- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Kobe
veterán
nekem pl NFSU 2 nél volt, ha a gameben feltoltam 1024 re az említett gond jelentkezett
viszont restart megoldja -
Male
nagyúr
Olvassátok már el, hogy mit írt. Nem az a gondja, hogy a kép egy része nem látszik, hanem az, hogy az egérrel görgetni lehet az egész képet -> olyan mintha a kép egy része ki lenne nagyítva a monitorra.
Megoldást sajnos nem tudok adni, nekem is volt ilyen, de egy újraindítás általában megoldotta -> valami drivergond volt (az egyik játékból való kilépéskor csinálta mindig). Próbálkozz VGA drivercserélgetéssel talán az segít, meg állítgasd a felbontást (volt amikor az is elég volt, hogy 1024-ről visszaváltottam 800x600-ra, majd ismét 1024-re, és máris jó volt a kép). -
Petes
tag
na de mit állítsak, sehogy sem jó, egyszerűen nem rakja be a képet akkorába mint amekkora a monitor.
-
Petes
tag
Ma vettem meg az új monitoromat, Samsung 795Mb, a gond az lenne hogy amikor hozzákapcsoltam a géphez és felraktam a felbontást 1024-be a 800x600-ról (a régi monitorom ennyin ment) akkor nem fért el a kép a képernyőn, ha az egeret a kép jobb széléhez vittem akkor ''odébbgörgette'' és csak úgy láthattam a többi eddig nem látható részt. remélem értitek mire gondolok, mi lenne erre a megoldás, feltettem újra a videokártya drivert (Radeon 9600SE) meg a monitor driverét is amit egy cd-n adtak vele.
Várom az ötleteket, előre is kösz
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
- LG 45GS95QX-B 45" ÍVELT OLED MLA WQHD 240HZ 0.03 MS GAMING MONITOR
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest