nekem nem megy... 
[Szerkesztve] -
atifarkas
tag
-
atifarkas
tag
latom itt tobb a jogasz, kozgazdasz stb. Aki csak nagy rejtelyes doboznak nezzi a gepet.

A szervizben nem aruljak el. Azt mondjak kijonnek es beallitjak a monitort. Persze egy kis penzert... -
turho
addikt
hat en sem arra gondoltam hogy esz nelkul hubele balazs modjara neki esni! Csak mivel a monitor mellet van egy kb 50KW trafo kicsit zavarja a kepet.

A monitor es trafo kozt van egy fal is. kb 15cm. Es morie zaj keletkezik vagy homalyosodik bizonyos felbontasokon az elektromagneses mezo miat. Ezert gondoltam hatha valaki tud nyujtani kis segitseget...Ha ez nem vastag acélfal, valszeg nem lennék a szervezeted helyében...

-
ReJim
őstag
én megtaláltam a rejtett menüt... csak egy csavarhúzó kellett hozzá....
de mondjátok miért szikrázik, meg húz ivet a katódcső vége, amikor a hugomnak odanyomom a kezét??? tökk jó.... itt rángatózik a földön... erre is jó ez a rejtett menü???

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
atifarkas
tag
hat en sem arra gondoltam hogy esz nelkul hubele balazs modjara neki esni! Csak mivel a monitor mellet van egy kb 50KW trafo kicsit zavarja a kepet.

A monitor es trafo kozt van egy fal is. kb 15cm. Es morie zaj keletkezik vagy homalyosodik bizonyos felbontasokon az elektromagneses mezo miat. Ezert gondoltam hatha valaki tud nyujtani kis segitseget... -
Icewind
aktív tag
-
Flashy
veterán
már előre látom az új topikokat ''egyszercsak homályos lett a kép és nemtudom miért, pedig csak a rejtett menüben állítottam el _valamit_''
-
atifarkas
tag
senkit nem erdekelnek az uj plusz beallitasok? pl focus, szin telitetseg, fenyero stb. Nem jon be senkinek uj menu?
-
atifarkas
tag
sikerult valakinek elohozni a titkos menut? mert megosztahna mivel sok monitornal megegyezik
-
atifarkas
tag
Elvileg minden monitornak van olyan menuje ahol plusz beallitasok vannnak. Csak jol el van dugva. Sok monitor a bekapcsolas alatt az egyik gombot nyomva (pl menu gomb) jon elo. Egy masik oldal forumaban a leghasznalhatobb link ez: Bővebben: link De nem valami sok monitorhoz van ott. Persze az enyem sincs kozte
Ezert kernek segitseget, hatha valaki tudja hogy kell a Fujitsu-Siemens C994-bol elocsalogatni a rejtet menut?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Dell Ultrasharp U4025QW 40" 5K2K (5120x2160) 120 Hz-es IPS Monitor - 2028.06-ig garancia (Alza)
- Samsung Odyssey G7 S28AG700NU IPS Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / FreeSync / G-Sync
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- iPhone 13 Pro 256GB Silver -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5603, 100% AKKSI
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5399, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezert kernek segitseget, hatha valaki tudja hogy kell a Fujitsu-Siemens C994-bol elocsalogatni a rejtet menut?![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

december eleje óta