Új hozzászólás Aktív témák
-
Bordoi
őstag
válasz
old_artist #41 üzenetére
ANTSZ-nek mi köze van hozzá
-
old_artist
addikt
Gondolom, az ANTSZ is benéz ebbe a topikba, és elemzi majd a rejtett/titkos "menü"-ket!?
-
Aygor
tag
AOC LM 720 A ????
-
Kloden
senior tag
Valaki valami ötlet LGF700P moncsira?
-
Kloden
senior tag
Beszarás, ha nyomom a menüt és a select gombot, és így nyomom a bekapcs gombot, be sem kapcsol!
-
Lőre
tag
Azért nem hátrány egy használt moncsi vásárlása előtt megtudni hány órát üzemelt??
-
atifarkas
tag
az elso kerdesemhez visszakanyarodva nem tudja valaki hogy a Fujitsu-Siemens C994 monitoron hogy kell a service menut elocsalogatni? A valaszokat elore is koszonom.
-
Füleske
addikt
LG : nyomd a menu gombot és kapcsold be a monitort.
A legalsó menü megváltozott. ( LG 1910 P) (Kéz ábra menü)
Module : 19Fujitsu - 19lpl - 19cmo : paneltípusok , nem tudom mi a jelentősége
Nvram init : visszaáll az eredeti menü
Adc offset : ?
Adc gain : ?
Adc cal. : ?
elapsed clear : az elapsed time számlálót nullázhatjuk
elapsed time : a monitor használati ideje órában
szoftver (bios)típus , verzió , dátum
Az adc - k lehet hogy valami vga beállítások , de én most dvi - n használom , lehet ezért no effect. -
Kazi king
tag
engem is érdel ez Eizo Flexscan T67S
föleg azért érdekelne hogy mit lehet még állitani rajta mer ezen szinte mindent lehet. -
cskamacska
addikt
-
tuskooo
addikt
ott van a pici sonym a listán, de oroszul én se tok, így kicsit nehéz lesz kipróbálni
-
Icewind
aktív tag
Ez olyan mint a mobiloknál a szervíz menü...
Csak mégjobban el van rejtve
Miket lehet állítani egy ilyen rejtett menüben? Át tudom varázsolni a Samsungomat Viewsonic-ká? -
Protezis
őstag
Nekem Belinea van. Valaki le tudná fordítani? Mert oroszul nem értek olyan jól még
-
Hikvision
senior tag
A Rejtett Menü Odaát Van
-
twollah
nagyúr
En parszor mar elohoztam a KTC (most nem ugrik be a pontos tipusa) monitorombol vmi furat.
Amikor gyorsan tekertem a menugombot akkor egy par pillanat utan a menu elugrott jobbra a szinbeallitasok elallitodtak, a meglepibol ki tudtam lepni, de a normal menu egy ki-be kapcsolas utan jott vissza.
Hogy mi volt az amit lattam gozom sincs rola, talan egy rejtett menu. -
macy
addikt
Na szétszedem én ezt a moncsit, hátha belül van a titkos menü.
Rizibizi husival, ubisalival -
kisninja
őstag
Ez engem is érdekelne
MAG innovision 786PF ez egy nagyon király moncsi
-
macy
addikt
LG EZ T710P Van ennek ilyen titkos menüje?
-
törölt tag
nekem itt figyel az asztalomon egy lg 575n moncsi
majd megnézem
-
ReJim
őstag
de ez a titkos menü, csak olyan monitoroknál müködik, amik úgy mint atxes házak, tápok kapcsolnak be... tehát egy nyomógombot nyomunk meg, és nem egy kapcsolót nyomok be...
vagy nem??? mert nekem nem megy...
[Szerkesztve] -
atifarkas
tag
latom itt tobb a jogasz, kozgazdasz stb. Aki csak nagy rejtelyes doboznak nezzi a gepet.
A szervizben nem aruljak el. Azt mondjak kijonnek es beallitjak a monitort. Persze egy kis penzert... -
ReJim
őstag
én megtaláltam a rejtett menüt... csak egy csavarhúzó kellett hozzá....
de mondjátok miért szikrázik, meg húz ivet a katódcső vége, amikor a hugomnak odanyomom a kezét??? tökk jó.... itt rángatózik a földön... erre is jó ez a rejtett menü??? -
atifarkas
tag
hat en sem arra gondoltam hogy esz nelkul hubele balazs modjara neki esni! Csak mivel a monitor mellet van egy kb 50KW trafo kicsit zavarja a kepet.
A monitor es trafo kozt van egy fal is. kb 15cm. Es morie zaj keletkezik vagy homalyosodik bizonyos felbontasokon az elektromagneses mezo miat. Ezert gondoltam hatha valaki tud nyujtani kis segitseget... -
Flashy
veterán
már előre látom az új topikokat ''egyszercsak homályos lett a kép és nemtudom miért, pedig csak a rejtett menüben állítottam el _valamit_''
-
atifarkas
tag
senkit nem erdekelnek az uj plusz beallitasok? pl focus, szin telitetseg, fenyero stb. Nem jon be senkinek uj menu?
-
atifarkas
tag
sikerult valakinek elohozni a titkos menut? mert megosztahna mivel sok monitornal megegyezik
-
atifarkas
tag
Elvileg minden monitornak van olyan menuje ahol plusz beallitasok vannnak. Csak jol el van dugva. Sok monitor a bekapcsolas alatt az egyik gombot nyomva (pl menu gomb) jon elo. Egy masik oldal forumaban a leghasznalhatobb link ez: Bővebben: link De nem valami sok monitorhoz van ott. Persze az enyem sincs kozte
Ezert kernek segitseget, hatha valaki tudja hogy kell a Fujitsu-Siemens C994-bol elocsalogatni a rejtet menut?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest